- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
istemiyoruz de herkez bildiği için sorup duruyo zaten sen de istemediğini kendini hazır hissettiğim de isteyeceğini söyle ama korunma ne zaman ki oldu kese gör kalp atışını duy 2 aydan sonra söylersin en güzeliSelam hanimlar, ben toplamda 4 ay bebis denemesinde bulundum ilk ayda sevincten herkese ilan ettim ama on bes gün sonra degerler ve olmayan bebek düştü. Sizler dış, boş veya kimyasal gebelikten kac ay sonra gebe kaldiniz? Etrafin siparismis gibi daha yok mu bebek laflari beni yoruyor
Bende seninle aynı durumdayım bu ay kimyasal gebelik yaşadım düştü şu an hastayım inşallah önümüzdeki ilk aydan sağlıklı bir gebelik yaşayabilirizSelam hanimlar, ben toplamda 4 ay bebis denemesinde bulundum ilk ayda sevincten herkese ilan ettim ama on bes gün sonra degerler ve olmayan bebek düştü. Sizler dış, boş veya kimyasal gebelikten kac ay sonra gebe kaldiniz? Etrafin siparismis gibi daha yok mu bebek laflari beni yoruyor
amin canım benim senin de yüzün gülecek yakin zaman da inan bana olacak rabbim nasip ediyo ben de çok üzülmüştüm niye beni buldu dedim sonra da kabullendim insan ilk olunca bi daha olmayacak zannediyo o yüzden yazmak istedim oluyo yani sitres yapmaAynen canim agzim yandi zaten insallah bana da nasip olursa dedigin gibi iki aydan once soylemem doktorda bu sadece adet gecikmesi gibi düşün stres yapma dedi hayirlisi, insallah sende bebisini kucagina sağ salim alirsin annesi
sen de hic üzülme yazdıklarımı okumuşsun dur canım nasip oluyo ben de 3 ay sonra kaldım kimyasal oldu ilk sonra 2 inci ay hamile kaldım korkumdan öğrendiğim 1 hafta değerim 2 kati artıyo mu diye kollarım delik deşik oldu inanınBende seninle aynı durumdayım bu ay kimyasal gebelik yaşadım düştü şu an hastayım inşallah önümüzdeki ilk aydan sağlıklı bir gebelik yaşayabiliriz
İlk gunler cok zor oluyo canim ama vucudun saglikliki sagliksiz olani eliyo boyke dusun benim birde elalem skintim varBende seninle aynı durumdayım bu ay kimyasal gebelik yaşadım düştü şu an hastayım inşallah önümüzdeki ilk aydan sağlıklı bir gebelik yaşayabiliriz
ay o hatayi bende yaptim benmde kimyasaldi tekrar kalınca 4 aya kadar kimseye soylememyi dusunuyrm hatta doguma kadar bile olablr o kadar canim yandi yaniSelam hanimlar, ben toplamda 4 ay bebis denemesinde bulundum ilk ayda sevincten herkese ilan ettim ama on bes gün sonra degerler ve olmayan bebek düştü. Sizler dış, boş veya kimyasal gebelikten kac ay sonra gebe kaldiniz? Etrafin siparismis gibi daha yok mu bebek laflari beni yoruyor
hatırlamıyorum canim butun sitelere baktim hemen hemen doktor yazilari dusuk cesitleri vb hic canini sikma millet laf ariyo zaten istemiyoruz de gec :)Nerde okuduğunu hatirliyor musun canim okumadigim yazi kalmadi bir de ona bakarim
Aynı durumdayız Canm bende öğretmenim ama buna rağmen çevre baskısından ve çevremde sürekli hamile birilerinin olmasından bıktım gerçekten unutmaya da fırsat vermiyorlarİlk gunler cok zor oluyo canim ama vucudun saglikliki sagliksiz olani eliyo boyke dusun benim birde elalem skintim var
Ay Canm ne güzel şeyler yazmışsın inşallahAynen oyle kurtaj olsaydik daha kotu en azından vücudumu z kendi atti sagliksiz diye caninizi hic sikmayin hem kimyasal yasayanlar daha dogurgan yapıdadır yaziyo normal doguma daha yatkin oluyolarmis nette okumustum bakmadigim yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?