Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
2.cide 3 .gün soyulma başlamıştı bende. 2.seanstan memnun kaldım ben. 3.seansım sorunlu oldu biraz azcık leke kaldı ben güneşe bağlıyorum :( az sonra cildiyeciye gidip bi sorucam en azından içim rahat etsin diye ama peeling kendim yaptım diyince ne diyecek bilmiyorum :) bide üstüne azar işitmesek bari:52:

Son düzenleme:
öyle bir muhabbet kesin geçer:) anca başımız sıkışınca gidiyoruz zaten..inşallah geçici birşeydir..sonucu bildirirsin..sevgiler.

gneşten dolayı leke kalmış dedi ne de olsa yeni bir cilt 50 faktör koruma kullandım ama güneş fena bastırdı hafif leke kaldı leke açıcı istedim ama şimdi değil eylülde falan dedi yazın oda ters etki ediyomuş ...

:96::1:
2 yıldır tca uyguluyorum, daha önce kullanmadığım kozmetik dermakozmetik ve medikal ilaç krem kalmadı.. 4 ayrı doktora gittim sonuç mu ? koca bir SIFIR.....
en son dermatologun tavsiyesi üzerine kimyasal peeling seanslarına başladık seasn başı 80 lira ödedim 5 seansta 400 lira ödedim cildim doğru dürüst soyulmadı bile...
bana lütfen doktorları savunmayın şu zamanda dürüst doktorlar parmakla gösterilecek kadar...
peeling uygulaması yaptığında cildim doğru dürüst soyulmuyor ama dediğimde gülerek soyulur soyulur diyen bir insan ...
ilk % 15 tca ile başladım ve 1 hafta içinde inanılmaz soyuldu cildim ve daha sonraki seasnları uygulayarak cildimi adam etmeyi başardım.. şimdi % 20 tca kullanıyorum ayda bir yapıyorum ve inanın başka birşey kullanmıyorum cildimden oldukça memnunum...

doktora sordum evde yapılmaz dedi gibi laflara ben o kadar çok gülüyorum ki... tabi evde yapılmaz gel bana ben yapıyım sana tca yı... her seferinde 100 lira paranı alayım diyecek hali yok ya.....
tavsiyem üzerine 5 arkadaşım kullanıyor bir tane şikayeti olan yok... kılcal damar çatlaması için derinin 3-4 katmanının altına inmesi lazım , ki tca o kadar aşağı inmiyor...

arkadasım nerden aldın bu urunu bn dovmemi cıkartmak ıcın denemk istıyom.sızce bı faydasını gorurmuyum...lutfen bılgısı olan bana yardımcı olsun psikolojım bozuldu dıyebılırımm.bunlardan kurtulmam lazımm lutfen arkadaslar bılgısı olan bana yardım etsın.

gneşten dolayı leke kalmış dedi ne de olsa yeni bir cilt 50 faktör koruma kullandım ama güneş fena bastırdı hafif leke kaldı leke açıcı istedim ama şimdi değil eylülde falan dedi yazın oda ters etki ediyomuş ...

lekeler bariz belli mi yoksa senin görebileceğin şekilde mi? geçici olur inşallah bepantene devam et olmazsa yenilesin cildi..
ben de soyulmaya başladığından itibaren çok dikkat etmeliyim..gündüz hep ofisteyim ama servisle gelip giderken illaki camdan güneş geliyo yüzüme 50 sürüyorum ben de ama güneş aşırı yakıcı bu günlerde o yüzden nafile herhalde..:50:

bebanthen madacason hematen gibi kremleri dönüşümlü kullanıyorum. geçicek gibi. olmadı eylül gibi leke açıcıya başlarım. bayrama doğru yapıcam 4.seansı belki onu düzgün yaparsam koyu renk yer açılır . çözümsüz bişey yoktur allahın izniyle olur . her bişeyide incelememek lazım ):53:

Son düzenleme:
bebanthen madacason hematen gibi kremleri dönüşümlü kullanıyorum. geçicek gibi. olmadı eylül gibi leke açıcıya başlarım. bayrama doğru yapıcam 4.seansı belki onu düzgün yaparsam koyu renk yer açılır . çözümsüz bişey yoktur allahın izniyle olur . her bişeyide incelememek lazım ):53:

ablaaaaaa ben dehşet soyuluyorummm...berbat böykk..iğrenç oldu :) ama soyulunca fıstık gibi bi yeni cilt gelecek..2-3 gün iğrençliğe değer..

ooo tm gülls süper alttan bşr deri çıkıcak sen bile kendine aşık olacaksın :) hayatım hadi hayırlı olsun şimdiden yeni vüducun

kaç aydır forumu takip ediyorum herkez çok memnun bu tca dan. bende sivilcelerden kalma izler var bu tca ile bunlardan kurtulabilirmiyim acaba :44:

öyle bi anda olmuyo elifaslı ama 4. ve 5. seanstan sonra olur diye düşünüyorum benim 3.seansım daha baya bir gelişme var sabır lazım tabi. ben 3.seansta biraz acele ettim 2 dk bariz beklemek lazım birde sanırım yaz ayı iyi bir tercih olmuyor malüm yazın alerjen olaj çok oluyor güneş nedeniyle 50 lik koruma kullansamda tereddütlüym . 4.seansı ramazanda yaparım belki çünkü genelde izinli oluyorum ben ozamn bayrama yakın faln aryı uzun tutmak lazım zaten cilt toparlanmadan yeniden yapmamak lazım. :nazar:

bende üniversite öğrencisiym yazdan başka yapma ihtimalim yok okuduguma göre 1 hafta falan kötü oluyomş yüzün öle dolaşamam sonuçta. eğer izlerim geçicekse bütün yazı ewde geçirmeye razıyım :59:

evden çıkmazsan sıkıntı olmaz çıkarsan çok yüksek kormlaı güneş kremi kullanman lazım.

uzun süre uğrayamamıştım,
kolum soyulmuş kendi kendine benim haberim yok.
aklıma geldi bi bakıyım dedim gayriihtiyari, bi de baktım ki soyulmaya başlamış.
ama o kadar inceydi ki, yani güneşte yandıktan sonra soyulan deriden bile daha ince.
bu nedenle öyle hafif pembemsi bir deri görünürlüğü falan olmadı.
bikaç gün sonra 2. seansı yapıcam.
bu sefer 2,5 dakika beklemeyi düşünüyorum bakalım.
anam bu dövmeler gidecek de bende görecem..daha çoooook beklerim.

yüzüm inanılmaz sivilcelendi moralim çok bozuk! :(:43:

Bende aldım 2ciyi yaptım ve yüzüm maf oldu sağ tarafım soyuluyo solda bişey yok çene tarafım soyuldu üstüne temiz bir deri değil kızamık gibi benekk benek oldu. Ve sivilcelerim azdı kafayı yicem ne yapmayalım şimdi

kızlar yüzünüze yapmayın derim ben, ben topuk arkası için kullandım çok da emmnun kaldım ama, yüzüme cesaret edemem açıkçası, elma, elma sirkesi gibi şeyleri denediniz mi yüz lekeleri için?
tca dan yine lazım ama bulmaıyorum, bulsam hemen alıcam bi tane

ben uzun zamandır yüzümde tca yı kendim kullanıyorum çok ta memnunum fakat yaz tatiline gideceğim için şu sıra ara verdim.. soyulma sürecinin uzun olmasından yakınanlara salislik asit laktik asit serumunu kullanmalarını tavsiye ederim mutlaka.. hatta sadece onu dahi kullanınca ciddi düzelmeler oluyor... istediğiniz bir toniğe 10 ml ekleyin sadece akşamları son kez yüzünüzü onunla silin... pamuktaki kire inanamayacaksınız hem temizlemesi süper hemde kullandıkça lekeler gidiyor... en son tca uygulamasından 3 gün sonra bu serum ve tonik karışımınıda kullandım hakikaten soyulma erken başladı ve erken bitti... şuan sadece onunla devam ediyorum çok memnunum.

Back
X