kına+düğün+nikah ve arada kalan ben

Walla söz nısan kına hepsını bır arada yapıp nıkah ve kokteyl aynı gun yapcam ben

Kınayıda aıle arası yapıver ne olucak

Son düzenleme:
Canım ona tempo dayanmaz be arkadaşın dediği mantıklı 1 hafta önce kendi yakınlarını çağır kına gecesi yap küçük bir organizasyonla sonra düğün nikah bir arada yap yok önce kona yapılır 1 gün önce yapılır falan eski adetler onlar benim abiminkide böyle olmuştu

Kınayı artık gündüz de yapanlar var.sende düğün günü düğünden bikaç saat önce kına yaparsın.yada kınayı 1 gün önce yapıp nikahı düğün günü yap.

arkadaşım sen kız tarafında düğün olacakya hah işte o salonda aynı anda kınanı yap .nasılmı ?önce salona eşinle birlikte normal gelinlikle gir biraz dans oyun filan olsun...ondan sonra sen ortadan kaybol gelin odasında kınan bindallın filan hazır olsun .Bu iş için birilerini görevlendir.ışıklar sönsün sonra salona bindallıyla gir salonun ortasına sandalye konsun otur kınan yakılsın tabii küçük bir şekilde avcuna.işte o kına töreni olmuş olsun .birazda o şekil eğlenirsiniz düğünde kınada aradan çıkmış olur ne olcakki...

E zaten kına genelde 1 gün önce yapılır, bazısı dinlenmek için 2 gün önceden yapıyo
Sorun kına değil bence
Düğün ve nikahın ayrı günlerde olması

Farklı şehirlerde yapıyorsanız bilemem de
Aynı şehirde ise düğüne herkesi çağırırsınız ama nikah ya düğün salonunda kıyılsın ya da nerde kıyıyorsanız herkesi bi daha çağırmaya gerek yok kendi aranızda imza atın..

Eşimle ayrı şehirleydeydik bizde.Perşembe günü kınamı,yaptık benim memleketimde.Cuma yola çıktık.Cumartesi kız tarafı eğlencesi diyorlar eşimin memleketinde o yapıldı.Sadece eğlence kına filan yok.Pazarda düğün&nikah yapıldı.Bizimle beraber akrabalradan sadece 2 3 kuzanim ve ailem geldi.Başka kimse gelmedi uzak olduğundan dolayı.Keşke düğün salonunda nikahı yapsanız.Hem daha güzel hem daha kolay olur...Bu arada mutluluklar...

neler yazmışlar okuyamadım canım ama bende aynen senin durumundaydım.. benimde nişanım aile arasında oldu kimse gelemedi üstelik benim akrabalrımda başka şehirde eşimin ve ailesi akrabalrıda başka başka şehirlerde.. bizde kına gecesini baya güzel programlı yaptık bayada kalabalık oldu düğün gibi demiyelim ama beğendiler yani gelinliğimi giymiycektim ama kv ısrar etti onlarda görsünler diye bir süreliğine giydim gelinliği.. sonra sabah oldu kız alma yapıldı.. o gün şehirler arası yol olduğu için akşam anca eşimin ailesinin evindeydik o gece akrabalar felan orda yattık kalktığımız günde düğünümüz oldu. yani şöyle özetliyim cuma akşamı kına cumartesi sabah kız alma pazar günüde düğün.. kına geceni geniş çaplı yaparsan akrabalrında tatmin olur bence.. hem nikahın düğünde sonra olması pek iyi olmaz gibi geldi bana.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…