Kına Gecesi Kına için mekan arıyoruz?

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

paşa köşkü diye bir yer var, yeri size uygun mu bilmem ama çocukluk arkadaşım nişan törenini orada yapmıştı, güzel bir atmosferi vardı onlar yazın yapmışlardı, açık havada çok güzel olmuştu, ışıklandırması, dekoru çok hoştu biraz araştırın isterseniz umarım işinize yarar.

paşa köşkü diye bir yer var, yeri size uygun mu bilmem ama çocukluk arkadaşım nişan törenini orada yapmıştı, güzel bir atmosferi vardı onlar yazın yapmışlardı, açık havada çok güzel olmuştu, ışıklandırması, dekoru çok hoştu biraz araştırın isterseniz umarım işinize yarar.
canım bende orada bir nişan davetine katıldım çok beğenmiştik hatta kardeşimde hayıflanmıştı niye bizde burada yapmadık diye :) organizasyon konusunda çok donanımlı olduklarını düşünüyorum

paşa köşkü et lokantası değil mi?
evet ama aynı zamanda değişik salonları var, değişik organizasyonlarda kullanılıyor, bizim oğlnın sünnet düğünü için mekan araştırıyorum da o zaman görmüştüm, mercan salon çok hoşuma gitti ama gidip görmedik fiyat falan almadık henüz.

Paşa köşkü et lokantasini bende onerebilirim cok begendigim mekanlardan biri kina nisan gibi davetlerde bulundum bahcesi manzarasi yemekleri gercekten cok basarili degerlendirmelisin bence :)

Paşa köşkü et lokantası benim de gidip çok beğendiğim bir yer, yemekleri çok lezzetli, etrafı da ağaçlıklı güzel bir mekan. nişan falan için de uygun olur heralde, gerçi nişan mişan olmasa da mutlaka bir kere gidip et yemeklerini tatmanızı tavsiye ederim.

Back
X