- Konu Sahibi violet_hill_
-
Saclarim normalde acık kahve. Her yaz düzenli olarak parlasın, beslensin diye kızıl kına yakiyordum. İyi de duruyordu tenimde..
Dün yine yaktım, markasindan midir nedir kopkoyu bi renk oldu. Patlican moru mu desem, siyah mı desem..
Sorum su, kınayı akıtabilir miyim? Akıtsam ne kadar başarılı olurum? Biraz beklesem de renk acılsa, üstüne hep yaptığım markanın kınasını bi daha yapsam tutar mı?
Kuzenimin dügününde böyle olmak istemiyorum. Yani yaklasık olarak 20 günüm var. Nolur yardım edin.
Malesef kınayı saçın uzamadıkça veya aradan 6-7 ay geçmedikçe akıtmanın bi yolu yok. Üzerine boya da tutmuyor diye biliyorum saçlarımı 4 senedir kına ile boyuyorum fakat hiç boya kullanmadım bi bilgim yok
Mustafa Kemal'in askeri.
Merhaba,
Ben de kınanın saç dibini zayıflattığını ve aksine bir de zehirli olduğunu biliyorum uzun vadede. Bence kına yakmadan farklı bir bakım yapın ısırgan kürü gibi.. Kınaya işlemiyor boya evet ve ancak açıcı kullanabilirsiniz. Açıcıdan sonra da normal renginize yakın renkte boyarsınız başka yolu yok ve mesela kuaförler de boyalarla uyuşmadığından pek hazzetmezler kınadan...Boya olarak da amonyaksız Garnier Olia kullanın derim kınadan daha az zararlı, kına doğal diye zararsız değil. Bilginize... Geçmiş olsun...
Tesekkür ederim ilginiz icin. Kaldık yani böyle siyah..
Benim saçlarım son dönemde acayip dökülüyor koparak dökülmeler başladı avuçla geliyor ellerimeyaşım 30 ve bu yaşıma kadar da saçlarıma boya dahi sürmedim artık strestenmi vitaminsizliktenmi bilemiyorum ama bana yardımcı olurmusnuz ben saçlarıma siyah kına yaksam acaba faydası olur mu zaten saçlarımda siyah kömür gibi boya dahi yok ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?