mehlika_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 1.833 4.146 333 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zelihamm #21 KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ khgm.saglik.gov.tr ayrıca banu çiftçinin youtube kanalındaki hem gebelik hem kadın bedeni ile ilgili videoları çok güzel. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. inşallah daha dikkatli ve bilinçli bir şekilde anne olur ve o şekilde büyütür bebeğini.
KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ khgm.saglik.gov.tr ayrıca banu çiftçinin youtube kanalındaki hem gebelik hem kadın bedeni ile ilgili videoları çok güzel. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. inşallah daha dikkatli ve bilinçli bir şekilde anne olur ve o şekilde büyütür bebeğini.
S Szr_ Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 2.571 7.217 88 43 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zelihamm #22 Ben 2 hamileliğimde de toprak aşerdim. Çok nadir de olsa az bişey dilime sürerdim parmağımla ama allahınızı severseniz kına nedir yaa. Sonuçta kimyasal bisey. Hamileyken saça bile sürdürtmüyor dr lar. İçmek de ne bileyim.
Ben 2 hamileliğimde de toprak aşerdim. Çok nadir de olsa az bişey dilime sürerdim parmağımla ama allahınızı severseniz kına nedir yaa. Sonuçta kimyasal bisey. Hamileyken saça bile sürdürtmüyor dr lar. İçmek de ne bileyim.
D denizsonsuzlugu Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 442 512 18 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zelihamm #23 Kına yiyeninide ilk defa duyuyorum başka yicek birsey bulamamış mı neyse bebeğini kaybetmiş allah sabır versin yardımcısı olsun
Kına yiyeninide ilk defa duyuyorum başka yicek birsey bulamamış mı neyse bebeğini kaybetmiş allah sabır versin yardımcısı olsun