Ben yardımcı olmak isterim canım...
Bu arada mutluluklar dilerimmm
internet cafelerden ıstersen hemen yardımcı oluyorlar canım
çok teşekkür ederim eğer sizde kayıtlı ise bana mail atmanız mümkün mü acaba?? aradım taradım bulamadım hiçbir yerde..
Atarım tabi
Mail adresinizi yazın siz mesajla bana.
özelden yazamıyorum
ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim size.
Eğer mümkünse repertuartuarınızdan bir liste göndermeniz mümkün mü?Mesaj Tekrarı...
kına gecesi için bayan dj arıyan varsa bana ulasabılır. 3 yıldır bu ısle ugrasıyorum profesyonel olarak.genıs arsıvım vardır
kızlar bindallı giydikten sonra arkadaşlarla birlikte çıkarken hangi şarkı çalmalı.Bazı arkadaşlarımda şunlar çaldı
-Candan erçetin vay halime
-Sezen aksu yanlız kullar
-Yeşim salkım kına gecesi
-Müge Zümrütbel El hubb
Bu şarkılar çıkarken gelin bindallı giydikten sonra çıkıyor arkadaşlarıyla gösteri yapıyor.Başka şarkı bilen var mı?
kızlarrrr cevap bekliyorum
Yesim salkimi dusunuyorum ben eglenceli olabilir
cok tesekkürlerrrrrselam kızlar ben de kınam için müzik ayarlamalarına başladım.şimdilik böyle bir repertuarımız var sizin de yorumlarınızı bekliyorum :)
konuklar gelmeye başladığında yeşilçam müzikleri çalsın istedim
Eki Görüntüle 971612
salona benim ilk girişimde
Eki Görüntüle 971615
kına yakıldığında ben girerken bizim yörede çaydaçıra çalar o yüzden önce o sonra da kına yakılırken çalacak müzikler
Eki Görüntüle 971613
sonrasında da ankara havaları halaylar türkülerimiz benim vazgeçilmezi mezdekeeee ve en sonda da pop müziği olacak :)
Eki Görüntüle 971616 Eki Görüntüle 971617 Eki Görüntüle 971618 Eki Görüntüle 971619 Eki Görüntüle 971620
en son kısmında bir de karaoke düşünüyorum nasıl olmuş sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?