Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayol filmlerde hep öyle ya, öpüşülür sonra birden sabah olurÖpüşmeyle nasıl kalınıyor o noktaya gelındıkten sonra ben orasını merak ettım. Ne yani kıyafetlerle öpüşüldü ve koyun gibi birbirinize mi baktınız?
Sonra da ilk tanıstıkları davarlara asık oluyorlarDuyar kasmaktan tamamen zıt bir yerdeyim ben, bunu yapabilmek için de kendini bir yere konumlandırmak gerekir çünkü.
Sizin olmayabilir, benim ise eksik yaşanmış gördüğüm bir hayat mesela.
20 yaşına gelene kadar hiçbir ‘kötü alışkanlığı’ olmamışsa, dağıtmamışsa, kendini bozmamış, yaşının gereği duygularının esiri olmamış, saçmalamamış, düşmemiş kalkmamışsa, acısı böyle fena çıkıyor.
Ergen ergenliği, genç de bir zahmet gençliğini yaşasın, toplum normlarına göre düzgün olacağım, iyi görüneceğim vs derken, zamanında edinilmeyen tecrübelerden, yaş ilerleyince paçayı kurtarmak kolay olmuyor.
İyi de orda bile hızlandırılmıs bır gercek var, burda da mı öyle varsayalım ıstedı, orası kopuk bende şöyanAyol filmlerde hep öyle ya, öpüşülür sonra birden sabah olur
O türden sanırım…
Benim ailemde kullanır ben neden büyük goreyim o anlamda demedim herkes buna takılmıs ve cok yanlıs anlamış. Benim demek istedigim sigara bile bana aşıro uç gunah gelirken evli adamla gorusmem benmm icin nasıl ters onu demek istedim yani baska kötü örnek aklıma gelmedigi icin sigara alkol falan diye örnek verdim. Yani anlatamıyorm benm hatam kusura bakmayın evli adamlarla gezenleri kınadım ben de yaptım aynısını ki bana cok ters seylerdi bunlar cok pişman oldm o anlamsa dedimSigara içerim, alkol kullanırım, sert de mizaçlıyımdır, ağzımdan kötü kelimeler çıkar, bakirelik zaten neyse
Kısaca sizin gözünüzde bad girl üm ama herhangi bir ilişkisi olan adama değil kapılmak, adını anmadım.
Demek ki neymiş, her şey insanlar içinmiş, kendini büyük görmemek gerekirmiş.
Kullanıyordum ama bitti ilacım pandemiden gidemedim de doktora o da endise ediyordu gitmem lazım zaten ben de cok uzgunumİlkbaharda doğa uyanmaya başladığında hasta maniye girer muhtemelen mani ya da hipomanidesin demek ki hasta olduğun için dürtülerine sahip çıkmak da daha çok zorlanırsın şuan çok üzüldüm senin için hemen ailenin yanına dön, ya da onlar gelsin yanınailaç kullanıyor musun?
Sonra kalktık gittik evlere neden yalan söyliyim ki yalan soyleyeceksem size yazmamın tavsiye istememin anlamı nedirÖpüşmeyle nasıl kalınıyor o noktaya gelındıkten sonra ben orasını merak ettım. Ne yani kıyafetlerle öpüşüldü ve koyun gibi birbirinize mi baktınız?
Yanlış anlamadık, yanlış ifade ettiniz istemeden, öyle diyelim.Benim ailemde kullanır ben neden büyük goreyim o anlamda demedim herkes buna takılmıs ve cok yanlıs anlamış. Benim demek istedigim sigara bile bana aşıro uç gunah gelirken evli adamla gorusmem benmm icin nasıl ters onu demek istedim yani baska kötü örnek aklıma gelmedigi icin sigara alkol falan diye örnek verdim. Yani anlatamıyorm benm hatam kusura bakmayın evli adamlarla gezenleri kınadım ben de yaptım aynısını ki bana cok ters seylerdi bunlar cok pişman oldm o anlamsa dedim
14 sayfa oldu sanırım 12 sayfasında işe artık gitmeyeceğimi istifa bile etmeue gitmeyeceğimi yazdım ama okumadınız tabi görmemeniz normal. Gitmicem işe ailem sürekli soruyor noldu orda bi sey mi oldu diye ama onlarn soröası oraya gitmemden iyidir hallediyorumKaraktersizliğe neden devam ediyorsunuz öyleyse.
Yok ailem öğrenir gibi bahaneler hep kılıf . İsterseniz ayrılıp gidersiniz oradan.
Ayrıca sadece kadın öğrenince o yuva yikilmiyor. Yaptığınız eylem o evliliğe dinamit koymuş oldu.
Kullanıyordum ama bitti ilacım pandemiden gidemedim de doktora o da endise ediyordu gitmem lazım zaten ben de cok uzgunum![]()
Yalan söylüyorsun dıye bır ımada bulunmadım kı ben olayı anlamaya calıstım. O kısmı eksık yazmıssın cunku. Hayır ayaktada opusulebılıyorken, bırden ıs yataga kadar gelıyor ama opusulup kalkılıyor. Orayı anlayamadım. Herneyse yaptıgınız cırkın kendınız de boyle adlandırmıssınız zaten. Ayrıca ıkıncı sefere bu kadar kolay kurtulamayabılırsınız, bıde dun aksam mıydı dogum gununuz?Sonra kalktık gittik evlere neden yalan söyliyim ki yalan soyleyeceksem size yazmamın tavsiye istememin anlamı nedir
Ben de ilac kullanıyordum ileri dercee benim ki ama bu pandemiden gidemedim bayadır tekrar gitmem gerekiyordu zateb
Allah kolaylik versin bacım cok güçlü kadinsin, ben o kadar öpücükten sonra muhtemelen Banu Alkan gibi kalkardim yataktan.![]()
Dikkat edin sizi manipule ediyor olabilir, Ben sizin yeriniz de olsam hemen terapiye baslardim. O kisi evli muhtemelen yasi buyuk sizin toylugunuzdan faydalanmis Aman kacin hemenMerhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
NiloşiAllah kolaylik versin bacım cok güçlü kadinsin, ben o kadar öpücükten sonra muhtemelen Banu Alkan gibi kalkardim yataktan.![]()
Ya gülmiyim diyorım ama çoklkkk komik hahahahahAllah kolaylik versin bacım cok güçlü kadinsin, ben o kadar öpücükten sonra muhtemelen Banu Alkan gibi kalkardim yataktan.![]()