Saç Rengi ve Saç Boyama kınadan kurtulmak

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
evet arkadaşlar yaza doğru bir hevesle kına yaptım akacağını ve üstüne boya tutmayacağını düşünmeden kına yaptım.Şimdi ise kınam aktı tekrar yapmak da istemiyorum saçımdan nası atabilirim bu kınayı kestirmeden ?

Merhaba bende ayni senin durumdaydim 9 ay önce bir heves ile kina yaptım. Gecen gun gidip boya aldim kahve surdum tutmadi ve sertlestirdi sacimi bugun kalkip kuafore gittim ancak saci akitiriz dedi. Yada kesicen dedi ama ancak kazitmam gerek saci kina taa tepeden basliyo. Oriel sürdü 2 ton kadar açıldı baska acilmadi ve uzerine ya koyu kahve yada kizil yapabilirsn dedi kuafor. Benim sacim zaten koyu kahveydi kalktım kizila boyattimmm suan kipkirmizi saclarim. Yani akittiktan sonra sari veya acik tonlar yine olmuyo bilgin olsun

kurtuluşu yokmu yaa

kurtuluşu yokmu yaa
Ben daha önce yapmıştım bunu canım, sonra üzerine röfle istedim tabi o zamana kadar saçlarım baya uzamış sadece alt kısımlarında 3 parmaklık bir yer kalmıştı kınalı, oralara bir sürü işlem yapılıp sonra sarı sürülmesine rağmen turuncumsu bir renk olmuştu. Ama başka bir arkadaşımda kınanın üzerine koyu kahve sonra röfle yaptırmıştı onunkisi daha güzel olmuştu. Yinede ne olursa olsun kına üstü boya saçı çoookk sertleştiriyor

röfle tutuyormu ya nası tutmuş ki

Hemde ne mahvetmek Sonrasında çok çok iyi bakımlar yapman gerekli... Ki bayaaa uzun bir süre sonra topluyor saç kendisini... Bu arada kuaföründe iyi olmalı :)
puff içim karardı ne kadar sürede çıkar acaba kendiliğinden hemen uzasa da kurtulsam allahtan düğüne falan yakın yapmamışım

puff içim karardı ne kadar sürede çıkar acaba kendiliğinden hemen uzasa da kurtulsam allahtan düğüne falan yakın yapmamışım
Dahada içini karartmak gibi olacak sanırım Söylemekle söylememek arasında kaldım ama uzadıkça çıkıyor maalesef

imkanı yok kurtulmanın uzamasını bekleyeceksin kınalı saç yanık saçtan daha beterdir istersen oryal havuzuna gir yine de saçındaki kızıllık gitmez söylim....

Kizlar benmde nacizane tavsiyem eger denemek isterseniz saci haci sakirler yikayin biraz kurutur ama krem vs bakimla halledrsnz bnm sac siyah smdi haci sakirle yikiyorum baya akitiyor boyayi, kinayida akitiyor diye duydm denemektn zarar ckmz bnce

Kizlar benmde nacizane tavsiyem eger denemek isterseniz saci haci sakirler yikayin biraz kurutur ama krem vs bakimla halledrsnz bnm sac siyah smdi haci sakirle yikiyorum baya akitiyor boyayi, kinayida akitiyor diye duydm denemektn zarar ckmz bnce
kınaya bir etkisi olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…