- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.856
- 1.123
- Konu Sahibi lanadelmilav
Dün akşam İstanbul daysa kimde kaldı. Yoksa gece geri mi döndü.işiniz zor. İki türlü de pişman olursunuz. İnşallah annenizin inadı kırılır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence annen haklı. herkes çocuğunun kendi evinden gelinlikle çıkmasını ister.
valla sanmıyorum kendi ailesi ona çok düşkün onu üzmemek için bişey demezler
elbette ister
ama bu şartlarda zor.
aynı şehirde değiliz
ve gerçekten o kadar yol trafik çekemem zaten o gün gayet stresli bir gün olacak
ayrıcaa ordaki kuaförler berbat vallahi hiçbir şey istediğim gibi olmaz
teyzemde kaldıDün akşam İstanbul daysa kimde kaldı. Yoksa gece geri mi döndü.işiniz zor. İki türlü de pişman olursunuz. İnşallah annenizin inadı kırılır.
Evlenene kadar buraya bir sürü konu açacağım gibi geliyor.. Ama sizin fikirleriniz bana yardımcı oluyor.
Şimdi ben nişanlıyım. Mayısta düğünüm var. Annem şehirdışında yaşıyor ben ve babam istanbulda.
Kına gecemi istanbulda istiyorum. Düğünümde istanbulda olacak. Ama annem ben istanbulda kimsenin evinde kalmam istanbulda yaparsan kınana da gelmem benim izmirden bir sürü misafir gelecek onları istanbulda kınadan sonra nerde yatırcaz dedi bende teyzelerim var anne yardımcı olurlar dedim bu sefer başladı ben kimsenin evinde kalamam gelceksin benim evimden çıkacaksın gelinliğinle.
ya ben gelinlikle o kadar yolu çekemem senin evinin ordaki kuaförler saçımı makyajımı mahveder o kadar yol çekersem düğün günüm ziyan olur bütün gün moralim bozuk mu olayım düğünümde bi kere evleniyorum bırak istediğim yerde istediğim gibi yapayım diyorum kınamı. yok istanbulda olursa ben gelmem diyor neymiş kimsenin evinde kalmazmış
çok kırılıyorum istediğim gibi kına yapmama bile izin vermiyor annemin evinin orda olursa benim arkadaşlarım bile gelemez sırf onun istediği olsun istiyor ama kınası olan ben olacağım benim nazlanmam lazımken annem nazlanıyor gerçekten dayanacak gücüm kalmadı bana destek olacağına sorun çıkarmasından artık bıktım
sizce ne yapmalıyım
lütfen beni kırmadan yorum yapın lütfen
babamla ayrı, babam olmasa bile hayatta o evde gelip kalmazcanım ortalama otel fiyatları 120-150 TL arsı annen kimsenin evinde kalmak istemiyorsa 2 günlük otel ayarlayın olsun bitsin, senin evin nerede bu arada? İstanbul'da kurmadınız mı evi? annen de orada kalsa olmuyor mu?
ee kalıyormuş işte birilerinin evinde="prenses9595, post: 49491361, member: 796188"]teyzemde kaldı
babamla ayrı, babam olmasa bile hayatta o evde gelip kalmaz
inatçıdır inatçı
Evlenene kadar buraya bir sürü konu açacağım gibi geliyor.. Ama sizin fikirleriniz bana yardımcı oluyor.
Şimdi ben nişanlıyım. Mayısta düğünüm var. Annem şehirdışında yaşıyor ben ve babam istanbulda.
Kına gecemi istanbulda istiyorum. Düğünümde istanbulda olacak. Ama annem ben istanbulda kimsenin evinde kalmam istanbulda yaparsan kınana da gelmem benim izmirden bir sürü misafir gelecek onları istanbulda kınadan sonra nerde yatırcaz dedi bende teyzelerim var anne yardımcı olurlar dedim bu sefer başladı ben kimsenin evinde kalamam gelceksin benim evimden çıkacaksın gelinliğinle.
ya ben gelinlikle o kadar yolu çekemem senin evinin ordaki kuaförler saçımı makyajımı mahveder o kadar yol çekersem düğün günüm ziyan olur bütün gün moralim bozuk mu olayım düğünümde bi kere evleniyorum bırak istediğim yerde istediğim gibi yapayım diyorum kınamı. yok istanbulda olursa ben gelmem diyor neymiş kimsenin evinde kalmazmış
çok kırılıyorum istediğim gibi kına yapmama bile izin vermiyor annemin evinin orda olursa benim arkadaşlarım bile gelemez sırf onun istediği olsun istiyor ama kınası olan ben olacağım benim nazlanmam lazımken annem nazlanıyor gerçekten dayanacak gücüm kalmadı bana destek olacağına sorun çıkarmasından artık bıktım
sizce ne yapmalıyım
teyzemde kaldı
Kına ile düğünün arası 1 gün ise annenin bulunduğu şehirde kına yapmam doğru olmaz düğüne nasıl yetişeceksin,ayrıca akrabalar sorun etmiyorsa nerede kalacaklarını annenin sorun etmesi çok tuhaf annen seni yıldırmak istiyor galiba.Evlenene kadar buraya bir sürü konu açacağım gibi geliyor.. Ama sizin fikirleriniz bana yardımcı oluyor.
sizce ne yapmalıyım