27 yaşında bir birey... VE BOYLE BİR KONU ACİP BASKALARİNİN MUTSUZLUGUNDAN MUTLU OLUYOR... Ne acı...Kınayı evde sürücem merak etmeyin iki avucumun ortasına yakıcam
neden anlaşamamışlar, yüzüğü ne zaman atmışlar, çok merak ettim hiç umut yokmuymuşDüğün de iptal simdi mekan sahibini aradım bu akşam doluydu düğün vardı iptal oldu ben de bu akşam kına vardı bizim ev de olmayacak sizin mekanı düşündüm dedim o da anlaşamımışlar yüzüğü atmışlar bu akşam boşuz dedi.
Salon sahibi ne bilcek anlasamadıklarını :)Aramis, salon sahibi de ne hikmetse anlasamadilar yuzuk attilar demis. Konu sahibi de besleniyor bundan :)
Orasini konu sahibinden bekliyoruz :)Salon sahibi ne bilcek anlasamadıklarını :)
Vay be. Adam bunu oturup size acikladi. Iyiymis... Yalniz hatirlatiyim, adam resmi nikahli artik. Bunu bir bilin deSAlon sahibi kendisi söyledi ben sordum neden iptal oldu dedim o da bize her iki taraf gelip anlaşamadılar kendi aralarında o yüzden iptal edildi biz deşaşırdık dedi.
Teselliyi sende bulur sende. Sonra somurup yine gider.Aynen akbabayım içiniz rahat etsin teselliyi diğer kızlarda bulur merak etmeyin
Aynen akbabayım içiniz rahat etsin teselliyi diğer kızlarda bulur merak etmeyin
Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.
Konu sahibine neden yüklenilmiş anlamadım. Akbaba bik bik yazanlar, siz sanki eski sevgiliniz evlenemedi diye sevinmezdiniz yüksek ahlaklı geçinen kezbanlar sizi
Adam yüzük atmış konu sahibesine de gün doğmuş işte bu kadar
Çok bir eski sevgili tecrübem yok, ama mutsuzluktan ölsün istemezdim sanırım.
İyi kötü bir şey paylaştığım adamla, aldatma yada şiddet gibi bir sebeple ayrılmadıysak, o da ben de mutlu olalım, ne olcak :)
Siz ne kadar fesat bi insansiniz.madem 1 yil da taniniyodu siz 3 senede niye taniyamadiniz.dead cell o da sadece iki ayda tanıdığı adamla nişanlanmayıp sonraki iki ayda da evlenmeseydi bir insana bir insana güvenebilmek için bir sene bakar neyi sever sevmez evlilik bu kız aşık ama o da kendi tercihini yaşıyor evlilik mutluluk oyunu ya da mutlu görünmeye çalışmak değil gerçekten mutlu olmaktır bu da aşk ve tutku ile olur.Bir tarafın sevmesi ile evlilik olmaz olsa da o kendini kandırmak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?