- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kinayi siz yakin bence![]()
Ben kendime böyle bir konu açmayı yediremem, siz yedirebilir misiniz?Demek ki aklından çıkaramamış. Sosyal medyada bazı şeyleri takip etmek bu kadar kolayken ister istemez gidiyordur hala aklı ondaysa.
Kim neden etkilensin ki. Evet buraya yazmam ama insan aşırı derecede uzulduyse haksızlığa ugradiysa ve karşısındaki kişi başkasıyla mutluysa içten içe yediremeyebilir. Beni böyle üzüp mahfedip nasıl mutlu olabiliyor diye uzulmesini isteyebilir. Normal olduğu için değil ama duygularından dolayı öyle düşünmesi normalBen kendime böyle bir konu açmayı yediremem, siz yedirebilir misiniz?
Merak ederim belki bakarım araştırırım ama beklentim varmış gibi başka bir kadının etkileneceğini bile bile kadın platformuna yazmam.
iyi kına yak.... Baskalarinin mutsuzluguyla mutlu olmaya devam et...Düğün de iptal simdi mekan sahibini aradım bu akşam doluydu düğün vardı iptal oldu ben de bu akşam kına vardı bizim ev de olmayacak sizin mekanı düşündüm dedim o da anlaşamımışlar yüzüğü atmışlar bu akşam boşuz dedi.
madem adam bu kadar karaktersiz, neden hala takip ediyorsun?Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
hem sen hem kız böyle birinden kurtulduğunuza göre, artık ilgilenmeyi bırakabilirsin.Bugün düğünün iptal olması kafi bana birilerini üzüp parçalayıp mutlu olamazsın yukarda allah var adam anlaşamamışlar dedi
Aaa aaa ne fenasın naptın ne ettin öğrendin demek hayırlısı olsun nasip değillermiş demekki birbirlerineDüğün de iptal simdi mekan sahibini aradım bu akşam doluydu düğün vardı iptal oldu ben de bu akşam kına vardı bizim ev de olmayacak sizin mekanı düşündüm dedim o da anlaşamımışlar yüzüğü atmışlar bu akşam boşuz dedi.
Kınanız bendenDüğün de iptal simdi mekan sahibini aradım bu akşam doluydu düğün vardı iptal oldu ben de bu akşam kına vardı bizim ev de olmayacak sizin mekanı düşündüm dedim o da anlaşamımışlar yüzüğü atmışlar bu akşam boşuz dedi.