Kına gecesi iptali

Keklemedi hanımefendi salonun orda bir yerde oturuyordum adamla konuştum yüz yüze bir kız bir erkek arkadaşımla gidip fiyatta anlaşırsak hemen masaları ayarlayalım dedi bu akşam yedide gelin dedi

Adam para kazanıyor bu işten milyar kazanacak ordan keklencek şey mi bu önce telefon açtım sonra salona gittim salon tek katlı zaten aynı anda aynı saatte hem kına hem düğün yapamayacaklarına göre

İnsanın hala bir şeyler hissettiği eski sevgilisinin bir başkasıyla evlenmesi gerçekten kötü bir şey, Allah yaşatmasın. Bunu kabul ediyorum, sizi anlıyorum ama böyle yaparak nereye varmak istiyorsunuz?

mutsuz olmasını istiyorum sanırım gayet net

Valla vicdan yaptım şimdi. Konuya ilişkin tüm yorumlarımı yok saymanızı istiyorum konu sahibi. Ağzımdan çıkan her şeyi buram buram yaşayan biri olarak gıdım yorum yapmamış olduğumu varsayın.

Mutlu olursunuz umarım.

Ee bunu niye konuyu açarken yazmadınız ki ?
Bunu yazsaydınız gelecek yorumlar daha farklı olurdu.

dugun ileri bir tarihe ertelendi belki de mesela 1 ay oncesinden kina yapacak degil ya kiz onuda ertelemis olabilir ki zaten arkadaslarin dedigi gibi onlar evli nikahli dugun yapmasada olur ne olacak yani esine evet diyebilme heyecanini yasamis gerisi onemli degilki sadece nikah yapan düğün yapanlardan daha fazla artik.

Dikkat etmedim söyledim kız bunu iki ay önceden paylaşmıştı geçen hafta davetiyeyi paylaştığını

Kız çok hevesliydi anlamıyorsun sanırım1çilek1karamel davetiye basılmış insanın ilk evliliği nikah farklı düğün bambaşka kız bunu paylaşıyor sonra her ikis de iptal oluyor

yok bu arkadas suan gelin olan kizin adina yaziyor yani ille kesin kavga tartisma ayrilik gibi bisey oldu o yuzden dugunu kinayi iptal ettiler diyor.
Zamanında kendi düğünüde iptal olmuş adam yüzünden
Gerçi resmi nikah varmış öncesinden şimdiki nişanlıyla
Sadece düğün yapmak kalmış.
O da iptal olmuş işte

Kız çok hevesliydi anlamıyorsun sanırım1çilek1karamel davetiye basılmış insanın ilk evliliği nikah farklı düğün bambaşka kız bunu paylaşıyor sonra her ikis de iptal oluyor
arkadasim hevesli olabilir mesela kiz kinasini yapacagi yer ile sorun yasamistir iptal etmistir o yuzden dugunde iptal olmak zorunda kalmistir ilero bir tarihte olacaktir yada biri vefat etmistir mesela siz bunlara takilmayin onlar evli nasilsa dugunde olmasa kinada olmasa evli belkide suan siz bunlari yazarken onlar balayi cifti olarak takiliyorlardir

konu sahibi sen zavallısın zavallı. anca otur kendini ye burda. milletin mutsuzluğundan mutlu olsan fesatın tekisin.

sabahtan beri yazmıyim diyorum dayanamıyorum. dünya üzerinden azalarak yok olun olur mu? sen ve senin türevlerin.

E olsun o düğüne heveslenmiş olmamış, sen evlenmeye niyetlenmişsin seninki de olmamış. Kızın durumu daha olabilir gibi geldi, tekrar düğün yapılabilir ama koca bulmak bu zamanda zor :)

Konu sahibi sen bir maden suyu iç en iyisi adam sana ne kötülük yaptıysa yaptı hadi ondan nefret ediyorsun diyelim sen adamdan çok kıza takmışsın kafayı resmen zevk alıyorsun durumdan kız iptal ettirdikten sonra sen kadar kafa yormamıştır olaya. Bu kafayla daha çok üzülürsün bu biter başkasının başka şeyini kıskanırsın ruhuna işlemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…