Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Çok takmayın insanız boşluğa düşebiliriz. Sizinde boşluk anınınza denk gelmiş olmuş bitmiş. Önemli olan bundan sonra drvam edip etmemek. Devam ederseniz bu tercih olur ki pek tavsiye etmem çünkü sizinle gezeecek tozacak uyuyacak ama akşam karısının koynuna girecek kullandırtmayın kendinizi bunu kendinize yapmayın derim boşluğunuzu bir bekar erkekle giderebilirsiniz.

Çok çok teşekkür ederim ne yazık ki aşağılık bi. Sey yaptım ve öyle oldugumu hissediyorm ama toparlıcam kendimi bi daha da böyle bir yanlıs yapmıcam. Bu bana ders oldu.. Cok iyi geldi bu yorumlar Allah razı olsun

Yaptığına takılmayı bırak artık sen hata diye bişe bilmez misin, an itibariyle bundan sonra ne yapacağına odaklanmalısın. Asıl hata bunu devam ettirmek olur muhtemelen aramızdaki aşktan öte bişeydi sadece seninleyken hissediyorum sen bana unuttuğum şeyleri hatırlatıyorsun, çok özelsin çok farklısın keşke herşey başka türlü olsaydı cart curt neler diyecek sana. Asıl bu girdaptan çıkmayı başarırsan çok büyük bişe başarmış olacaksın.

20li yaşlar demissiniz, 20li yaslarin basindaysaniz oldukca kucuksunuz. Bir an once o işten ayrilin kendinize bahane uretmeyin yok ailem anlar vs diye, çikin. Uzaklaşmadikca baş edemeyecek gibi gorunuyorsunuz. Yaptiginiz ne olursa olsun duygulsak boşlukmuş vs ahlakli bir davraniş degil bana göre.

AMA adamin yuvasini vs siz yikmiyorsunuz, adamin karisini aldatma sebebi de siz degilsiniz. Siz olmasaniz yarin baskasina gidecek o adam zaten. Karakteri oyle belli ki...

Aile çok merak ediyorsa mobbinge uğruyordum, çok çalıştırılıyordum, tükendim çıktım dersiniz, veliniz okula gelir gibi gelip iş yerini basacak değiller ya?

Diğer konu da olmuş bitmiş, bundan sonra uzaklaşmak mesele. Pişmanlık yaşamak değil de aynı yanlışı tekrarlamamak önemli; yoksa adam öldüren de pişmanım diyor, çıkıp yine öldürüyor...

Psikiyatrik bir rahatsızlığınız var mı? internetten teşhis konulmaz ama bana yazdiklarınizdan bipolar bir tanidığimı hatirlattı.

iki ucta yaşıyordu bazen bakarsı cok kendini maneviyata vermis asla soyle yapmam asla boyle yapmam ki yapmiyordu da sonra bir bakiyorsunuz yapmam dediğini yapıyordu sonra tekrar maneviyata kendini verip nasıl yaptım diye vicdan azabı cekip depresyona giriyordu.

Şu an sizin de ruh haliniz çok iyi gelmedi bana. yaptığınız yanlış sizde farkındasinız ama keskin bir bicakla kesip atamıyorsunuz.

Korkarım bu ruh hali icinde tekrar barışırsaniz sonradan çok daha pisman olacağınız şeyleri bu sefer yaşarsınız ve daha ağır depresyona girersiniz.

Psikiyatriye gitmenizi oneririm. kendi iyiliğiniz icinde o adamın size ulaşmasını engelleyin işten de cıkın.

Kararlı olun geçmisi geçmiste birakın evet hataydı yapmamaniz gerekiyordu ama kendini mahvederek psikolojinizi zayıflatırsınız ve daha fazla hata yaparsınız.

O zaman katili kınasak katil mi olucaz 🤷🏻‍♀️
kınamak güzel birşey değil, ama konu sahibi kendi iradesiyle evli adamla ilişki yaşamış
Yani kınadığımız şeyler başımıza da gelebilir ama bile isteye yaptığı birşey, kader mahkumu değil ki
Ayni sey degil ama soylediginiz,katili kinamiyoruz kızıyoruz,tasliyoruz.
Konu sahibi tamamen karsi olduğu birseyi yapmis,yani kinamis buyuk konusmus vs.Bir de su var insan hayatta her zamn kontrollu olamayabiliyor,bosluga dusuyor o an falan.Bu yaptığınin yanlis oldugunu degistirmez.Ama hatadan donmesi ve farketmesi de kendi iradesinden..

Psikiyatrik bir rahatsızlığınız var mı? internetten teşhis konulmaz ama bana yazdiklarınizdan bipolar bir tanidığimı hatirlattı.

iki ucta yaşıyordu bazen bakarsı cok kendini maneviyata vermis asla soyle yapmam asla boyle yapmam ki yapmiyordu da sonra bir bakiyorsunuz yapmam dediğini yapıyordu sonra tekrar maneviyata kendini verip nasıl yaptım diye vicdan azabı cekip depresyona giriyordu.

Şu an sizin de ruh haliniz çok iyi gelmedi bana. yaptığınız yanlış sizde farkındasinız ama keskin bir bicakla kesip atamıyorsunuz.

Korkarım bu ruh hali icinde tekrar barışırsaniz sonradan çok daha pisman olacağınız şeyleri bu sefer yaşarsınız ve daha ağır depresyona girersiniz.

Psikiyatriye gitmenizi oneririm. kendi iyiliğiniz icinde o adamın size ulaşmasını engelleyin işten de cıkın.

Kararlı olun geçmisi geçmiste birakın evet hataydı yapmamaniz gerekiyordu ama kendini mahvederek psikolojinizi zayıflatırsınız ve daha fazla hata yaparsınız.
Evet ben de bipolar var bilmenize cok sasırdım

Evet ben de bipolar var bilmenize cok sasırdım

yakın bir tanidığımda var ve ilac tedavisi ile şu an çok iyi.

Lutfen iyi bir psikiyatriye gidip ilac tedavisi olun. mani doneminde hata yapıp depresyon döneminde pismanlikla kavrulursunuz iki uçta gidip gelirsiniz. Bu da sizi daha cok çıkmaza sürükler.

Bipolar hastalığinda mani döneminde cinsel istek artar ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Bu adam sizi kullanmak istiyor. lütfen fırsat vermeyin.

Saf, temiz, masum bir kurban olduğunuzu düşünmekten vazgeçin. Bilinçli bir şekilde evli adamla bir şeyler yaşamışsınız. Sizin için bu kadar kötüyse nasıl yaptınız bilmiyorum ama bir daha yapmayın.

Lutfen iyi bir psikiyatriye gidip ilac tedavisi olun. mani doneminde hata yapıp depresyon döneminde pismanlikla kavrulursunuz iki uçta gidip gelirsiniz. Bu da sizi daha cok çıkmaza sürükler.

Bipolar hastalığinda mani döneminde cinsel istek artar ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Bu adam sizi kullanmak istiyor. lütfen fırsat vermeyin.
Bu yorumu ciddiye almalısın

Sigara içerim, alkol kullanırım, sert de mizaçlıyımdır, ağzımdan kötü kelimeler çıkar, bakirelik zaten neyse😂

Kısaca sizin gözünüzde bad girl üm ama herhangi bir ilişkisi olan adama değil kapılmak, adını anmadım.

Demek ki neymiş, her şey insanlar içinmiş, kendini büyük görmemek gerekirmiş.

İlkbaharda doğa uyanmaya başladığında hasta maniye girer muhtemelen mani ya da hipomanidesin demek ki hasta olduğun için dürtülerine sahip çıkmak da daha çok zorlanırsın şuan çok üzüldüm senin için hemen ailenin yanına dön, ya da onlar gelsin yanına 😞 ilaç kullanıyor musun?

Evet karaktersizlik yaptım cok uzgunum

Karaktersizliğe neden devam ediyorsunuz öyleyse.

Yok ailem öğrenir gibi bahaneler hep kılıf . İsterseniz ayrılıp gidersiniz oradan.

Ayrıca sadece kadın öğrenince o yuva yikilmiyor. Yaptığınız eylem o evliliğe dinamit koymuş oldu.

Kızın yazdıklarından dolayı yerden yere vurmayın zaten bipolarmış kimsenin sebebi olmayın arkadaşlar, sigara alkol evet saçmalamış ama normalde düzgün biri olduğunu anlatmaya çalışıyor işte ne var bunda.

Kızın yazdıklarından dolayı yerden yere vurmayın zaten bipolarmış kimsenin sebebi olmayın arkadaşlar, sigara alkol evet saçmalamış ama normalde düzgün biri olduğunu anlatmaya çalışıyor işte ne var bunda.
Düzgün biri nasıl oluyor, kim belirliyor o kıstası?
Nedir maddeleri, onu soruyoruz ya zaten:)
Bir insan kendini nasıl ‘düzgün, iyi’ bla bla tanımlayabilir?
Bunu ancak çevreniz, iyiliğinizi ve kötülüğünüzü görenler söyleyebilir.
İşte bu sebepledir ki, diğer her türlü tanımlama hayal ürünüdür ve maalesef ki kibir içerir.

Düzgün biri nasıl oluyor, kim belirliyor o kıstası?
Nedir maddeleri, onu soruyoruz ya zaten:)
Bir insan kendini nasıl ‘düzgün, iyi’ bla bla tanımlayabilir?
Bunu ancak çevreniz, iyiliğinizi ve kötülüğünüzü görenler söyleyebilir.
İşte bu sebepledir ki, diğer her türlü tanımlama hayal ürünüdür ve maalesef ki kibir içerir.

Bağımlılıklar da önemli bi kıstastır. Şahsen alkol bağımlılığı yüzünden mahvolan hayatlar çok. Karşımızdaki kız 20 yaşında ve bipolar, doğal olarak kendince bişiler söylemeye çalışmış, burda herkesi kendi anlattığı kadarıyla biliyoruz dedesini nenesini çağırıp öğrenemeyiz di mi.

Velhasıl söylediğin şeyin özüne katılmakla beraber bunu tartışmanın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Duyar kasmanın zamanı değil.

Bu arada 20 yaşındaki kızımın düzenli alkol-sigara kullanan bi gençle arkadaşlık etmesini istemezdim mesela demek ki kötü alışkanlık. 20 yaş için kabul edebileceğim bi hayat tarzı değil.

Saf, temiz, masum bir kurban olduğunuzu düşünmekten vazgeçin. Bilinçli bir şekilde evli adamla bir şeyler yaşamışsınız. Sizin için bu kadar kötüyse nasıl yaptınız bilmiyorum ama bir daha yapmayın.
Kurbanım demedim ki ahlaksızlık yaptım dedim.. Neden yaptım ben de bilmiyorum

Bağımlılıklar da önemli bi kıstastır. Şahsen alkol bağımlılığı yüzünden mahvolan hayatlar çok. Karşımızdaki kız 20 yaşında ve bipolar, doğal olarak kendince bişiler söylemeye çalışmış, burda herkesi kendi anlattığı kadarıyla biliyoruz dedesini nenesini çağırıp öğrenemeyiz di mi.

Velhasıl söylediğin şeyin özüne katılmakla beraber bunu tartışmanın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Duyar kasmanın zamanı değil.

Bu arada 20 yaşındaki kızımın düzenli alkol-sigara kullanan bi gençle arkadaşlık etmesini istemezdim mesela demek ki kötü alışkanlık. 20 yaş için kabul edebileceğim bi hayat tarzı değil.
Duyar kasmaktan tamamen zıt bir yerdeyim ben, bunu yapabilmek için de kendini bir yere konumlandırmak gerekir çünkü.

Sizin olmayabilir, benim ise eksik yaşanmış gördüğüm bir hayat mesela.
20 yaşına gelene kadar hiçbir ‘kötü alışkanlığı’ olmamışsa, dağıtmamışsa, kendini bozmamış, yaşının gereği duygularının esiri olmamış, saçmalamamış, düşmemiş kalkmamışsa, acısı böyle fena çıkıyor.
Ergen ergenliği, genç de bir zahmet gençliğini yaşasın, toplum normlarına göre düzgün olacağım, iyi görüneceğim vs derken, zamanında edinilmeyen tecrübelerden, yaş ilerleyince paçayı kurtarmak kolay olmuyor.

Ben de ilac kullanıyordum ileri dercee benim ki ama bu pandemiden gidemedim bayadır tekrar gitmem gerekiyordu zateb

Back
X