• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına gecesi iptali

Selam kızlar.Benim eski sevgilim bir buçuk ay önce evlenmişti nikah salonunda düğünü yapılmamıştı.Bu evlendiği kız ınstagramda geçen hafta düğün davetiyesini paylaşmış kartın içinde bir gün öncede kına gecesinin tarihi ve mekanı var.Dün akşam arkadaşımla dışardaydık o da sen baktın mı dedi ben de yok niye bakayım dedim döktürüyorlardır şimdi kız tarafı dedim.Bence bunların kınası olmadı dedi birden içimden bir ses öyle diyor dedi.Neyse ben dedim kına düğün gibi yrlerde muhakkak bir kişi yer bildirimi yapar dedim bir baktım mekan dolu iki kişi bildirim yapmış ama düğün salonunda başka bir çiftin düğünü var resim paylaşmışlar aynı mekandan yani kınayı iptal etmişler.Salonu tutmak için kaparo vermek lazım ve düğün davetiyeleri herkese dağıtılmış en az 100 kişi ye verilse hepsine haber vermek lazım iptal oldu diye.Çok büyük bir olay yaşanacak ki kına iptal edilir.Sizce ne olmuş olabilir kızlar ?
Kına iptalse siz mi devreye gireceksiniz?
Bu bi umut mu sizin için?
Kınanın iptali düğününde iptal olacağı anlamına gelir beklentisindesin
Resmen pusuya yatmış bekliyorsun
Allah onları mutlu mesut etsin
Sen mümkünse kendine başka uğraşlar bul
İnsanların krizini de fırsata çevirme ters teper

Fresa konunun devamını okumadın sanırım maalesef düğün de iptal bu akşam olacaktı anlaşamamışlar kavga etmişler salon sahibi biz de şaşırdık bu akşam boşuz dedi mekanımız.

Herşeyin bir bedeli var adam da onu ödüyor bana gün doğdu

Fresa konunun devamını okumadın sanırım maalesef düğün de iptal bu akşam olacaktı anlaşamamışlar kavga etmişler salon sahibi biz de şaşırdık bu akşam boşuz dedi mekanımız.

Hayatım adamlar zaten evli, sadece çalgılı vurgulu düğünleri olmamış. Zaten evli hayatı yaşıyorlar

Bi önünüze bakın artık, bu insanlar neden bu kadar geçmişi kurcalamayı seviyorlar?

Ne yani kına iptalse belki düğünde iptaldir eski sevgilim de bana kalır diye mi düşünüyorsun?

Kötü ayrıldıysam beter olsun der sevincimden zil takardım ne yalan söyleyeyim:dondurma::dondurma:

Kötü ayrılma tecrübesi olan biri olarak yazıyorum düşene de bir tekme ben korum acımam:halay:zevk de alırım :deli:
Ben de tepki verenlerdenim canim.ama konu sahibi bi baska kizin mutsuzluguyla mutlu olmaya calisiyo.derdi adam degil ki.yok efendim kiz niye 2 ay da tanidigi adamla 2 ay sonra nisan yapip evleniyomus vs vs.
Cok cani yandiysa Allah a havale eder cekilir kenara.

Belki ertelenmiştr yada başka salona anlaşmıştır yada ayrılmıştır. Bu 3 seçenek varda sen bu hikayenin neresindesin? Bitmiş gtmiş neden hala gerçeğin peşindesin?
Profilleri herkese açıksa birbirlerini takip ediyorlar mı diye bak. Takip etmiyorlarsa ayrılmıştır.sölemicektim dayanamadım yine :63:

Evet evli ama düğünü iptal ettirmişler nikah farklı düğün farklı kız tam iki ay önce 18 kasımda düğünümüz olacak diye ınstagrama yazdı geçen hafta davetiye paylaştı dün baktım kına iptal bugün de düğün iptal mekan sahibine hayırdır dedim neden iptal ettirmişler üzüldüm anlaşamamışlar herşey hazırdı orkestra salon biz de şaşırdık dedi kimse önceden ayarlanmış bir düğünü iptal ettirmez

"Sizce ne olmus olabilir kizlar?" sorusu kadar sacma (kim, neye dayanarak tahminde bulunacak?) ve itici bi soru gormedim bugun bdv'de..
Bu eski sevgiliyle ilgili diğer konuda da "böyle biriyle evlenirmiydiniz" diye sormuş. demetooo demetooo konuyu hatırlattı sağolsun.Demek ki kafada sürekli deli sorular var.

Üzüldüm konu sahibesi senin için.Hayat çok güzel biliyor musun?Kendini böyle sığ işlerin içinde hapsettiğin için göremiyorsun.Ufkunu genişlet biraz.

Evet evli ama düğünü iptal ettirmişler nikah farklı düğün farklı kız tam iki ay önce 18 kasımda düğünümüz olacak diye ınstagrama yazdı geçen hafta davetiye paylaştı dün baktım kına iptal bugün de düğün iptal mekan sahibine hayırdır dedim neden iptal ettirmişler üzüldüm anlaşamamışlar herşey hazırdı orkestra salon biz de şaşırdık dedi kimse önceden ayarlanmış bir düğünü iptal ettirmez

Nikahları kıyılmışsa o iş bitmiştir, boşanma için en az 1 sene lazım. Bir ara düğün yaparlar veya yapmadan aynı eve geçerler

ettirir siz hic merak etmeyin hemde oyle düğün salonu falan degil istanbulun en iyi dugun mekanlarindan biri ile anlasip butun hazirliklari tamamlayip 3 hafta oncesinde iptal eden biri var :KK49: ama sebep oyle sizin sandığınız gibi degil tamamen mekanla ilgili olup düğüne 3 hafta kala yeni bir yer ayarlanip yeni davetiyeler bastırdık bildiginiz.O yuzden kesin ogrenmeden bukadar sevinmeyin sonra daha cok uzulebilirsiniz:KK12:

Biliyorum demetoo boşanma için bir sene geçmesi gerektiğini bir insanın ilk evliliği düğüne kız çok hevesliydi düğün için herşey ayarlanmış zaten insanlar orkestra tartımışlar anlaşamamışar o yüzden iptal edin dediler bize

Kötü ayrıldıysam beter olsun der sevincimden zil takardım ne yalan söyleyeyim:dondurma::dondurma:

Kötü ayrılma tecrübesi olan biri olarak yazıyorum düşene de bir tekme ben korum acımam:halay:zevk de alırım :deli:

Arkadaş kalalım, medeni ayrılalım falan onlara bende inanmıyorum da, ayrıldık geçti, bitti, adam evlenmiş, dünya yanmış banane işime bakarım gibi geliyor.
Hala takip edip kınası olmuş olmamış, evlendiği kız şöyle iyimiş böyle kötüymüş, ilgilenmem gibi geliyor. Başta kendime zarar..
Yaşamadığım için çokta ahkam kesmeyeyim de yine de mutlu olsun herkes diyorum sevgi kelebeği edasıyla :KK37:

1çilek1karamel cnm aynı ilçede farklı salonlarda hem kına hem düğün yapılacaktı dün kına gecesiydi o iptal bugün adam doluyduk aslında bir çiftin düğünü vardı bu akşam iptal oldu anlaşamamışlar tartışmışlar isterseniz gelin görüşelim dedi

Benim düğünüm olacak ilk evliliğim davetiyeyi bastırmışım eşe dosta arkadaşa haber vermişim mekanı ayarlamışım iki ay önceden bunu ilan etmişim sonra her ikisini de iptal ettirmişim.O kadar hevesliyken düğün yapmaya

Mutsuz zaten en yakın arkadaşına ben bu kızı sevmiyorum iyi kız ama sevemiyorum bir türlü yanlış yaptım kendimi de mutsuz edicem onu da arada bir aşk evliliği yok onun arkadaşıyla beş senedir tanışıklığım var
Olabilir . Kendinizce HAKLI olabilirsiniz fakat mutlu olmak istiyorsanız bazı şeyleri geride bırakın . Arkanıza da dönüp bakmayın .

Back
X