• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesi iptali

dead cell o da sadece iki ayda tanıdığı adamla nişanlanmayıp sonraki iki ayda da evlenmeseydi bir insana bir insana güvenebilmek için bir sene bakar neyi sever sevmez evlilik bu kız aşık ama o da kendi tercihini yaşıyor evlilik mutluluk oyunu ya da mutlu görünmeye çalışmak değil gerçekten mutlu olmaktır bu da aşk ve tutku ile olur.Bir tarafın sevmesi ile evlilik olmaz olsa da o kendini kandırmak olur

Selam kızlar.Benim eski sevgilim bir buçuk ay önce evlenmişti nikah salonunda düğünü yapılmamıştı.Bu evlendiği kız ınstagramda geçen hafta düğün davetiyesini paylaşmış kartın içinde bir gün öncede kına gecesinin tarihi ve mekanı var.Dün akşam arkadaşımla dışardaydık o da sen baktın mı dedi ben de yok niye bakayım dedim döktürüyorlardır şimdi kız tarafı dedim.Bence bunların kınası olmadı dedi birden içimden bir ses öyle diyor dedi.Neyse ben dedim kına düğün gibi yrlerde muhakkak bir kişi yer bildirimi yapar dedim bir baktım mekan dolu iki kişi bildirim yapmış ama düğün salonunda başka bir çiftin düğünü var resim paylaşmışlar aynı mekandan yani kınayı iptal etmişler.Salonu tutmak için kaparo vermek lazım ve düğün davetiyeleri herkese dağıtılmış en az 100 kişi ye verilse hepsine haber vermek lazım iptal oldu diye.Çok büyük bir olay yaşanacak ki kına iptal edilir.Sizce ne olmuş olabilir kızlar ?
Diyecek tek lafım bundan size ne?

Selam kızlar.Benim eski sevgilim bir buçuk ay önce evlenmişti nikah salonunda düğünü yapılmamıştı.Bu evlendiği kız ınstagramda geçen hafta düğün davetiyesini paylaşmış kartın içinde bir gün öncede kına gecesinin tarihi ve mekanı var.Dün akşam arkadaşımla dışardaydık o da sen baktın mı dedi ben de yok niye bakayım dedim döktürüyorlardır şimdi kız tarafı dedim.Bence bunların kınası olmadı dedi birden içimden bir ses öyle diyor dedi.Neyse ben dedim kına düğün gibi yrlerde muhakkak bir kişi yer bildirimi yapar dedim bir baktım mekan dolu iki kişi bildirim yapmış ama düğün salonunda başka bir çiftin düğünü var resim paylaşmışlar aynı mekandan yani kınayı iptal etmişler.Salonu tutmak için kaparo vermek lazım ve düğün davetiyeleri herkese dağıtılmış en az 100 kişi ye verilse hepsine haber vermek lazım iptal oldu diye.Çok büyük bir olay yaşanacak ki kına iptal edilir.Sizce ne olmuş olabilir kızlar ?
Kına olmasaydı eski sevgilinizemi dönecektiniz sinir oluyorum evli erkeklerle uğraşan kadınları.

dead cell o da sadece iki ayda tanıdığı adamla nişanlanmayıp sonraki iki ayda da evlenmeseydi bir insana bir insana güvenebilmek için bir sene bakar neyi sever sevmez evlilik bu kız aşık ama o da kendi tercihini yaşıyor evlilik mutluluk oyunu ya da mutlu görünmeye çalışmak değil gerçekten mutlu olmaktır bu da aşk ve tutku ile olur.Bir tarafın sevmesi ile evlilik olmaz olsa da o kendini kandırmak olur

ee bundan size ne?
kızda çocukta kendi tercihlerini yaşıyor.
ister mutlu ister mutsuz
sizi ilgilendiren kısmı neresi?
boşansın benimle mi evlensin diyorsunuz?

Kız beni ilgilendirir mi ilgilendirmez mi diye sormamıs yalnız.
Merak etmiş olabilir yani ne var bunda hanginiz eski sevgiliniz profiline bakmadıniz? Hey Allahım ya. Bence mekan değişmiş olabilir . Ya da buyuk bir sorun olmuş demek ki.

Bence küçük hesaplar yapmayı bırakın , bunlar sizi ilgilendirmez ki evlenir evlenmez , Kına yapar vazgeçer yapmaz.. hayatınıza bakmalısınız geçmiş geçmişte kalmalı..
Kınanın olmadığını düşünelim ne olacak o kısmı merak ettim ? Kına olmadığı için mutlu mı olacaksınız bu hiç sağlıklı bir düşünce değil bence..

Benim düğün davetiyem dağıtıldı sonra dedem vefat ettiği için kınamı iptal ettim . Herkesi tek tek arayıp iptal oldu dedik . Ama bundan size ne herhalde kına iptal oldu diye mutlu oldunuz :işsiz:

Mutsuz zaten en yakın arkadaşına ben bu kızı sevmiyorum iyi kız ama sevemiyorum bir türlü yanlış yaptım kendimi de mutsuz edicem onu da arada bir aşk evliliği yok onun arkadaşıyla beş senedir tanışıklığım var

İşte siz üzülmeyin diye böyle demiş olabilir.
Bir ayda evlenen var veya 10 sene birlikte olup 1 sene evli kalmaya dayanamayan var. Evlenmenin bekleme süresi yok ki.

Evet kuyruk acınız var bana bunları yaşatan adam mutsuz olsun bana yaşattıklarını yaşatsın diyorsunuz.
İlahi adalet diye bir şey var bence.
Ama artık araştırmayı takip etmeyi bırakın ne yaparsa yapsın sizi ilgilendirmesin. Hayatınıza güzel bir sayfa açın.

Çok hoşsun karaturna aynen benim aşkımdan.Benim derdim onun mutsuz olması bir şey yapmama gerek yok zaten mutsuz hak etti bunu benim drdim boşanıp benle evlenmesi değil mutsuz olması benim için kafi

Ben seni anlayabiliyorum tatlım. Için acıyor haklısın da, kokusu yakında çıkar bakalım sabret. Ama ümitlenme, daha çok üzülme.

Evli bi adamla senin ne işin ne ? Nesini merak ediyosun.

Kız beni ilgilendirir mi ilgilendirmez mi diye sormamıs yalnız.
Merak etmiş olabilir yani ne var bunda hanginiz eski sevgiliniz profiline bakmadıniz? Hey Allahım ya. Bence mekan değişmiş olabilir . Ya da buyuk bir sorun olmuş demek ki.
Kaporasına kadar düşünüp hesap edip, mekan bildirimlerini inceleyip sosyal platforma yazıyorsa gayette ilgileniyor demektir.

Çok hoşsun karaturna aynen benim aşkımdan.Benim derdim onun mutsuz olması bir şey yapmama gerek yok zaten mutsuz hak etti bunu benim drdim boşanıp benle evlenmesi değil mutsuz olması benim için kafi
Onun mutsuz olmasını dilerken masum birinin hayallerinin yıkılmasını umut ediyorsun, beddualarınızdan habersiz bir hemcinsinizin!!

Kaporasına kadar düşünüp hesap edip, mekan bildirimlerini inceleyip sosyal platforma yazıyorsa gayette ilgileniyor demektir.
Demek ki aklından çıkaramamış. Sosyal medyada bazı şeyleri takip etmek bu kadar kolayken ister istemez gidiyordur hala aklı ondaysa.

Back
X