Kına Gecesi kına gecesi müzikleri

dthemm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
4
0
16
Adana
arkadaşlar 4 temmuz da kınam var. kına da sanatçı olacak ancak ben giriş ve kına yakılırken kendi seçtiğim parçalar çalsın istiyorum. girerken kınayı getir aney, yakılırken de candan erçetinden yüksek yüksek. ama indiremedim netten bana yardımcı olacak birileri var mı acaba? çok az zamanım kaldı

Ben yardımcı olmak isterim canım...
Bu arada mutluluklar dilerimmm

Son düzenleme:
kına gecesi için bayan dj arıyan varsa bana ulasabılır. 3 yıldır bu ısle ugrasıyorum profesyonel olarak.genıs arsıvım vardır

kızlar bindallı giydikten sonra arkadaşlarla birlikte çıkarken hangi şarkı çalmalı.Bazı arkadaşlarımda şunlar çaldı
-Candan erçetin vay halime
-Sezen aksu yanlız kullar
-Yeşim salkım kına gecesi
-Müge Zümrütbel El hubb

Bu şarkılar çıkarken gelin bindallı giydikten sonra çıkıyor arkadaşlarıyla gösteri yapıyor.Başka şarkı bilen var mı?

selam kızlar ben de kınam için müzik ayarlamalarına başladım.şimdilik böyle bir repertuarımız var sizin de yorumlarınızı bekliyorum :)
konuklar gelmeye başladığında yeşilçam müzikleri çalsın istedim

salona benim ilk girişimde

kına yakıldığında ben girerken bizim yörede çaydaçıra çalar o yüzden önce o sonra da kına yakılırken çalacak müzikler

sonrasında da ankara havaları halaylar türkülerimiz benim vazgeçilmezi mezdekeeee ve en sonda da pop müziği olacak :)

en son kısmında bir de karaoke düşünüyorum nasıl olmuş sizce :)

kızlarrrr cevap bekliyorum

kızlar balkan göçmen olan var mı yöremize ait şarkıların olduğu bir liste paylaşabilirseniz çok mutlu olurum

ahmtugce

kına gecesi için bayan dj arıyan varsa bana ulasabılır. 3 yıldır bu ısle ugrasıyorum profesyonel olarak.genıs arsıvım vardır

bu yaz için dj ye ihtiyacım var nasıl ulaşabilirim size?:18:

cok tesekkürlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…