Kına gecesi iptali

neden anlaşamamışlar, yüzüğü ne zaman atmışlar, çok merak ettim hiç umut yokmuymuş

SAlon sahibi kendisi söyledi ben sordum neden iptal oldu dedim o da bize her iki taraf gelip anlaşamadılar kendi aralarında o yüzden iptal edildi biz deşaşırdık dedi.

SAlon sahibi kendisi söyledi ben sordum neden iptal oldu dedim o da bize her iki taraf gelip anlaşamadılar kendi aralarında o yüzden iptal edildi biz deşaşırdık dedi.
Vay be. Adam bunu oturup size acikladi. Iyiymis... Yalniz hatirlatiyim, adam resmi nikahli artik. Bunu bir bilin de

Aynen akbabayım içiniz rahat etsin teselliyi diğer kızlarda bulur merak etmeyin

Sanane?

Terslemek amaciyla yazmiyorum. Cidden seni niye ilgilendiriyor? Ne olmussa olmus.

Çok bir eski sevgili tecrübem yok, ama mutsuzluktan ölsün istemezdim sanırım.

İyi kötü bir şey paylaştığım adamla, aldatma yada şiddet gibi bir sebeple ayrılmadıysak, o da ben de mutlu olalım, ne olcak :)

Evet bi açıdan konu sahibi çok itici görünmüş ama diğer taraftan çok canını yaktıysa mutsuz olmasını diler hiç birimiz yapmadık mı bunu sahiden.yıllar önce birisi beni çok üzmüştü bisürü yalan dolan beni aileme mahcup etmişti ayrıldım tabi ama asıl iğrençlik burda başladı yaptıgı hatalara bakmadan ayrılmayı hazmedemedi. beni sürekli rahatsız etti sosyal medya hesaplarımı çaldı daha bisürü şey.gelde böyle pislik insanın mutlu olmasını işte.o yüzden konu sahibinin ne kadar canı yanmış bilemeyiz.ama bukadar takip edip hayatını didiklemek falan hiç saglıklı bi durum değil Allah'a havale edin ilgilenmeyin

Kötü ayrıldıysam beter olsun der sevincimden zil takardım ne yalan söyleyeyim

Kötü ayrılma tecrübesi olan biri olarak yazıyorum düşene de bir tekme ben korum acımamzevk de alırım

Siz ne kadar fesat bi insansiniz.madem 1 yil da taniniyodu siz 3 senede niye taniyamadiniz.
Bu isler kismet isleri cnm 2 ayi 2 senesi olmaz.adamla problemin var diye elin kizina sarma.madem 2 ayda taniyip evlenmeseydi diyosun o zaman sen o kadar iyiysen madem 3 sene beraberdin adam seni birakip 2 ayda tanıdığıyla evlenmeseydi.kizin kabahati ne .

Pusuya yatip beklemeyi birak ki mutlu olabilesin..

Adamın yaptıklarını hala hazmedememissin buda sadece sana zarar verir onun egosunu sisirir tecrübeyle sabittir pek cok kadinda. Psikolojik destek al bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…