Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkasına aitMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Evli olduğunu biliyordun masum rolü oynama pişman olmuşsun amenna işten çık birdaha yapma çok çirkin şeyler bunlarMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Heyecan? Yasaklı ilişki? Korku? Yeterince açık niye yaptığın illa meselenin para olması gerekemez pişman olman hatanın yanlışlığını da duzeltmez. İşten ayrıl birdahada görüşme inşallah ileride aynı şeyi yasamazsinMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Ayrıl işten bahane bulma herhalde ailene ilişki yaşadık ondan ayrılıyor diyemiycek sende bir bahane bul.isten ayrılmayı ölüm kalım meselesi haline getirmeEvet işten ayrılmak istiyorum ama bu yaptığım bana çok ağır geldi yataktan çıkasım yok depresyona girdim. Ailem supheleniyor iş yerinde bi sey mi oldu gelcez oraya diyorlar simdi bi de çıkarsam iyice suphelendiriceö 1 ay sonra cıkayım diyorum ama bu olayı nasıl unutcam neden yaptım bunu ben bi amacım yok yani. Hani para için olsa ya da onları ayırıp evlenme planu yapmadım kesnkikle neden yaptım kafayı yicem
14 sayfa oldu sanırım 12 sayfasında işe artık gitmeyeceğimi istifa bile etmeue gitmeyeceğimi yazdım ama okumadınız tabi görmemeniz normal. Gitmicem işe ailem sürekli soruyor noldu orda bi sey mi oldu diye ama onlarn soröası oraya gitmemden iyidir hallediyorum
en kısa zamanda bulunduğun ortamdan uzaklaşMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Gelişme var mı?Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
İştem ayrılın .Zaten işinizde ıyıysenız baska bır yerdede harıka ısler yaparsınız.Karısına çok uzuldum .Sızde kemdınıze gelınMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm