Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kına yaktım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kubranur2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
5
2
1
27
Merhaba ben 4 gün önce saclarimi kestirdim ve kina yaktim .. Çok yararlı olduğunu okuyarak ve saclarimi güçlendireceğini düşünerek fakat sandığım gibi olmadi zaten kısa saçlarım vardı aralarda daha fazla belirginleşti kartlasti önceden taradığimda rahat açılıyordu şimdi zor açılıyor . . Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum

bende cok eskiden yakmistim bir kac sefer.sonra kuafore gitmistim sacinda ne var senin dedi.kina dedim.niye yakiyorsunuz onu saciniza dedi..evet sacta kuruluk yapiyor.sac kremi kullanabilirsiniz.yikadikca zamanla cikar zaten..kuaforede sorabilirsiniz onlar daha iyi anlar arkadaslarda yardimci olur eminim..

Sacim zaten cok yağlı işime yarayacağını söylemiştim .. acaba saçıma kendim düzgün yakamadigim için mi oldu bilemiyorum ben devamlı kina kullanmak istiyorum iyi bir sonuç çıkacağına eminim kuaförler tabi kınayı önermezler:)) belki bununda bir sırrı vardır.. teşekkürler yorumun icin

Sacim zaten cok yağlı işime yarayacağını söylemiştim .. acaba saçıma kendim düzgün yakamadigim için mi oldu bilemiyorum ben devamlı kina kullanmak istiyorum iyi bir sonuç çıkacağına eminim kuaförler tabi kınayı önermezler:)) belki bununda bir sırrı vardır.. teşekkürler yorumun icin
canım ben saçlarıma düzenli olarak kına yakıyorum bildiğimiz doğal yeşil kına ama içine bakım malzemeleri katıyorum ve sonuç mükemmel..sen nasıl yaktın acaba.. harika bi bakım kürü..saçlarım yumuşacık ve pasparlak oluyor dökülme ve kepeği de engelliyor..bi de konu yeri yanlış sanırım

Merhaba ben 4 gün önce saclarimi kestirdim ve kina yaktim .. Çok yararlı olduğunu okuyarak ve saclarimi güçlendireceğini düşünerek fakat sandığım gibi olmadi zaten kısa saçlarım vardı aralarda daha fazla belirginleşti kartlasti önceden taradığimda rahat açılıyordu şimdi zor açılıyor . . Ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum

annem genelde eline kına yakar içine zeytin yağı koyduğunu biliyorum bazıları demlenmiş çay koyuyomuş

Kesinlikle devam et bişey yanlıştır ve ben saçı ırsi olarak az ve çok yağlı saçları biri olarak yazıyorum sana ,Evet kına 10 yıl kadar önce saçlarıma her ay kına yaptığım toplam 2 yıllık bir süreç geçirdim .Ve saçlarım çok güzeldi rengi ışıl ışıl dı ve evet yeni saçlarım çıkıp gürleşti sonra uzun süre kına yapan ve nasılsa saçlarım çok güzel diye sımaran biri olup sürekli boyamalar fönler filan derken şimdi saçlarım çok berbat ama geçekden çok berbat kel kalmama az kaldı çok az tepesi iyice ve bugün yine başladım kınaya boyaya da tövbe ettim zaten kızıl çoğu kişiye yakışıyor
Kına saçı besliyor ben tarifimi yazıyım ama bu tarifi ilk kez bugun denedim önceden badem yağı filan katıp bekliyordum halbuki yağ eklememek gerekiyormuş rengini vermesini engelliyormuş yağlar ,bu yüzden işte yeni tarifim hibiskus aldım kaynattım ve kınaya su yerine hibiskus suyu koydum ,hibiskus zatep kıpkırmızı su bırakan bir baharat hem de sağlığa çok faydalı c vitamini deposu saçımıza da iyi gelecektir.biraz tuz attım sonra bol bol kına sürdüm başıma poşet geçirdim bekliyorum bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum

yeşil kına,zeytinyağı ,limon suyu (3 limondan ) ve demli çayla kullanılıyorum.bence renk şahane arkadaşlarım nerde yaptırdın diye soruyor .shhhhhhhhh bu aramızda sır okey .bir de ben 5 saat tutuyorum saçımda

Back
X