Kına Gecesi kına gecesi için dağıtılacak hatıra neler olabilir????

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
kızlar çok sevdiğim teyzemin kızının kına hazırlıkları var. benden başka fikir danışacağı kimse de yok, benim de sizden:) bazı arkadaşlar yazmışlar.
- oje ağacı,
- lavanta kesesi
- dolap süsü
- ayna gibi, buna nasıl ekleme yapabiliriz resim ya da fikir istiyorum çok teşekkürler şimdidennnn....:kkk: :40:

Kına gecesinde süslü keselerde kına dağıtılır. Birde çerez, kuruyemiş vs. Ekstra birşey olduğunu görmedim ikram olarak.

Şöyle bir şey olabilir ama gençler için çiçekli, tüllü taçlar alınabilir. Birde süslü mumlar var ele geçirmeli. Aklıma gelen bunlar..

Kına gecesinde süslü keselerde kına dağıtılır. Birde çerez, kuruyemiş vs. Ekstra birşey olduğunu görmedim ikram olarak.

Şöyle bir şey olabilir ama gençler için çiçekli, tüllü taçlar alınabilir. Birde süslü mumlar var ele geçirmeli. Aklıma gelen bunlar..

bunların dışında canım, biz<im yörede bu yaz bütün kızlar hep aynı şeyler dağıttılar, ben el emeği de olsun istiyorum gerekirse.

elimde bunlar var umarım yardımcı olurumm :8:

Eklentiler

• $47.webp
    $47.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.160
  • $166.webp
    $166.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 6.861
  • $169.webp
    $169.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 3.308
  • $231.webp
    $231.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.129
  • $234.webp
    $234.webp
    79 KB · Görüntüleme: 4.291
  • $302.webp
    $302.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 2.844
  • $306.webp
    $306.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 1.435
ayy bunlar cokgüzelmiş özellikle ayna ve kadeh icindeki mumlara bayıldım. ama kadehli biraz maliyetli olabilir. Allah izin verirse bende seneye kınamda el emeğimle hazırladıgım seyleri dagıtmak istiyorum ve ayna fikri cok hoşuma gitti.
bu ilk resimdeki ne onu anlayamadım?

ayy bunlar cokgüzelmiş özellikle ayna ve kadeh icindeki mumlara bayıldım. ama kadehli biraz maliyetli olabilir. Allah izin verirse bende seneye kınamda el emeğimle hazırladıgım seyleri dagıtmak istiyorum ve ayna fikri cok hoşuma gitti.

sakız onlarrr :)

Eklentiler

• $153.webp
    $153.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 1.241

cidden çok güzel seçenekler var, ben de kesinlikle el emeğimle hazırlamak istiyorum, nişan tepsimdi hediyelikti vs.anı olur.

benim kinamda seneye insallah.. bende degisik fikirler ariyorum aslinda.. el emegide olabilir.. ojeler güzel aslinda.. yada baska ne olabilir

ayy çok şirinler gercekten de en son resımdekıler tef gıbı bısey sanırsam onlar cok cici:))bende kınada değişik şeyler yapmak istiyorum bakalım neler bulabılıcem fıkır ıstıyoruz kızlar...

ayy çok şirinler gercekten de en son resımdekıler tef gıbı bısey sanırsam onlar cok cici:))bende kınada değişik şeyler yapmak istiyorum bakalım neler bulabılıcem fıkır ıstıyoruz kızlar...

hayirli olsun öncelikle:) ben genc kizlara bileklik hediye etmeyi düsünüyorum hani hatira olsun diye.. Fatmagülde vardi ya öyle bisi olabilir:) baskada aklima bisi gelmiyoo

Bence nikah şekeri türevi şeyler dağıtmaya gerek yok.

Gittiğim kınaların birinde şal dağıtmışlardı hoştu.

İnce bilekliklerden dağıtılabilir mesela..
(bunuda dizilerin birinde görmüştüm Fatmagül dü sanırım )

kınan hala olmadıysa bindallı giymiş minik kızlı anahtarlıklar görmüştüm (gittigidiyordaydı sanırım) onlar çok hoş bakabilirsin. kolay gelsin.

Back
X