Kimyasal?

Bahar Aslan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
114
Puanlar
103
Merhaba hanımlar, 2 başarısız tüp bebek denemesinsen sonra biz artık vazgeçtik olursa doğal olur dedik, alıştırdık kendimizi yaş 39 oldu umudum da kalmadı pek, geçen ay 3 gün geciktim, normalde hiç 3 gün gecikmem 27 28 en geç 29. Gün dedimi adet olurum nadiren, 31e kadar geldim, böyle abuk subuk kokular aldım bir gün kahveden etli çorba bulyon kokusu geldi , durduk yere temiz odada ayak kokusu aldım falan, göğüs ağrım her zamankinden şiddetliydi, yatayım kalkayım daha olmazsam test yapıcam dedim o akşam regl oldum, ve çok sancılı geçti, normalden yoğun kanamam oldu ilk gün pıhtılı, acaba kimyasal gebelik mi geçirdim? Ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.

Olabilir ben normalde adet sancısı ne bilmem ama bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve belim koptu öyle soyleyim

Olabilir ben normalde adet sancısı ne bilmem ama bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve belim koptu öyle soyleyim
Çok geçmiş olsun, eşimle bir arada oldupum zamanlar(işten dolayı ayrıyız) ilk gün teat yapıcam artık en azından kimyasalsa bilirim, sizin yaş kaç? Tekrar olur inşallah, benim yumurta az kalitesiz yaştan dolayı , dölkendi ama vücut attı demekki

Ben 32 yaşındayım ama 12 ve 7 yaşında bir oğlum kızım var seneler sonra Şubat'ta korunarak hamile kaldım kürtajla sonuçlandı bu. Ayda kimyasal bakalim onunuz ne olacak

Test verin bir günde sıfırlanmıyor o zaman anlarsınız benim kanamadan sonra bile değerim yüksekti

Keske test yapsaydiniz ya da kan verseydiniz gecikince. Bunu bu sekilde anlamaniz mumkun degil. Benim de subat ayinda adetim 3 gun gecikti ve test sonucum pozitifti ancak kimyasal oldu, degerimin dusmesi 10 gunu buldu. 10 gunun sonunda adet olabildim.

Test verin bir günde sıfırlanmıyor o zaman anlarsınız benim kanamadan sonra bile değerim yüksekti
Ya ben de pişman oldum keşke hemen test yapsaydım, o üzüntüyle düşünemedim ilk defa ümitlenmiştim, sonra araştırınca ben de gördüm adet olduktan sonra düşmeye başlıyormuş en azından silik görürdüm sanırım, geçmiş olsun size de

Ben de eve geçtim tatilden sönüyordul bugün yapacağım dedim tuvalete bir girdim sürpriz, 1 saat önce gelsem yapmış olurdum yani, sonra da moralim bozulunca yapmadım, bunay direkt 28. Gün testimi yapıcam gecikme olmadan bile hiç değilse bilirim kimyasal olursa, geçmiş olsun size de.

Merhaba bir kimyasal gebelik yaşadım test yaptım nwgatifdi iki hafta regl gecikti. Ancak kanda çıktı hamile olduğum. Kanama başlayınca tekrar kan verdim düşüşe geçmişti. Zaten düşüktü sayı ilk kan verdiğimde de

Tesekkur ederimDaha erken bile baslayabilirsiniz illa adet gecikmesi sart degil. Cogu kiside erken gebelik testiyle oncesinde de anlasilabiliyor

`