Kimyasaldan Dış gebeliğe 😭acil yardım

Henüz sıfırlanmadi benimde. İlk Dgerim 1300 dü sonra artis oldu 7. Gün yine 1300 e indi dün 10.gundu ve değerim 600 e inmiş salı randevum var. Doktorunuz söylemese bile siz kendiniz mutlaka tahlil ile takip edin agriniz olursa gidin. Ben ignenin yan etkilerini yaşamadım bu iğne bağışıklık düşürücü o yüzden dikkatli beslenmek gerekiyor

Ama sizin avantajınız adet sonrasıda beta takibi yapmanız.. Bize doktorumuz öyle birşey demedi
Canım aslında senin yaşadığın adet değildi.dış gebelikte kanama oluyor.ben hep yaşadım onu gebeliğin başından itibaren.parçalı kahveringi bi kanamaydı.aslında o bile bi teşhismiş ama olsun geç olsun güç olmasın.bol bol c vit d vit omega 3 mevsim meyveleri tüket.mesela bunu sadece bu dönem için değil her sabah bir çeyrek avokado tüket.gerçekten çok faydası var.demirine baktır çünkü gebelik sonrası o da düşüyor.

Tamam çok teşekkür ederim keşke böyle olmasaydı ama Allahtan gelmiş yapacak birşey yok dua edin değerler düşsün sonradan ameliyata operasyona gerek kalmasın. İğneden sonra mideniz falan bulandı mı ağrılarınız oldu mu başınız döndü mü

Canım benim oldu iğnenin 3. 4. 5 gunleri özelikle. Baş dönmesi ve mide bulantısı oldj ama iğneden mi oldu yoksa değer yükselince gebelikten mi oldu bilmiyorjm ama başka olmadı ağrım falan da olmadı şükür

Gecikmeden ozele git igne yaptir canim korkma bu deger Allah korusun ameliyatlik bi deger degil ama lutfen gecikme

Ignenin bendeki yan etkisi yaklasik 4 5 gün sonrasinda aşırı gaz sancısı oldu. Hatta o kadar cok gaz sancısı oldu ki acaba tuplere bisey mi oldu diye doktora gittim. Onun dışında baska bi yan etkisi olmadı.

Benim dökülmedi. Gerci genel olarak saçın dökülmesi gereken durumlarda (demir eksikligi, tsh yuksekligi gibi) benim genelde saçım dökülmez masallah diyim. Herkeste farkli etkileri olabilir.

Maalesef yanlış biliyorsunuz. Adı üstünde tüp bebek. Tüpü olmayanların bile gebe kalacağı tek seçenek. Çok çok düşük ihtimaldir tüp bebekle dış gebelik olasılığı. Çünkü embriyo zaten rahim içine yerleştirilir. Rahim kasılıp embriyoyu tüpe atıp ancak o şekilde dış gebelik yaşayabilir ve bu çok çok düşük bir ihtimaldir. İhmal tabiki varmı var fakat araştırırsanız öğrenebilrisiniz tüp bebekte dış gebelik ihtimalinin az olduğunu

Ben de iki kere tüp bebek yaptırdım bu konuyu da çok araştırdım hatta size bülent tıraşın yazısını yollayım.ben 5 bebek kaybettim inan her şekilde her konuda bilgi sahibi oldum he yazık ki.

Araştırırsanız siz de görürsünüz canım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-22-21-18-04.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 30
Malesef bence siz yanlış biliyorsunuz tüp bebek ile hamile kaldım ve dış gebelik yaşadım ve malesef tüp bebekte dış gebelik ihtimali her zamankinden daha fazla dediğiniz doğru embriyo rahime koyuluyor fakat kaslar embriyoyu tuplere doğru itiyor

Gönderdiğiniz yazıda bile normal gebelikte %1 ihtimalken
Tüp bebekte %2 veya daha fazla ihtimal diyor.. Evet doğru tüp bebekte daha fazla risk..
İğne oldum inşallah 1 hafta sonra değerlerim düşmeye meyilli olur Allah Yardımcımız olsun
Alyaliya

D
Düşer canım ben iğneden bir ay sonra normal adet oldum çok şükür.inşallah bundan sonra sağlıklı gebelikler yaşarız hep beraber

Hepinize çok geçmiş olsun ben tüp bebekte daha az ihitmal oldugunu sanıyorddum. Gerçekten olacağı varsa oluyor demekki. Ben hep korkuyorum gebe kalırsam tekrar dış gebelik geçirirsem diye.. tüp bebe ihtimali içimi rahatlatmıştı ama şimdi yine korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…