kimyasal ve dış gebelik ardından sağlıklı gebelik

Sağ ol canım filmden sonra gebe kalma şansı yükseliyor da diyorlar ama sende faydası oldu mu

Geçmiş olsun Ben de korktum şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Beni alttan muayene ederken sağ tüpümde 1,5 mm şüpheli bir şey gördüğünü söyledi, yani ultrasonla anladı. Şimdi gitti mi hâlâ orada mı bilmiyorum, yarın anlayacağız inşallah. Benim değerim 3 kat birden azalınca endişelenecek bir şey yok biraz bekleyelim dedi doktorum. Yarın ola hayrola.. Bu konulardan ne kadar muzdarip insan var. Allah bizlere de sağlıkla anneliği tattırsın inşallah

Geçmiş olsun kuzum Allah yerini tez zamanda sağlıklı bir bebisle doldursun insallahbende şuan salı günü test yapmayı bekliyorum son kez.benimkide kimyasal dan supheleniyo ama ben biliyorum sonucu
Amin canım, Allah isteyen herkese versin inşallah Mümkün mertebe motive olmak zorundayız çünkü stres de düşük ve çocuk sahibi olamamada büyük rol alıyor. Benim prolaktinim yükseliyor mesela stresten. Çok zor imtihan çok..

Benim de hızlı düşünce filme gerek gormedi canım kab sulandırıcı ictim ben herhangi bir pıhtı olmasın diye ama yine de ağrım oldu çok aylarca inşallah her şey yolunda gider biz de kavusuruz yavrularımıza

Dış gebelik mi canım çok geçmiş olsun
Yüksek ihtimalle dış gebelik değil dedi doktorum. 2 gün önce kürtaj oldum çıkan parçaları patolojiye gönderdi.. Yani şu an bir kimyasal bir normal düşük yaptım. Allah üçüncüde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar bnmde bu bayramda dis gebelik oldu kapali ameliyatla alindi gecen hafta kontrole gidene kadar kanamam yoktu alttan ultrasonla bakildi sonrasinda hafif hafif kirmizi akıntı olmaya basladi acaba bu adet mi yoksa dış gebelikten kaynakli birsey midir yardimci olursanız sevinirim

Evet arkadaşim 2 sene sonra hamile kaldi. 6 haftada kalbi durdu. Sonra hamile kaldi tüplerseydi hamilelik. Yani dış gebelik. Hatirliyorum acile kaldirdilar. Tupu almak zorunda kaldilar. Çunki hamile olmayi beklemiyordu çok gecikdirmişdi. Tek tuple sonra beklemediği anda kizina hamile kaldi, kizi bir yaşindayken de ikizlere. Tek tuple. Sizinki yerindeyse sadece sifirdan başlamişsiniz gibi olur. Ilk 3 ay dusukleri kromozom anomalisiyle alakadar ya da anne kaynakli pihtilaşma sorunuyla alakadar ola bilir. O yuzden dusuk nedenini araşdirmak daha iyi olur. Genel olarak ablalarim dahil etrafimda onlarla kadin dusuk sonrasi normal hamile kaldi ve doğurdu. Sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…