Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya adam nisanli degil ki adam evli sadece düğünü iptal olmuş kusura bakmayin eski sevgilinizi arastiyor olabilirsiniz buna bir sey demez zaten buradaki arkadaslarda ama arastirdiginiz eski sevgili zaten oncesinde nikahini yapip evlenmisse ve sadece düğün iptal olmussa sizde buna sevindiginizi soylerseniz ve yetmez gibi dugun salonuna kadar gidip bilgi alacak kadar takik duruma gelmisseniz sizde bir sorun oldugunu dusunur yorumlarimizi ona gore yapariz.Burada bir cok konuda kocasinin eski sevgilisinden dert yanan uyeler var onlara hep destek oluyoruz burada bu üyeye alkis yaparsak bununda ilerisi o konulardaki durum gibi olabilir. Bence hic kimse kocasinin eski sevgilisi tarafindan bu yorumlari duysa sevgiyle karsilamaz.Sizin de oyle olacaginizi dusunuyorum.Kızı ne yerden yere vurmussunuz ya.Canını yakan adamın mutluluğunu dileyecek kadar arabesk olduğumuzu sanmıyorum çoğumuzun ne bu tavırlar anlayamadım.Bu kız bozmadı ya aralarını neden mutlu olmasın ben bile sevindim şu an.Sanki ayrıldıktan sonra bi tek ben stalklıyorum eski sevgilimi hayret bi olay ya.
İyi olmuş tatlışkom eden buluyor belasını seni de allah korumuş ex nişanlısını da.Ama bu kadar saplantı yapma hayatına bak ben anladım seni.İnşallah cok mutlu olursun
BenceedeeBundan size ne?