Kına Gecesi Kınada yapılacakların sırası??

ezgi3001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
71
13
3
Arkadaşlar kına için yer tuttuk bi dernekte yapılcak o yüzden öyle bi yere organizayon tutmasını istemiyorum nişanlımın.
Kına günü kına ne tür şarkılarla başlayacak?
Ben ne zaman ve ne şekilde salona giricem?
Önce bindallı mı tuvalet mi giyineceğim?
Kına ne zaman yakılacak?
Bunlara dair hiçbir fikrim yok. Lütfen bilenleriniz varsa yardımcı olun.
Not: Kına kadın-erkek karışık şekilde yapılcak.

Arkadaşlar fikir verecek olan yok mu kimse bilmiyor mu bu işleri?

Selam benimde 12 gun sonra kina gecem olacak.ben bindalli giymiycem bana cok yapmacik geliyor

Arkadaşlar kına için yer tuttuk bi dernekte yapılcak o yüzden öyle bi yere organizayon tutmasını istemiyorum nişanlımın.
Kına günü kına ne tür şarkılarla başlayacak?
Ben ne zaman ve ne şekilde salona giricem?
Önce bindallı mı tuvalet mi giyineceğim?
Kına ne zaman yakılacak?
Bunlara dair hiçbir fikrim yok. Lütfen bilenleriniz varsa yardımcı olun.
Not: Kına kadın-erkek karışık şekilde yapılcak.

Önce tuvalet, abiye her ne ise :) giyiliyor.. Aileler gelenleri karşılarken genelde siz de içeride dinleniyor olacaksınız, malum tüm gece ayakta kalacaksınız..
Sonrasında (tabii ki isteğinize bağlı) davetlilerin yoğunluğuna göre ortalama 20.30 - 21.00 gibi ilk çıkışınız yapılacak bu çıkış için güzel bir müzikle ve arkadaşlarınızla küçük bir kareografi yapabilirsiniz. Ya da yine renkli bir parçayla sadece siz oynayarak kendinizi göstere göstere de gelebilirsiniz. :21:
Çıkıştan sonra direk oyun havaları ya da seçtiğiniz parçalar çalınmaya başlanır..
Yaklaşık bir bir buçuk saat sonrasında konuklarınız oyuna devam ederken içeri gidip bindallınızı giyer, hazırlanırsınız ve kına yakılmak üzere tekrar çıkarsınız.. Bu kez arkadaşlarınızın saçlarında taçlar, ellerde kına ya da tefler vs.. olacak.
Kına yakılır ve eğlence kaldığı yerden devam eder.. Mutluluklar.. :KK54::KK54:

Sağ olun, Allah razı olsun gerçekten öğrenmeye çok ihtiyacım vardı

Back
X