Ya böyle toprak kireç vs aşeren oluyor ama etkisi olup olmadıgını biz bilemeyiz kiTövbe tövbe başlık biraz korkutucu oldu özür dilerim komşum adına yazıyorum benimle ilgili değil 8 haftalık hamileydi yeşil kına yemiş 3 gün boyunca aserdim diyo sonra bebek düştü bunun bir etkisi varmı kına bebek öldürür mü?Mune yanlış yere konu açtiysam düzeltirmisiniz özür dilerim şimdiden
Evet malesefHamilelikte kozmetik vs ürünleri bile kullanmak cilde sürmek zararlı arkadaşınız kına yemiş tabi ki çok zararlı içeriğinde kimyasal var zehir içeriyor
Ya hep böyle bir çimdik deriz ya gün içerisinde 4,5 defa bir cimdik çay kasogi kadar ağzına atıyormuş bu kadarını biliyomMiktarı önemli. Ne kadar yemiş?
Arkadaşına geçmiş olsun Ama başkalarının bu bilgiyi başka amaçlarla cahilce öğrenmesi ,denenmesi açısından ben sakıncalı buldum konunu.Bende şok oldum ağlıyordu çok üzgündüMune abla lütfen hesabımı kapatma çok korkuyorum mune abladan sadece bilgi amacli sordum
Ama kınanın yaptığını bilmiyoruz ki sizden bilgi amacli açtım eğer oysa aman dikkatli olun hamilelikte kına sürüp içmeyin en azından tedbirYaaa bilmiyorum ama eğer öyleyse şimdi bu istenmeyen gebelikler için yönlendirici birşey olabilir bence Konunuzu kapattırın..
Böyle saçmalıklara inanan küçük kız çocukları olabilir maalesef
Eşimin yengesi hamileydi dört yıl önce hazır değilmiş hanımefendi bir bitkisel otlalarla biseyler yapan kadın varmış ona gitmiş o da kınayi suya koy karıştır iç demiş bu yapıyor ertesi gün gece düşük yapıyor aynı olay bizim köyde de olmuştu yani benim bildiğim buTövbe tövbe başlık biraz korkutucu oldu özür dilerim komşum adına yazıyorum benimle ilgili değil 8 haftalık hamileydi yeşil kına yemiş 3 gün boyunca aserdim diyo sonra bebek düştü bunun bir etkisi varmı kına bebek öldürür mü?Mune yanlış yere konu açtiysam düzeltirmisiniz özür dilerim şimdiden
İnanın şuan konuyu açtığım için pişman oldum keskem acmasaydım lütfen böyle seyker denemeyin istenmeyen gebeliklere fikir oldu sanki çok özür dilerim inanın bu yönü aklıma gelmedi arkadaşlar yazınca dank ettiBaşlık ve içerik korkunç geldi bana. Tehlikeli tabi. Tamam aserme olur da yani bir doktora gitseydi ömrünce bu düşünce kemirecek içini.
Kına yenir mi Allah aşkına, insan nasıl düşünemez?Tövbe tövbe başlık biraz korkutucu oldu özür dilerim komşum adına yazıyorum benimle ilgili değil 8 haftalık hamileydi yeşil kına yemiş 3 gün boyunca aserdim diyo sonra bebek düştü bunun bir etkisi varmı kına bebek öldürür mü?Mune yanlış yere konu açtiysam düzeltirmisiniz özür dilerim şimdiden
İlk gebeliği ve bebek çok istiyordu istemezdi böyle olsunK
Kına yenir mi Allah aşkına, insan nasıl düşünemez?
O zaman cook cook dikkatsiz ve düşüncesiz davranmış ve bu onun bebeğine mâl olmuş. Bidaha asla böyle şeylerin yapmasın. Kendine yazık bebeğe yazık. Acaba istemiyor muydu diye düşündüm, üstteki yorumları okuyunca baksanıza icip ertesi gün düşük yapmışlar düşürmek isteyenler. Hamileyken iki kat dikkat eder insan, çok acemice olmuş arkadaşınızın davranışı. Hiç böyle şeylerin yaşamaz bidaha inşallah, üzücü.İlk gebeliği ve bebek çok istiyordu istemezdi böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?