- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Sağ ol canım filmden sonra gebe kalma şansı yükseliyor da diyorlar ama sende faydası oldu muMerhaba canım geçmiş olsun Allah yasatmasin bir daha aciben tüplerle ilgili pek bilgiye sahip değilim öyle bir sorunum olmadığından ama rahim filminin öyle çok şeye faydası varki ozellikle dusuklerden sonra olusan ufak tefek yapışıklıkta(ameliyat gerektirmeyen) sümüksü yakışıklılarda o tazikli ilaç bunların hepsini açıyor faydası çok ben 2kez yaptirdim
Evet filmden sonra tüpler açıldığı için gebelik oranı artıyor deniyor.benim emriolar zaten tutuyor gebe kalıyorum ama gelişim gerceklesmiyorSağ ol canım filmden sonra gebe kalma şansı yükseliyor da diyorlar ama sende faydası oldu mu
Geçmiş olsunMerhaba kızlar hepinize geçmiş olsun ben de dış gebelik geçirdim şubatta kanamam oldu ben kendiliğinden sonlandı sandım ama betada yükseliş devam etti tek doz iğne ve kürtaj yapıldı, sonrasında 4 ay sol tüpümde ağrı oldu hep kendimi dinliyorum su an attım yok çok şükür ama bana rahim filmine gerek yok dedi doktorum ben de yaptırmadım henüz tam tekrar deneyecektik en son gittiğim farklı bir doktor da tüpte ödem var gibi görünüyor dedi içten ultrasonla bakıp ben de su an denemeye bile korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye sizler tecrübelerinizi yazmissiniz tüpte pıhtı kaldığını nasıl tespit ettiler ya da tüpleri nasıl kontrol ettiler bilgilendirir misiniz
Eşinin morfoloji oranı mı düşük canım?Evet filmden sonra tüpler açıldığı için gebelik oranı artıyor deniyor.benim emriolar zaten tutuyor gebe kalıyorum ama gelişim gerceklesmiyor
Amin canım, Allah isteyen herkese versin inşallahGeçmiş olsun kuzum Allah yerini tez zamanda sağlıklı bir bebisle doldursun insallahbende şuan salı günü test yapmayı bekliyorum son kez.benimkide kimyasal dan supheleniyo ama ben biliyorum sonucu
Allah tez zamanda kavuştursun canım yavrunaEvet filmden sonra tüpler açıldığı için gebelik oranı artıyor deniyor.benim emriolar zaten tutuyor gebe kalıyorum ama gelişim gerceklesmiyor
Benim de hızlı düşünce filme gerek gormedi canım kab sulandırıcı ictim ben herhangi bir pıhtı olmasın diye ama yine de ağrım oldu çok aylarca inşallah her şey yolunda gider biz de kavusuruz yavrularımızaGeçmiş olsunBen de korktum şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Beni alttan muayene ederken sağ tüpümde 1,5 mm şüpheli bir şey gördüğünü söyledi, yani ultrasonla anladı. Şimdi gitti mi hâlâ orada mı bilmiyorum, yarın anlayacağız inşallah. Benim değerim 3 kat birden azalınca endişelenecek bir şey yok biraz bekleyelim dedi doktorum. Yarın ola hayrola.. Bu konulardan ne kadar muzdarip insan var. Allah bizlere de sağlıkla anneliği tattırsın inşallah
İnşallah bir sıkıntı yoktur canımBenim değerim 2227’den 838’e düştü. O gün kanamam artmaya başladı, doktorum değer düştüğü ve kanamam normal düzeyde olduğu için yarın gitmemi istedi. Bakalım yarın değer ve tüplerim ne durumda olacak
Amin cümlemize insallahAllah tez zamanda kavuştursun canım yavruna
Dış gebelik mi canım çok geçmiş olsunBenim değerim 2227’den 838’e düştü. O gün kanamam artmaya başladı, doktorum değer düştüğü ve kanamam normal düzeyde olduğu için yarın gitmemi istedi. Bakalım yarın değer ve tüplerim ne durumda olacak
Yüksek ihtimalle dış gebelik değil dedi doktorum. 2 gün önce kürtaj oldumDış gebelik mi canım çok geçmiş olsun
Üzüldüm canım inşallah inşallahYüksek ihtimalle dış gebelik değil dedi doktorum. 2 gün önce kürtaj oldumçıkan parçaları patolojiye gönderdi.. Yani şu an bir kimyasal bir normal düşük yaptım. Allah üçüncüde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Evet arkadaşim 2 sene sonra hamile kaldi. 6 haftada kalbi durdu. Sonra hamile kaldi tüplerseydi hamilelik. Yani dış gebelik. Hatirliyorum acile kaldirdilar. Tupu almak zorunda kaldilar. Çunki hamile olmayi beklemiyordu çok gecikdirmişdi. Tek tuple sonra beklemediği anda kizina hamile kaldi, kizi bir yaşindayken de ikizlere. Tek tuple. Sizinki yerindeyse sadece sifirdan başlamişsiniz gibi olur. Ilk 3 ay dusukleri kromozom anomalisiyle alakadar ya da anne kaynakli pihtilaşma sorunuyla alakadar ola bilir. O yuzden dusuk nedenini araşdirmak daha iyi olur. Genel olarak ablalarim dahil etrafimda onlarla kadin dusuk sonrasi normal hamile kaldi ve doğurdu. Sıkma caniniMerhaba, aranızda kimyasal gebelik yaşayıp bir süre sonra dış gebelik geçirip üçüncüye sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu? Şu an 6 haftanın içindeyim ve dün dış gebelik yaşadığımı öğrendim, şu an takipteyim ve düşük yapmayı bekliyorum.İnanılmaz yıkıldım çünkü geçen yıl da kimyasal gebelik yaşamıştım ve yedinci haftada düşük yapmıştım. Sonrası için tedirginim.. Aydınlatan arkadaşlara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?