Kına gecesi düğün

Gelin ve damat için problem yoksa ne istiyorsa onu yaparlar . Mantıklı yada mantıksız gelin ve damat onu yapınca mutlu olacaksa öyle yapsın . Unutmayın sizin değil onun düğünü .

Canları nasıl istiyorsa öyle yapsınlar. Artık herkes her adeti yerine getirmiyor zaten. Ya da kendi zevkine göre yapıyor.

Ama maddi sıkıntıdan dolayı ayrı kına yapacak durumları yoksa organizasyona ayrılan bütçeyle ufak bir yer tutup (komşunun kapısının önü bile olur müsaitse) müzik sistemi ayarlayıp ikramlık süs vs. alınıp yapılabilir.
Zaten düğünden sonra 1 buçuk saatlik eğlence için organizasyona para vermeye gerek yok.

Ben de kinami dugun gunu yaptim. Gelinlik uzerine kaftan gibi giyilebilen bindallilardan aldim. Kina hazirlanirken, gelinligimin uzerinden giydim, kirmizi tulumsu biseydi zaten. Kina cevirme, kina yakilma, foto cekimi sonrasinda tekrar cikariverdim oldu da bitti. Tavsiye ederim. Ozellikle farkli sehirlerde cift dugun olucaksa ayriyeten bir de kina organizasyon derdi olmuyor. Ama hic degilse o kina turkusu ve kina yakilma adeti de es gecilmemis oluyor boylece.
Evet icimde de kalmadi boylelikle cunku bizimki de iki düğündü kolaylik oldu :)

Back
X