Hayır numara yaptı diye suçlamıyorum
Ama ailesiyle beraber beni de kandırması çok alçakça, söyleme dese ben zaten söylemezdim bilir
Ben gerçek sanıp ağladım hatta şokundan çıkamadım bi süre, kocaman arkadaşın birden 5 yaşına inince afallıyosun gece gündüz aklından çıkmıyor
Yazışmalar düne aitmişkesinlikle haklısın..bende çok sarsılırdım..ama acaba ilk başta gittide sonradan mı düzeldi..ne bileyim ona açıklama fırsatı veriridim..tatmin olmazsamda sen benim arkadaşlığımı haketmiyorsun deyip görüşmezdim birdaha..
ama arkadas, yiyilir yutulur cinsten degil. böyle kanka tarzi takilip, kazik atani tabiki sileceksin! arkadasliktan tabi. verilen selami al yine bosver, ama uzaktan uzaktan . Sana katiliyorum ama, bende olsan silerdim :)Böyle biraz havada kaldı
Mesela en şaşırıdğım mı desem en ala kazık mı desem budur herhalde
Aklımda kalan
Bi dostum vardı
Aynı mahalledendik, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi
10 yıla kadar sürdü bu halimiz
Beni işten bile almaya gelirdi, kendisi çalışmıyordu bari yolda da muhabbet ederiz diye
Neyse
Birgün beni annesi aradı
X çok kötü, bi senin fotoğrafını gösterip duruyor
Telefonu ona verecem konuş kızımla dedi
Konuşalım dedim 'çocuk gibi sesler çıkarıyordu'
Dedim herhalde yeğeni, ama oymuş
Annesi hastalandığını ondan dolayı böyle olduğunu söyled
Gözlerimden yaşlar süzüldü izin alıp evlerine gittim
Aile içi sorunları vardı
Yine bir kavgada cinnet geçirip kafasını duvara vurdu hafıza kaybı dediler
Tek konuşmak istedim rahat olsun diye
Konuşamadığından yaz dedim
Yazdı çizdi bi büyük haf bi küçük bi büyük bi küçük
Aabisi üstüne yürümüş o da kendi üstünü yırtıp duvara kafa atmış herşeyi hatırlamazmış bi beni hatırlamış filan
Şok oldum 5 yaşında ki çocuktan farksızdı tavırları, çoraplarını eline geçirmişti mesela
Ramazan ayıydı, işten her çıktığımda ona gittim
İftara geciktim ( orda yemek istemedim ailesini sevmiyordum ona bunu yaşattıkları için )
Ortak arkadaşımız birgün benden önce gitmiş ve bilgisayarını açık görmüş ( bize şifre vs unuttuğunu söylemişti )
Bakmış msn açık ( o zamanlar msn var tabi popüler ) , yazışmalar kayıtlı
Netten tanıdığı bir çocuğa başıma böyle bi olay geldi şimdi iyiyim ama hafıza kaybı numarası yapıyorum yazmış
Ortak arkadaşımızdan bunu duyunca ne gittim ne aradım
Ne de aradığında telefonlara çıktım
Bu insan özür dilese ne olur dilemese ne
Yok selamını da almadım almayı da düşünmüyorumama arkadas, yiyilir yutulur cinsten degil. böyle kanka tarzi takilip, kazik atani tabiki sileceksin! arkadasliktan tabi. verilen selami al yine bosver, ama uzaktan uzaktan . Sana katiliyorum ama, bende olsan silerdim :)
farkındasın bu çok güzel..eminki azaltacaksın..
cok taze , oyuzden boyle diosun.Yok selamını da almadım almayı da düşünmüyorum
Yok taze değil kaç yıl oldu tam bilmiyorum ama en az 3 olmuşturcok taze , oyuzden boyle diosun.
ama varya, ben olsam muhakkak derdim ona, ondan sonrada ben sag o selamet. bidaha aramaz sormazdim, silip giderdim.
Boşver hiç de rahatsız etmesin keşke bende azcık kin tutabilseydim de şuan bu durumda olmasaydım sen çok çok güler yüz göstermişsin zamanın da ama kıymet bilen olmamışbende kinci degıldım
hatta bırı laf soktumu anlamıyordum bıle
hep gulumseyerek hep neseyle yaklasırdım hatta bana kıkırdakların dokulcek bukadar gulmene nesene derlerdı
taaaa ki kayınvalıdemle evlendıkden sonrakı yuzuyle tanısana kadar
sımdı tuttugum kin benı rahatsız edıyor unutamıyorum bırıkmıslıkler okadar cokkı
bu ınsanlardan uzaklasmama neden oldu
bırak boyle kal kin kendını zehırlıyor
aaaa ben yanlis okudum ozaman, dügünüme bende olsam cagirmam . iste tipik bir arkadasligi bitiren bir vaka. yazik etmisYok taze değil kaç yıl oldu tam bilmiyorum ama en az 3 olmuştur
Evlendim hatta düğünüme çağırmadım, yok saydım gitti.
Bende deve yuku ile isteyene vereyim..adina kin demiyorum, bazen onur kiran seyler oluyor iste orda kisiligime ziyan getirmek istemiyorum..kisiligimi koruyorum, durus sergiliyorum..iyligide asla unutmuyorum kotulugude..bu kotu bisey degil ben bu yonumu seviyorum, yuzsuzlere gerekiyor bu huy..sonra tepene cikiyorlar, arkadasin dedigi kullaniyorlar, kalp kirip kirip kirip devam etmek benim kitabimda yok..
Yazışmalar düne aitmiş
Dün biz yine gitmiştik ama hala aynı roldeydi
Netten bi adama dürüstken bana böyle davranmasını hiç bi özür aklayamazdı
Sonra haber getiren götürenler oldu, benim için öyle biri yok dedim. Bitti
çok isterdim içimde buna dair hiçbir şey düşünmemeyi ama bana yapılan kötülüğü inan ki unutamıyorum hatta ve hatta tevcit pilavı gibi sürekli döndürüp döndürüp güne getiriyorum. ama b ununla ilgiili kendimi sürekli telkinlede uzaklaştırıyorum
yapmıyormuyum dahaaz yapıyorum
aynen çok ağır bir duygu. ama bir yerden sonra kimse bişey diyemiyo onları rezil ettiğim içiwoww senin kinin çok sertmiş...kararında olması gerek bence..intikam duygusu ağır bir duygu olsa gerek..
evett...ben kin tutamıyorum ve bazen bunun bana zarar verdiğini
düşünüyorum..insanlar bu huyumu kullanıyorlar sanki..çok inatçıyım ama
kinci değilim işte...haklıda olsam tartıştığım kişi bana gelsin nasılsın desin
iyim sen nasılsın derim..yada yardım istesin hemen yardım ederim...ama
kullanıldığımı anladığım an o kişiye bir daha yardımcı olmam..aradan zaman geçsin sonra unutuyorum..
iyi birşey mi kötü birşey bilemiyorum ama siz kin konusunda nasılsınız hanımlar?
Aynı senin gibiyim; annem ve kardeşlerim alelen salak olduğum söylerler yüzüme.
Kızkardeşim acayip kindardır ve en acıtan yerinden lafını sokar.
Daha bugüne kadar bi Allahın kulu üzemedi onu.
Ben öyle değilim hemen yumuşuyorum ve kimsenin bana saygısı kalmamış gibi geliyor.
Nasılsa affediyo düşüncesi yerleşmiş artık.
Kendimizi böyle sevmek zorundayız arkadaşım yapacak bişey yok...
Eskiden ççok kin güderdim. ta çocukluktaki haksızlıkları affetmezdim. Kendi kendimi yerdim. O kişiyle hesaplaşana kadar yada benzer durum yaşayana kadar da içim soğumazdı. Kinlendiğim insanlar umursamaz hayatlarını yaşamaya devam ederdi ben yükünü taşırdım. Çok saçmaymış.. Kendime yükmüş.
Şimdi artık ben de kin gütmüyorum. En son bebeklikten beri görüştüğüm dostum dediğim insan en kötü zamanımda bana kötü bir şey yaşattı ve hakkımdaki kötü sözleri geldi kulağıma. Eskiden olsa laf sokardım, canını acıtırdım. Şimdi umursamamaya çalışıyorum Kin bana zarar veriyormuş bunu anladım artık çünkü. Hala görüşüyorum samimi olmasam da eskisi gibi. Ve affettim onu sırf kendim için ama. Kendi ruh sağlığım için.
Huyunuz zaten güzel kısacası. Kin tutmayın zaten ben kin tutmayı bırakana kadar hastalıklar yaşadım içimde affedemediklerimle yüklerimle ve kurtulmak için çok uğraştım. Çok zır bir şey kindarlık.
Ben kin tutarken daha az mutluydum ve iç huzurum yoktu. Kin size yük cidden.
Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. İlahi adalet yada Allah yada evren neye inanıyorsanız işte ona havale edin geçin.
aynen çok ağır bir duygu. ama bir yerden sonra kimse bişey diyemiyo onları rezil ettiğim içi
nekadar güzel yazmışsın..aslında kin deilde biraz zor affetmeyi isterdim sanırım..hemen unutuyorum kötü olanları..fazla merhametliyim hemen affdiyorum..keşke herkes iyi niyetli olsada birbirini kullanmasa kırmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?