KİN TUTAMAMAK...

kesinlikle haklısın..bende çok sarsılırdım..ama acaba ilk başta gittide sonradan mı düzeldi..ne bileyim ona açıklama fırsatı veriridim..tatmin olmazsamda sen benim arkadaşlığımı haketmiyorsun deyip görüşmezdim birdaha..

Yazışmalar düne aitmiş
Dün biz yine gitmiştik ama hala aynı roldeydi
Netten bi adama dürüstken bana böyle davranmasını hiç bi özür aklayamazdı
Sonra haber getiren götürenler oldu, benim için öyle biri yok dedim. Bitti

Bende deve yuku ile isteyene vereyim..adina kin demiyorum, bazen onur kiran seyler oluyor iste orda kisiligime ziyan getirmek istemiyorum..kisiligimi koruyorum, durus sergiliyorum..iyligide asla unutmuyorum kotulugude..bu kotu bisey degil ben bu yonumu seviyorum, yuzsuzlere gerekiyor bu huy..sonra tepene cikiyorlar, arkadasin dedigi kullaniyorlar, kalp kirip kirip kirip devam etmek benim kitabimda yok..

ama arkadas, yiyilir yutulur cinsten degil. böyle kanka tarzi takilip, kazik atani tabiki sileceksin! arkadasliktan tabi. verilen selami al yine bosver, ama uzaktan uzaktan . Sana katiliyorum ama, bende olsan silerdim :)

ama arkadas, yiyilir yutulur cinsten degil. böyle kanka tarzi takilip, kazik atani tabiki sileceksin! arkadasliktan tabi. verilen selami al yine bosver, ama uzaktan uzaktan . Sana katiliyorum ama, bende olsan silerdim :)
Yok selamını da almadım almayı da düşünmüyorum

farkındasın bu çok güzel..eminki azaltacaksın..

çok isterdim içimde buna dair hiçbir şey düşünmemeyi ama bana yapılan kötülüğü inan ki unutamıyorum hatta ve hatta tevcit pilavı gibi sürekli döndürüp döndürüp güne getiriyorum. ama b ununla ilgiili kendimi sürekli telkinlede uzaklaştırıyorum
yapmıyormuyum dahaaz yapıyorum

cok taze , oyuzden boyle diosun.
ama varya, ben olsam muhakkak derdim ona, ondan sonrada ben sag o selamet. bidaha aramaz sormazdim, silip giderdim.
Yok taze değil kaç yıl oldu tam bilmiyorum ama en az 3 olmuştur
Evlendim hatta düğünüme çağırmadım, yok saydım gitti.

Boşver hiç de rahatsız etmesin keşke bende azcık kin tutabilseydim de şuan bu durumda olmasaydım sen çok çok güler yüz göstermişsin zamanın da ama kıymet bilen olmamış

bencede en iyisini yapıyorsun..ben kötülüğü hemen affediyorum işte..zamanla unutuyorum..iyiliği hiçbir zaman unutmuyorum..kötülüğüde unutmamam lazım..

umarım yaptığından pişman olur..resmen duyguları sömürüyor..

-url="index.php?threads/kin-tutamamak.880095/save-draft" data-options="{"autoSaveFrequency":"60","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Insert an Album","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1448450937"},"insertContent":{"title":"Insert a Photo\/Video","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1448450937"}}}">

brova işte demekki baaşarabiliyorsun..kendi mutluluğunu düşün herzaman..

Aynı senin gibiyim; annem ve kardeşlerim alelen salak olduğum söylerler yüzüme.
Kızkardeşim acayip kindardır ve en acıtan yerinden lafını sokar.
Daha bugüne kadar bi Allahın kulu üzemedi onu.
Ben öyle değilim hemen yumuşuyorum ve kimsenin bana saygısı kalmamış gibi geliyor.
Nasılsa affediyo düşüncesi yerleşmiş artık.
Kendimizi böyle sevmek zorundayız arkadaşım yapacak bişey yok...

Eskiden ççok kin güderdim. ta çocukluktaki haksızlıkları affetmezdim. Kendi kendimi yerdim. O kişiyle hesaplaşana kadar yada benzer durum yaşayana kadar da içim soğumazdı. Kinlendiğim insanlar umursamaz hayatlarını yaşamaya devam ederdi ben yükünü taşırdım. Çok saçmaymış.. Kendime yükmüş.
Şimdi artık ben de kin gütmüyorum. En son bebeklikten beri görüştüğüm dostum dediğim insan en kötü zamanımda bana kötü bir şey yaşattı ve hakkımdaki kötü sözleri geldi kulağıma. Eskiden olsa laf sokardım, canını acıtırdım. Şimdi umursamamaya çalışıyorum Kin bana zarar veriyormuş bunu anladım artık çünkü. Hala görüşüyorum samimi olmasam da eskisi gibi. Ve affettim onu sırf kendim için ama. Kendi ruh sağlığım için.
Huyunuz zaten güzel kısacası. Kin tutmayın zaten ben kin tutmayı bırakana kadar hastalıklar yaşadım içimde affedemediklerimle yüklerimle ve kurtulmak için çok uğraştım. Çok zır bir şey kindarlık.
Ben kin tutarken daha az mutluydum ve iç huzurum yoktu. Kin size yük cidden.
Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. İlahi adalet yada Allah yada evren neye inanıyorsanız işte ona havale edin geçin.

bende insanların nasılsa affediyor diye düşündüklerini düşünüyorum...

nekadar güzel yazmışsın..aslında kin deilde biraz zor affetmeyi isterdim sanırım..hemen unutuyorum kötü olanları..fazla merhametliyim hemen affdiyorum..keşke herkes iyi niyetli olsada birbirini kullanmasa kırmasa...

Uzun vadede sen kazanaksın emin ol. İçinde fesatlık, kötü niyet yada diğer kötü duyguları barındıranlar kısa sürede kazandığını sansa da iç huzuru olmuyor veya bir yerde cezasını çekiyor.
Aynen temiz kalple devam et. Ya da kullanmaya çalışan kurnazlar bırak seni saf sansın. Uzun vade de yine temiz kalp kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…