kimyasal ve dış gebelik ardından sağlıklı gebelik

Bosnali34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
88
47
8
37
Merhaba, aranızda kimyasal gebelik yaşayıp bir süre sonra dış gebelik geçirip üçüncüye sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu? Şu an 6 haftanın içindeyim ve dün dış gebelik yaşadığımı öğrendim, şu an takipteyim ve düşük yapmayı bekliyorum. İnanılmaz yıkıldım çünkü geçen yıl da kimyasal gebelik yaşamıştım ve yedinci haftada düşük yapmıştım. Sonrası için tedirginim.. Aydınlatan arkadaşlara teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Allah tekrar yasatmasin benimde 9temmuz transfer günümdü ve şuan test sonuçlarım kimyasalı gösteriyor 44
65
48 beta sonuçlarım salı günü tekrar test olucam ama sonuç belli kimyasal daha önce hiç yaşamadım kimyasal zor mu düşük yapmasi

Sana da çok geçmiş olsun Kimyasal gebelik zor değil regl kanamasından biraz şiddetli kanama ve ağrısı var sadece. Bir nevi sancılı regl geçiriyorsun. Ağrı sızı bir tarafa da psikolojisi berbat. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıkla ve hayırla nasip eylesin. Amin

Korkuyorum cok

Kimyasal gebelikte herhangi bir işlem yapılmadan adet döngüsünden bi kaç gün sonra kanama ile gebelik değeri yavaş yavaş düşüyor. Dış gebelik ilaçla kanamayla ya da kürtajla sonlandırılıyor. Rabbim şifa versin inşallah ama kimyasal gebelikte üzüleceğiniz tek şey annelik duygusunu tatmanın gecikmesi olacak hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin rabbim. Ben de 3 kimyasal bir dış gebelik ardından 1 hafta önce yine kimyasal gebelik geçirdim . Umarım güzellikler de bulur

Çok geçmiş olsun Peki birtakım tetkikler yapıldı mı tekrarlayan düşüğe dair?

Geçmiş olsun Dış gebelıkte kendılıgınden düşük olmuyor diye biliyorum
Üstteki arkadaşın söyleıdgını gibi iğne yapılıyor
Ve vakum kürtaj yöntemi ile rahim içi temızlenıyor
Dış gebelıkte öyle çok beklenmemeli yoksa tüpünüzü patlatma durumu var bu da iç kanamaya sebep olabilir

Çok şükür bende kendiliğinden düşük başladı. Embriyo büyümeye devam ederse dediğin sorunlar yaşanabiliyor ama ben sürekli kontrol altında olduğum için düşüğün başladığı anlaşıldı. Yarın yine kan testi verip ultrasona gireceğim.

Büyük geçmiş olsun Rabbim tekrar yasatmasin yerini güzelliklerle doldursun kucağını inşallah
Çok geçmiş olsun Peki birtakım tetkikler yapıldı mı tekrarlayan düşüğe dair?

Anladım canım bende öğrenmiş oldum ben kendım dış gebelık yaşadıgım için o yüzden öyle biliyordum beta 700 lerdeyken ogrenmıştım

Çok çok geçmiş olsun. Ben de 1 kimyasal ve daha yeni 1 dış gebelik geçirdim. 2 Doz damardan ilaç aldım. 6 haftalikti öğrendim. benim ki tüpte olduğu için kürtaj yapilamiyordu. Çok acı çektim ilac alalı 20 gün oldu hala kanamam ve ağrılarım var. Sürekli hastane takibindeyim. 8 gün hastanede yattım orada sürekli beta ve iç kanama var mı diye hemogram bakıldı. Beta yavaş yavaş düşüyor yarın tekrar baktiricam. Tüpte pıhtı kalmış onu atmaya çalışıyor sanırım vücudum . Çevremde çok var hem kimyasal ve dış gebelik yaşayıp daha sonra normal gebelik yaşayanlar. Bu yüzden kafaya takip can sıkmamak gerekiyor. Tek kötü yanı beklemek. Beklemek çok çok yoruyor insanı..

Anladım canım bende öğrenmiş oldum ben kendım dış gebelık yaşadıgım için o yüzden öyle biliyordum beta 700 lerdeyken ogrenmıştım
Benim değerim 2227’den 838’e düştü. O gün kanamam artmaya başladı, doktorum değer düştüğü ve kanamam normal düzeyde olduğu için yarın gitmemi istedi. Bakalım yarın değer ve tüplerim ne durumda olacak

Sana da çok çok geçmiş olsun Doğru zaman değil bizim için demek ki.. Ne kadar kahrolsak da faydası yok. Allah bize de sağlıklı gebelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Geçmiş olsun kuzum Allah yerini tez zamanda sağlıklı bir bebisle doldursun insallahbende şuan salı günü test yapmayı bekliyorum son kez.benimkide kimyasal dan supheleniyo ama ben biliyorum sonucu

Merhaba kızlar hepinize geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirdim şubatta kanamam oldu ben kendiliğinden sonlandı sandım ama betada yükseliş devam etti tek doz iğne ve kürtaj yapıldı, sonrasında 4 ay sol tüpümde ağrı oldu hep kendimi dinliyorum su an attım yok çok şükür ama bana rahim filmine gerek yok dedi doktorum ben de yaptırmadım henüz tam tekrar deneyecektik en son gittiğim farklı bir doktor da tüpte ödem var gibi görünüyor dedi içten ultrasonla bakıp ben de su an denemeye bile korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye sizler tecrübelerinizi yazmissiniz tüpte pıhtı kaldığını nasıl tespit ettiler ya da tüpleri nasıl kontrol ettiler bilgilendirir misiniz

Merhaba canım geçmiş olsun Allah yasatmasin bir daha aci ben tüplerle ilgili pek bilgiye sahip değilim öyle bir sorunum olmadığından ama rahim filminin öyle çok şeye faydası varki ozellikle dusuklerden sonra olusan ufak tefek yapışıklıkta(ameliyat gerektirmeyen) sümüksü yakışıklılarda o tazikli ilaç bunların hepsini açıyor faydası çok ben 2kez yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…