- 6 Ağustos 2020
- 44
- 163
- 8
- Konu Sahibi Karamelan5
-
Henüz sıfırlanmadi benimde. İlk Dgerim 1300 dü sonra artis oldu 7. Gün yine 1300 e indi dün 10.gundu ve değerim 600 e inmiş salı randevum var. Doktorunuz söylemese bile siz kendiniz mutlaka tahlil ile takip edin agriniz olursa gidin. Ben ignenin yan etkilerini yaşamadım bu iğne bağışıklık düşürücü o yüzden dikkatli beslenmek gerekiyorGerçekten mi inşallah benimde düşer tek iğne ileçok acı çekiyorum ve iğne kemoterapi iğnesi oldugu için çok korktum. Sen yan etkilerini gördün mü iğnenin?
Senin ne zamana sıfırlandı beta değerinFly3646
Canım aslında senin yaşadığın adet değildi.dış gebelikte kanama oluyor.ben hep yaşadım onu gebeliğin başından itibaren.parçalı kahveringi bi kanamaydı.aslında o bile bi teşhismiş ama olsun geç olsun güç olmasın.bol bol c vit d vit omega 3 mevsim meyveleri tüket.mesela bunu sadece bu dönem için değil her sabah bir çeyrek avokado tüket.gerçekten çok faydası var.demirine baktır çünkü gebelik sonrası o da düşüyor.Ama sizin avantajınız adet sonrasıda beta takibi yapmanız.. Bize doktorumuz öyle birşey demedi
Canım benim oldu iğnenin 3. 4. 5 gunleri özelikle. Baş dönmesi ve mide bulantısı oldj ama iğneden mi oldu yoksa değer yükselince gebelikten mi oldu bilmiyorjm ama başka olmadı ağrım falan da olmadı şükürTamam çok teşekkür ederimkeşke böyle olmasaydı ama Allahtan gelmiş yapacak birşey yok dua edin değerler düşsün sonradan ameliyata operasyona gerek kalmasın. İğneden sonra mideniz falan bulandı mı ağrılarınız oldu mu başınız döndü mü
Gecikmeden ozele git igne yaptir canim korkma bu deger Allah korusun ameliyatlik bi deger degil ama lutfen gecikmeArkadaşlar 15 gün önce tüp bebek tedavisinin 12. Gününde kan vermiştim değerim 9 çıkmıştı. Sonra 7 ye düştü, prof. Doktorum ; tamam bu kimyasal gebelik, ilaçları iğneleri bırak adetle düşecektir, 2 adet sonrası tekrar gel transfere dedi..
Bende kan sulandırıcı iğne hap VS bıraktığım gibi adet oldum. Ama hiç böyle ağrılı adet olmamıştım günde 2 arveles içiyordumpıhtı pıhtı dökülmeye başladı adetken. Tamam dedim zorda olsa attım vücudumdan..
Adetim bitti 3 gün sonra sabah felaket Bi kasık ağrısıyla uyandım apandisit patladı sandım sağ kasık böyle kesiliyordu sanki. Bi o kadar da kanamam vardı..
Apar topar acile gittim beta değerim 1873 çıktı nasıl yani dedim ben kimyasal oldum adetle attım onu. Şimdi nasıl gebelik değerim yüksek çıkar.. 2 saat sonra tekrar kan verdim değerim 1703 çıktı. İçinde parçalar kalmış olablir onlarda değerini yükseltiyor gel 5 dakika da kürtaj yapalım dediler devlet hastanesinde. Neyse ağlaya ağlaya o kürtajı da oldum. Serum, ağrı kesici vs eve gönderildim. 2 gün sonra gel dedi kan değerine bakalım.
Tabi ağrılarım durmadığı için ertesi gün özele gitmeye karar verdik. Kan verdim 900 çıktı
Karnımda kan varmış Bayaa takip edelim dedi değerler düşmezse iğne veririm düşürürüz yoksa ameliyata almak zorunda kalırım Allah korusun dedi. Neye uğradığımı şaşırdımakşama kan verdim 700 oldu
Ama bugun tekrar kan verdim 740 oldu neden düşüş yaşanırken bidaha değerler arttı çok korkuyorum ameliyat olur mu
Yanılıyorsunuz tüp bebekte dış gebelik ihtimali daha yüksektir.Hatta normal yolla olanlarda %1 ken tüp bebekte oran %2 hatta daha yüksek.işte tüplere zarar vermesin diye en başta iğne vurulur.hem değeri de azmış başlarda keşke sıfır olana kadar bakılsaymış burada ihmal gördüm ben ne yazık ki
Ben de iki kere tüp bebek yaptırdım bu konuyu da çok araştırdım hatta size bülent tıraşın yazısını yollayım.ben 5 bebek kaybettim inan her şekilde her konuda bilgi sahibi oldum he yazık ki.Maalesef yanlış biliyorsunuz. Adı üstünde tüp bebek. Tüpü olmayanların bile gebe kalacağı tek seçenek. Çok çok düşük ihtimaldir tüp bebekle dış gebelik olasılığı. Çünkü embriyo zaten rahim içine yerleştirilir. Rahim kasılıp embriyoyu tüpe atıp ancak o şekilde dış gebelik yaşayabilir ve bu çok çok düşük bir ihtimaldir. İhmal tabiki varmı var fakat araştırırsanız öğrenebilrisiniz tüp bebekte dış gebelik ihtimalinin az olduğunu
Araştırırsanız siz de görürsünüz canım.Maalesef yanlış biliyorsunuz. Adı üstünde tüp bebek. Tüpü olmayanların bile gebe kalacağı tek seçenek. Çok çok düşük ihtimaldir tüp bebekle dış gebelik olasılığı. Çünkü embriyo zaten rahim içine yerleştirilir. Rahim kasılıp embriyoyu tüpe atıp ancak o şekilde dış gebelik yaşayabilir ve bu çok çok düşük bir ihtimaldir. İhmal tabiki varmı var fakat araştırırsanız öğrenebilrisiniz tüp bebekte dış gebelik ihtimalinin az olduğunu
Malesef bence siz yanlış biliyorsunuz tüp bebek ile hamile kaldım ve dış gebelik yaşadım ve malesef tüp bebekte dış gebelik ihtimali her zamankinden daha fazlaMaalesef yanlış biliyorsunuz. Adı üstünde tüp bebek. Tüpü olmayanların bile gebe kalacağı tek seçenek. Çok çok düşük ihtimaldir tüp bebekle dış gebelik olasılığı. Çünkü embriyo zaten rahim içine yerleştirilir. Rahim kasılıp embriyoyu tüpe atıp ancak o şekilde dış gebelik yaşayabilir ve bu çok çok düşük bir ihtimaldir. İhmal tabiki varmı var fakat araştırırsanız öğrenebilrisiniz tüp bebekte dış gebelik ihtimalinin az olduğunu
Düşer canım ben iğneden bir ay sonra normal adet oldum çok şükür.inşallah bundan sonra sağlıklı gebelikler yaşarız hep beraberGönderdiğiniz yazıda bile normal gebelikte %1 ihtimalken
Tüp bebekte %2 veya daha fazla ihtimal diyor.. Evet doğru tüp bebekte daha fazla risk..
İğne oldum inşallah 1 hafta sonra değerlerim düşmeye meyilli olurAllah Yardımcımız olsun
Alyaliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?