• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesi iptali

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
384
123
Selam kızlar.Benim eski sevgilim bir buçuk ay önce evlenmişti nikah salonunda düğünü yapılmamıştı.Bu evlendiği kız ınstagramda geçen hafta düğün davetiyesini paylaşmış kartın içinde bir gün öncede kına gecesinin tarihi ve mekanı var.Dün akşam arkadaşımla dışardaydık o da sen baktın mı dedi ben de yok niye bakayım dedim döktürüyorlardır şimdi kız tarafı dedim.Bence bunların kınası olmadı dedi birden içimden bir ses öyle diyor dedi.Neyse ben dedim kına düğün gibi yrlerde muhakkak bir kişi yer bildirimi yapar dedim bir baktım mekan dolu iki kişi bildirim yapmış ama düğün salonunda başka bir çiftin düğünü var resim paylaşmışlar aynı mekandan yani kınayı iptal etmişler.Salonu tutmak için kaparo vermek lazım ve düğün davetiyeleri herkese dağıtılmış en az 100 kişi ye verilse hepsine haber vermek lazım iptal oldu diye.Çok büyük bir olay yaşanacak ki kına iptal edilir.Sizce ne olmuş olabilir kızlar ?

Beni maddi ve manevi olarak üç seneye yakın yıpratmış birinin mutlu olmamasını istemek bırakın da hakkım olsun.Siz bana neler yaşattığını bilmiyorsunuz

Evet bundan sizene evllik yolunda ilerliyor.
Siz bunu arastiriyorsunuz bence sizi alakdar etmez. Belki bir aksilik oldu iptal ettiler

Beni maddi ve manevi olarak üç seneye yakın yıpratmış birinin mutlu olmamasını istemek bırakın da hakkım olsun.Siz bana neler yaşattığını bilmiyorsunuz

Nereden bilebiliriz?

Kina olmamis da, bildirim yokmus da, kapora haniymis de... Baskasinin mutsuzlugu uzerinden yakalamaya calisiyorsunuz mutlulugu.

Yaşattırtmasaydınız o zaman. Durumla hiç alaksı olmayan birinin mutsuzluğundan kendinize pay çıkaracak kadar kötü olmayın.

Mutsuz zaten en yakın arkadaşına ben bu kızı sevmiyorum iyi kız ama sevemiyorum bir türlü yanlış yaptım kendimi de mutsuz edicem onu da arada bir aşk evliliği yok onun arkadaşıyla beş senedir tanışıklığım var

Sizi eski sevgiliniz yıprattı sanırım da o hikayenin tek kahramanı değil.Bir de masum bir kadın var.Onun suçu ne mesela,onun mutsuzluğunu istemeyi de mi hak olarak görüyorsunuz ?

Yiprattirmasaydin. :))) Benimde uzuldugum, kirildigim belki kandirildigim oldu ama bunun suçu sadece karsi tarafin degil benimde suçum, ben izin verdigim icin oldu.
3 senedir kendinizi sömürtmüşseniz en buyuk suç sizde kusura bakmayin. Ayrilsaydiniz, basiniza silah tutan mi oldu? Simdide gecmis kösede fesatlaniyorsunuz. Ister mutlu olsun ister mutsuz

bence siz ne yaşadıysanız bitmiş gitmiş unutun gitsin

haklı olduğunu düşünüyorsanız da Allaha havale edin çekilin

mutsuz olmasını isteyip onunla ilgili haberlerin peşinden koşmanın size bi faydası yok aksine sizi yıpratır

mutlu olsun deyin ki mutlu olasınız böyle hayat geçer mi?

Back
X