Kına Gecesi KINA GECESİ HAKKINDA YARDIM

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Kızlar merhaba.. benim mayıs ayında düğünüm olcak düğün salonu tutuldu fakat kafam kurcalıyan kına gecesi ... kına gecesi nasıl olur bu konuda kafam çok karısık ? cumaa günnü erkek tarafında bayrak asılıp düğüne baslıcak . ama ben kınamın farklı olmasını istiyorum .. bazı kişileri takip ediyorum salon tutuolar kızlarla eğleniyoolar falan .. bizde kına akşam olur karışık olur off... bizim sitenin salonu var nişanlım ora olur dio annemde orası olsun dio ama ben salon olsun istiyorum .. böle kırmızı taht olsun minderler olsun falan.. biizim ailede pek böle bişey olmadı akrabalarımz falan basit kına gecesi yapıolar ben oyle istemiyorum

kızlar nasıl olmalı ? ben iyice karıştırdım ...

Canim simdiden hayırlı ugurlu olsun. Sen nasil istiyorsan nasil hayal ediyorsan oyle olmali tabiki ama imkanlar dahilinde bak ne guzel salon varmis yakinda orayi bi dusun derim istediğin gibi suslersin kendi yakin akraba ve arkadaşlarınla kadin erkek veya sadece kadinlarla eğlenceli biseyler ayarlayabilirsin. Bildigim kadariyla tahtlarin vs oldugu yerler daha osmanlı tarzinda falan oluyor hoşlanıyorsan tabiki guzel olur. Benim kinam 29 ocakta olacak evde yapacam ve sadece bayanlar olacak nisanda salon tuttuk bide kina icin tutmak istemedim kendimiz süsleyecez ama tabi bu benim tarzim sende nasıl dusluyorsan oyle yaşa kina geceni ama tabiki genele uygun olsun:)

Kızlar merhaba.. benim mayıs ayında düğünüm olcak düğün salonu tutuldu fakat kafam kurcalıyan kına gecesi ... kına gecesi nasıl olur bu konuda kafam çok karısık ? cumaa günnü erkek tarafında bayrak asılıp düğüne baslıcak . ama ben kınamın farklı olmasını istiyorum .. bazı kişileri takip ediyorum salon tutuolar kızlarla eğleniyoolar falan .. bizde kına akşam olur karışık olur off... bizim sitenin salonu var nişanlım ora olur dio annemde orası olsun dio ama ben salon olsun istiyorum .. böle kırmızı taht olsun minderler olsun falan.. biizim ailede pek böle bişey olmadı akrabalarımz falan basit kına gecesi yapıolar ben oyle istemiyorum

kızlar nasıl olmalı ? ben iyice karıştırdım ...

canım kına organzasyon firmaları var onlarla anlaş maddi durum sıkıntı değilse, veya sitelerine bak en azından fikir edin. orgfirmasıylaanlaşıp çok memnun kalan arkadaşlarım var istersen özelden yazarım

canım kına organzasyon firmaları var onlarla anlaş maddi durum sıkıntı değilse, veya sitelerine bak en azından fikir edin. orgfirmasıylaanlaşıp çok memnun kalan arkadaşlarım var istersen özelden yazarım
özelden yazarsan çok seviniirim canm

Canim simdiden hayırlı ugurlu olsun. Sen nasil istiyorsan nasil hayal ediyorsan oyle olmali tabiki ama imkanlar dahilinde bak ne guzel salon varmis yakinda orayi bi dusun derim istediğin gibi suslersin kendi yakin akraba ve arkadaşlarınla kadin erkek veya sadece kadinlarla eğlenceli biseyler ayarlayabilirsin. Bildigim kadariyla tahtlarin vs oldugu yerler daha osmanlı tarzinda falan oluyor hoşlanıyorsan tabiki guzel olur. Benim kinam 29 ocakta olacak evde yapacam ve sadece bayanlar olacak nisanda salon tuttuk bide kina icin tutmak istemedim kendimiz süsleyecez ama tabi bu benim tarzim sende nasıl dusluyorsan oyle yaşa kina geceni ama tabiki genele uygun olsun:)
aslında nişanda bizde tuttuk ama bilmiyorum böle içimde bi istek taht olsun nedime olsun falan baya uçuş uçuş :) ama sitenin salonunu kendimiz süslersekte olablir gibi geldi. hem maddi açıdan yuk olmamış olurum

Benim düğünümde nisanda kına gecemde kına tahtını bende çok istiyorum ama imkan yok maalesef. organizasyon firmaları da maddi durum iyi olmayınca pahalı geliyor.

Değişik bir kına olsun istiyorsanız eğer maddi anlamda sorununuzda yoksa bir organizasyon firmasını ile anlaşıp güzel değişik bir kına gecesi yapabilirsin canım. Herşey gönlüne göre hayırlısı ile olsun inşallah.

50 ve 100.kisilik kina.gecelerinizde dubai.ve hint kinalariyla.sinirsiz.desenlerimle istanbul.icinde uygun fiyatlarla hizmwtinizdeyim. Face.sayfam kinaci kinaci Esra

Eklentiler

• 20141211_151929.webp
    20141211_151929.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 220
Kızlar benim de kına gecem 6 Mayıs'ta olacak. Bende taht istiyordum aslında ancak organizasyon firmaları sadece onu kiralamıyor.
Bende evde bulunan iki kişilik puf'u kırmıızı kumaş olarak süslicem ve tahtı andıracak. Zaten oynamaktan oturamıcamm ama resim çekilirken çok hoş durur :)

canım evınıze yakın bır yer varsa pek ala guzel olabılr.. sen istanbul daysan eminönüne gıt.. metre metre tüller var al onlardan , balonlar vs vs..kendın süsle.. daha ıyı olur.. bir gelin masası yap kendine.. uygun bır seyler bulursun evden bıle ;) mesala ben aldıgım tullerle evı süslemiştim ;) giriş kapısı , merdiven demirleri falan ... fazla süse düşkünüm de :) ama maddi imkanın var sa kiralamak da seni daha az yorar..

Back
X