Kına gecesi iptali

ay cok komik sin eski sevgilin! evleniyor bilmem farkettin mi!!!

Kızı ne yerden yere vurmussunuz ya.Canını yakan adamın mutluluğunu dileyecek kadar arabesk olduğumuzu sanmıyorum çoğumuzun ne bu tavırlar anlayamadım.Bu kız bozmadı ya aralarını neden mutlu olmasın ben bile sevindim şu an.Sanki ayrıldıktan sonra bi tek ben stalklıyorum eski sevgilimi hayret bi olay ya.

İyi olmuş tatlışkom eden buluyor belasını seni de allah korumuş ex nişanlısını da.Ama bu kadar saplantı yapma hayatına bak ben anladım seni.İnşallah cok mutlu olursun
ya adam nisanli degil ki adam evli sadece düğünü iptal olmuş kusura bakmayin eski sevgilinizi arastiyor olabilirsiniz buna bir sey demez zaten buradaki arkadaslarda ama arastirdiginiz eski sevgili zaten oncesinde nikahini yapip evlenmisse ve sadece düğün iptal olmussa sizde buna sevindiginizi soylerseniz ve yetmez gibi dugun salonuna kadar gidip bilgi alacak kadar takik duruma gelmisseniz sizde bir sorun oldugunu dusunur yorumlarimizi ona gore yapariz.Burada bir cok konuda kocasinin eski sevgilisinden dert yanan uyeler var onlara hep destek oluyoruz burada bu üyeye alkis yaparsak bununda ilerisi o konulardaki durum gibi olabilir. Bence hic kimse kocasinin eski sevgilisi tarafindan bu yorumlari duysa sevgiyle karsilamaz.Sizin de oyle olacaginizi dusunuyorum.

Kim bilir ne yaşadın da canın yandı. Sen daha unutamadan başkasını buldu. Terk edilmiş, tercih edilmemiş olmak acıdır. Bakma sana "sananeee" diyenlere. Bu durumda kim olsa çekilir köşeye ilahi adaleti bekler. Oh olsun der. Sadece bunun için konu açman tuhaf kaçtı insanlara. Yoksa benim arkadaşım olsan, gelsen yanıma konu açılsa dibine kadar gıybetini yaparım.
Neyse bunlara takılmamaya çalış. Kızı da oğlanı da görme artık. Engelle sil bişiler yap. Daha iyi olacaksın inan bana

Belki salondakiler ile Anlaşamadılar belki cenazeleri var Belki de hastaları var yani burada bu şekilde beklemeniz size ne kazandırır kendinizi uzmekten başka ne işe yarar? Kısacası Allah başka dert vermesin

Benim bu yapida bir eski sevgilim vardi. Arastirir mutlu olduğum anda ataga gecerdi ayrilmamiz uzerinden 4 yil gecti gecen gece bile mesaj atmış. Sirf zarar insan ornegi. Bence siz oyle olmayin kendinize bir hayat kurun.

Herkes sizin kadar salak mı hatasında diretsin?
Bakmış adamdan bi cacık olmaz, daha düğün olmadan tekmeyi basmıştır belki kız.
Ayrıca size laf taşıyan ex'in kankasindan ve sizi fiştekleyen kız arkadaşlarınızdan uzak durun. Onlar sizi hep dibe çekerler...

*bu da size ders olsun. Size kötü davranan kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Baktınız sizi üzüyor, hirpaliyor, yıpratıyor... Koyun kçina tekmeyi!
Çok mu zor?
Kendimi düşünüyorum da ,insan gibi-konuşa konusa ayrıldığim ama kicina tekmeyi yiyince birden karakter degistirip hakkımda aileme olur olmadık laflar söyleyen iki insan girmisti hayatıma. İkisine de bir gram helal etmedim hakkimi. Bir köşede bonzaiden öldüğünü falan duysam vallahi üzülmem.
Ki sokakta kanadı kırık kus buldum diye doktor doktor gezen-gunlerce pansuman yapıp en son ameliyata gönderen bir insanım. Her canlıyı sever- beslerim. Ama kendimden eminim, ölüm haberlerini alsam kesinlikle üzülmem
O yüzden seni cooook iyi anlıyorum.
Ama yapman gereken kurtulduğun için şükredip yeniden hayatına bakman.
Ama bana şunu yapmıştı, bana bu sözleri vermişti, beni kandırdı...
Geçin bunlari
Eski sadece ayağına bağlanan ağırlık olur, seni dibe çeker.

Kim olsa merak eder niye bu kadar üzerine gidilmiş konu sahibinin.Konu sahibi size gelince bazı mekanların ayrı ayrı salonları olabiliyor aynı anda başka organizasyonlarda yapılıyor. Sizinki de belki böyle bi durumdur

Elalemin derdi seni mi gerdi ?

ee iptal olsa sızın ıcın ne degısecek kı ?

Anlamadim ama galiba eski sevgilinizin kina gecesini merak ediyorsunuz
Size ne.
Iki bireyin mutlu gunleri ilgilenmeyin derim

Back
X