Saç Rengi ve Saç Boyama Kınalı saça boya ve su dalgası

incesaz

Cam Kenarında Uyuyan Kedi
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
304
15
42
Arkadaslar ben gecen ay sacımı boyatmak ıstedım sacımda kına vardı kuafor kına varsa mumkun degıl boya tutmaz dedi bende ısrarla sonucu gormek ıstıyorum dedım ve boyattım sonuc olarak boya tuttu kuaforde sasırdı ama tuttu belkıde kahverengıden kızıla gecıs kolay oldugu ıcındır sımdı yenıden gıttım ve su dalgası yaptırmak ıcın gun alacaktım ama bana sımdıde kına oldugu ıcın su dalgası ,perma vs gıbı seyler tutmaz dıyor basına boyle bır olay gelen varmı? Bunuda cesaret edıp denemelımıyım ? Çunku boyada renk ayrımı tutmadıgı takdırde cok fazla garıp olma sansı yokdu ama eger bu tutmazda yarısı dalgalı yarısı duz kalırsa? Kafam oldukca karısık gun almadan gerı geldım sacında kına olup bu tur ıslemler yaptırmıs arkadaslar varmı?

Çok üzgünüm çoook
 
slm, bu linkten aradığın cevaba ulaşabilirsin sanırım. http://www.kadinlarkulubu.com/kivir...dalgasi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler-16.html
ama benim fikrimi sorarsan su dalgası-perma-defrize gibi saçın cinsini kimyasal yolla değiştiren işlemler doğal saçı bile harap ediyor. ki senin saçında boya da varmış. muhtemelen su dalgası yaptırırsan yaptırdıktan sonra da gene boyatmak isteyeceksin. çok riskli diyorum ben.
 
linke hemen goz atıyorum tesekkurler.
Boyayı zaten ilk kez denedim 28 yaşındayım ve ilk kez saçıma boya yaptırdım şuan kalitesinde bir sorun olmadı ama su dalgası ne derece yıpratır, ne olur onuda bilmiyorum
 
arkadaşlar ben saçıma 6ay once yesil kına yaktım.hala kına uclarda yogun olmasına karsın bayagı aktı. Dıplerden de kendı sacım cıktı. Şımdı koyu kızıl boyamak ıstıyorum. Tutmaz dıyorlar bılıyorum ama 6ay gectı we ıstedıgım boya da koyu kızı patlıcan moru gıbı. Rezıl olur mu sacım? Lutfen fıkırlerınızı ıstıyorum, cok sıkıldım kınadan we kestırmek de ıstemıyorum çok zor uzadı :KK43:
 
X