Merhaba kızlar.
Aylardır kınalı kullandığım saçlarımdan sıkılmıştım ancak kına varken de boyamak istemiyordum, nasılsa tutmaz diye. Saçımı açmak için ufak bir karışım hazırladım ve çok çok büyük bir açılma olmadıysa da koyu kızıl saçlarım bakırımsı/turuncumsu bir renk oldu. Fakat hala boyatmadım çünkü malum önümüz yaz, önce bir denize gireyim saçlarım iyice açılsın diye bekliyorum.
%6lık perhidrolün yarısıyla %9luk perhidrolün yarısını bir kapta karıştırdım. Üzerine durulanmayan saç kremi, 10 damla kadar badem yağı ve bir tatlı kaşığı papatya suyu döküp karıştırdım. Eldiven takıp saçıma iyice yedirdim (saçlarım çok kısa olduğu için kolay oldu *-* ) Ardından bir saat kadar güneşte bekleyip yıkadım. Bir de saçlarım yıpranmasın diye maske yaptım. Ve saçlarım gerçekten o eski, koyu kınalı haline göre açıldı. Burda perhidrolün saçları çok yprattığı yazılmış. Ben bunu uygulayalı yaklaşık iki ay oldu ve saçlarım eskisi gibi yumuşak ve bir kırılma olmadı. Tabi bu saçtan saça değişir.
Yine de ilgilenen olursa diye kendi karışımımı burdan sizlerle de paylaşayım dedim