• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınalığın Altına Rahat Yüsksek Topuklu Ayakkabı Önerisi Olanlar?

mavipati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
1
1
1
28
Merhaba. Yaza düğünüm var. Bindallımı aldım ve gerçekten içime çok sindi. Ancak boyum biraz kısa olduğu için bindallı haliyle biraz uzun oldu. Bindallıyı kiralıdım, tamir de yapılmıyormuş. Bu nedenle şu an rahat bir ayakkıbı arayışı içindeyim. Hem yüksek topuklu hem de rahat önerileirniz varsa gerçekten ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Istanbul bakirkoyden aldim ben, 17 saate yakin giydim yok gibiydi. Dukkan dukkan gezin orasi gelin ayakkabisinda cok iyi

Merhaba. Yaza düğünüm var. Bindallımı aldım ve gerçekten içime çok sindi. Ancak boyum biraz kısa olduğu için bindallı haliyle biraz uzun oldu. Bindallıyı kiralıdım, tamir de yapılmıyormuş. Bu nedenle şu an rahat bir ayakkıbı arayışı içindeyim. Hem yüksek topuklu hem de rahat önerileirniz varsa gerçekten ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Platform önü açık tek bant giydim.(10 cm topığu) hayatımdaki en rahat topukluydu.Nişanımda kınamda düğünümde de giydim.ve sürekli pistte oynuyordum düşünün.Rengini krem almıştım .tek bi defalık giymeyeyim diye.halen de düğünlerde özel günlerde giyerim.😀

Back
X