Kına gecesine katılanlar..Rezil olmak istemiyorum :)

Mini elbiseyle kotu duran bacaklar dar pantolonla daha guzel gozukmuyor. Bol desen yine anlarimda ha dar pantolon ha elbise bacaklarinin nasil oldugu dar pantolonla daha bile ortaya cikabilir. Ya bol pantolon yada uzun elbise

Bacaklarım hem çok ince hem de çarpık :KK70: Evet bol pantolon da güzel olur..Fakat basir durmak istemitor
bir arkadaş tulumdan bahsetmiş
süper bir fikir bence. çok şık tulumlar var.
onun dışında uzun abiye giy
pantolon bluz çok sade olur. kardeşinmiş sonuçta.

Tulum şık olur mu sizce..Uzun elbise istemiyorum..Düğün de giyeceğim farklı olsun :( Takıyla biraz canlı hale getirsem..Off 20 günde bacaklarım kilo alamaz dimi :D :D

Bacaklarım hem çok ince hem de çarpık :KK70: Evet bol pantolon da güzel olur..Fakat basir durmak istemitor

Tulum şık olur mu sizce..Uzun elbise istemiyorum..Düğün de giyeceğim farklı olsun :KK43: Takıyla biraz canlı hale getirsem..Off 20 günde bacaklarım kilo alamaz dimi :KK70: :KK70:
yok yok almaz sakın kilo alcam diye yüklenme. göbeğe basene gider hep :KK45::KK45:
şık bir tulum al takıyla ayakkabılarla saçınla havalı hale getir.

Hem düğün hem kına uzun elbise olmasın istiyorsan kınada pantolon yerine şık bir tulum öneririm

+1
Ben de şık bir tulum öneririm.
Balık model uzun elbise de öneririm konu sahibesi gibi ince uzun insanlarda müthiş duruyor.

Konu sahibesi genel olarak doğru seçimler yaparsanız inceliğiniz zerafet olarak ortaya çıkar. Kate Moss da sizin fiziğinizde , onun giydiklerinin kalıplarına/modellerine bakabilirsiniz.

Çok şık ve klasik tulumlar var denk gelmedin demekki. Pantolon bluz asrın hatası olabilir
bencede tulumun altına şık böyle taşlı filan bir ayakkabı giysin . ayrıca bizim burda düğünde görümceler 2 kıyafett giyiyorlar pantolon bluz basit kalır:dondurma:

39 kilo muuu :KK57:
Hastalanirsin kız sen nasıl yasiyon o kiloyla :spor:
Valla saka gibi ama ilkokuldan beri aynı kilodayım.ne düyetisyenler asındırdım mama falan kullandım bildiğin alamıyorum.inşallah nişana kadar biraz alabilsem süper olcak.aldıgım her kıyafet terzi yüzü görüyor mutlaka cok sıkıntı

bencede tulumun altına şık böyle taşlı filan bir ayakkabı giysin . ayrıca bizim burda düğünde görümceler 2 kıyafett giyiyorlar pantolon bluz basit kalır:dondurma:

Komşunun düğününde klasik gömlek kumaş pant. Gibi seyler giyiyoruz. Üstü şifon pantolon kısmı bol veya ispanyol çok zarif tulumlar var arastırmak lazım

Komşunun düğününde klasik gömlek kumaş pant. Gibi seyler giyiyoruz. Üstü şifon pantolon kısmı bol veya ispanyol çok zarif tulumlar var arastırmak lazım
aynen ama bence ispontol giymesin çünkü daha zayıf görünme ihtimali yüksek bence

Valla saka gibi ama ilkokuldan beri aynı kilodayım.ne düyetisyenler asındırdım mama falan kullandım bildiğin alamıyorum.inşallah nişana kadar biraz alabilsem süper olcak.aldıgım her kıyafet terzi yüzü görüyor mutlaka cok sıkıntı
Mesela böyle hamurisi yağlı hani makarna olur ekmek börek bunlari yesende mi alamiyon :KK64:
Kansizlik falan yok demi sağlık açısından bisey olmasında :KK68:

Ayy uzun boylusun elbise şahane olur. Önü çok az kısa arkaya doğru uzayan sade bir elbise giyebilirsin ama arka tarafı yere kadar uzun olsun. Ya da tamamen upuzun olabilir. Düğünden farklı olsun istiyorsan daha sade ve rengi tamamen farklı bir uzun elbise tercih edebilirsin. Ben olsam pantolon giymezdim.

Elbiseden vazgeçme bence ben kardeşimin kinasinda bluz ve pantolön giymistim ama bebegüm o arada 10 aylıktı ve rahat olmam gerekiyordu bekarsan ve bir zorunluluğun yoksa kesinlikle uzun olsun ama elbise olsun

Back
X