Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay once yakinimizin kinasi oldu,bizler dugunde takacagimiz için kinada takmadik ama takanlar oldu.Merhaba 1 ay sonra düğünüm var düğün erkek tarafında olacak o ilde ben ilçede yaşıyorum yani kına da takı yapılır mı yapılmaz mı emin olamadık
Kınaya gelecek misafirler onlar düğüne gelmezler çünkü çok yakınlarımız hariçMerhaba , damat tarafından yapılacak olan takı mı, yoksa kınaya gelecek misafirlerin size takı takması mı ?
Erkek tarafı için demedim ben bunu ayrıca nişan yapmadık her iki tarafa da zor olur diye sadece söz yaptık hiçbir şey de istemedim durumları neye yetiyorsa onları yaptılar bilmeden bu tür yorumlar yapmayın lütfen..Her yörenin her ailenin adeti isteği farklı. Burada yazılana göre ağzınızla ekstra takı mı isteyeceksiniz?
Kına ayrıca kız tarafının organize ettiği bir şeydir. Genelde kız tarafı öder erkek tarafı ikramlık getirir kınada avuç açsın diye çeyrek verir.
Hayır bir de zaten masraflı işler bunlar nişan düğün takısını halletmişsiniz belli ki bir de ekstra nereden alsak diye mi bakıyorsunuz?
Kınaya gelecek misafirler onlar düğüne gelmezler çünkü çok yakınlarımız hariç
Anladım teşekkür ederim bizde böyle biliyoruz ama bir ikilemde kalmıştık1 ay once yakinimizin kinasi oldu,bizler dugunde takacagimiz için kinada takmadik ama takanlar oldu.
Oyle ortada taki töreni yapilmadi gelen misafirler zarfa koyup gelinin annesine verdiler
Teşekkür ederim bizde böyle biliyoruz ama bir ikilemde kalmıştıkAnladım takı töreni yapmasanız bile , düğüne gelemeyecek misafirler annenize verir diye düşünüyorum.
E her şeyi neden erken tarafının orada yapıyorsunuz o zaman? Takan da olur elbette ama gitmiyoruz madem takmayalım diyen de olur. Eğer düğün erkek tarafındaysa kınayı da kendi tarafınıza yakın yapmanız iyi olurdu bence.Erkek tarafı için demedim ben bunu ayrıca nişan yapmadık her iki tarafa da zor olur diye sadece söz yaptık hiçbir şey de istemedim durumları neye yetiyorsa onları yaptılar bilmeden bu tür yorumlar yapmayın lütfen..
Bence dugune gelemeyecek davetlilerin takısindan bahsediyor. Düğüne gelemeyecekler zarf içinde anneye verebilirHer yörenin her ailenin adeti isteği farklı. Burada yazılana göre ağzınızla ekstra takı mı isteyeceksiniz?
Kına ayrıca kız tarafının organize ettiği bir şeydir. Genelde kız tarafı öder erkek tarafı ikramlık getirir kınada avuç açsın diye çeyrek verir.
Hayır bir de zaten masraflı işler bunlar nişan düğün takısını halletmişsiniz belli ki bir de ekstra nereden alsak diye mi bakıyorsunuz?
-da -de ekini ayırmak fln çok önemli ya pardoon çok afedersinizKınada*
Biz de*
Keşke evlenmeden önce Türkçe dersine de sokulsa insanlar. Böyle kendi dilini bile konuşamayan çoluk çocuk evleniyor sonra çocukları da aynısı oluyor. İlkokul konusuydu halbuki
EvetDüğüne gidemeyecek olan hediyesini kınada veya nişanda verir onun gibi bişey mi
Evet ondan bahsetmiştim ama yanlış anlayanlar olmuş erkek tarafından para kopartmaya çalışıyoruz gibiBence dugune gelemeyecek davetlilerin takısindan bahsediyor. Düğüne gelemeyecekler zarf içinde anneye verebilir
Kınayı yaşadığım yerde yapacağım zaten. Zarfa koyup veriyorlar fln ya diğer ablalar söylemiş ztn ben öyle mi olur yoksa takı töreni fln yapılır mı bilmiyoruz ikilemde kaldık onu demek istemiştimE her şeyi neden erken tarafının orada yapıyorsunuz o zaman? Takan da olur elbette ama gitmiyoruz madem takmayalım diyen de olur. Eğer düğün erkek tarafındaysa kınayı da kendi tarafınıza yakın yapmanız iyi olurdu bence.