- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
evet arkadaşlar yaza doğru bir hevesle kına yaptım akacağını ve üstüne boya tutmayacağını düşünmeden kına yaptım.Şimdi ise kınam aktı tekrar yapmak da istemiyorum saçımdan nası atabilirim bu kınayı kestirmeden ?
kurtuluşu yokmu yaaMerhaba bende ayni senin durumdaydim 9 ay önce bir heves ile kina yaptım. Gecen gun gidip boya aldim kahve surdum tutmadi ve sertlestirdi sacimibugun kalkip kuafore gittim ancak saci akitiriz dedi. Yada kesicen dedi ama ancak kazitmam gerek saci kina taa tepeden basliyo. Oriel sürdü 2 ton kadar açıldı baska acilmadi ve uzerine ya koyu kahve yada kizil yapabilirsn dedi kuafor. Benim sacim zaten koyu kahveydi kalktım kizila boyattimmm suan kipkirmizi saclarim. Yani akittiktan sonra sari veya acik tonlar yine olmuyo bilgin olsun
Ben daha önce yapmıştım bunu canım, sonra üzerine röfle istedim tabi o zamana kadar saçlarım baya uzamış sadece alt kısımlarında 3 parmaklık bir yer kalmıştı kınalı, oralara bir sürü işlem yapılıp sonra sarı sürülmesine rağmen turuncumsu bir renk olmuştu. Ama başka bir arkadaşımda kınanın üzerine koyu kahve sonra röfle yaptırmıştı onunkisi daha güzel olmuştu. Yinede ne olursa olsun kına üstü boya saçı çoookk sertleştiriyorkurtuluşu yokmu yaa
röfle tutuyormu ya nası tutmuş kiBen daha önce yapmıştım bunu canım, sonra üzerine röfle istedim tabi o zamana kadar saçlarım baya uzamış sadece alt kısımlarında 3 parmaklık bir yer kalmıştı kınalı, oralara bir sürü işlem yapılıp sonra sarı sürülmesine rağmen turuncumsu bir renk olmuştu. Ama başka bir arkadaşımda kınanın üzerine koyu kahve sonra röfle yaptırmıştı onunkisi daha güzel olmuştu. Yinede ne olursa olsun kına üstü boya saçı çoookk sertleştiriyor
Bende turuncu olarak tuttu ama kötü bir turuncu :/ Arkadaşım için baya uğraştılar ve tuttu... Tabi direk kına üstüne yapılmadı...röfle tutuyormu ya nası tutmuş ki
korkuyorum ya açıcılar saçı mahvediyor zaten dimiBende turuncu olarak tuttu ama kötü bir turuncu :/ Arkadaşım için baya uğraştılar ve tuttu... Tabi direk kına üstüne yapılmadı...
Hemde ne mahvetmekkorkuyorum ya açıcılar saçı mahvediyor zaten dimi
puff içim karardı ne kadar sürede çıkar acaba kendiliğinden hemen uzasa da kurtulsam allahtan düğüne falan yakın yapmamışımHemde ne mahvetmekSonrasında çok çok iyi bakımlar yapman gerekli... Ki bayaaa uzun bir süre sonra topluyor saç kendisini... Bu arada kuaföründe iyi olmalı :)
Dahada içini karartmak gibi olacak sanırımpuff içim karardı ne kadar sürede çıkar acaba kendiliğinden hemen uzasa da kurtulsam allahtan düğüne falan yakın yapmamışım
kınaya bir etkisi olur mu ki?Kizlar benmde nacizane tavsiyem eger denemek isterseniz saci haci sakirler yikayin biraz kurutur ama krem vs bakimla halledrsnz bnm sac siyah smdi haci sakirle yikiyorum baya akitiyor boyayi, kinayida akitiyor diye duydm denemektn zarar ckmz bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?