• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamayı bırakın empati yapın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Destek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...
Ülkenin yarısı asgari ücretle geçiniyor .evleniyorlar evlat sahibi de oluyorlar.yardım derneklerine başvursanız karşılarlardı terapi masraflarınızı. Sizin silkinip çare bulmanız lazım kendinize acımayı bırakın lütfen

Daha önceki konunuzdan hassas bir dönemden geçtiğinizi biliyorum ve umarım hayatınızdaki olumsuzlukları bir an önce atlatırsınız.

Burada çok farklı hayatlar yaşayan bir sürü kadın var bence bu yüzden farklı bakış açılarını görmek adına derdimiz olduğu zaman yazabiliriz. Dediğim gibi çok çeşit insan olduğu için de belki gerçek hayatta aynı masada oturmak istemeyeceğiniz insanlarla bile etkileşim içerisinde oluyorsunuz. Herkesi dinleyebilirsiniz ama herkesin söylediğini doğru olarak kabul etmek zorunda değilsiniz ki.

Önceki konunuza yazan bir üye yüzünden kendinizi işe yaramaz hissetmenize üzüldüm. Ne burada ne de başka bir yerde insanların size söyledikleri kendinize verdiğiniz değeri değiştirmesin.

Bu arada emin değilim ama muhtemelen aynı üye bana da 'sana 1.65 boyunda erkek bile çook' tarzında bir yorum yaptı boyumun 1.55 olduğunu söylediğim bir konuda :KK70: Ne yani şimdi o bunu söyledi diye hayatıma girecek erkeklere boy sınırı mı koyayım yani çok komik. Hem hangimiz internette zorbalığa uğramadık ki şimdiye kadar?

Olaylar hakkında fikir farklılıkları olur ve bunun üzerine tartışılır, her zaman haklı da olamayız. Fikri olmadan sadece tartışmaya çalışan insanları da ciddiye almamalıyız bence.

Özellikle bu sitede anlaşmazlıklar çok oluyor, alışmanız lazım sizin de.

sosyal paylaşım platformlarında çeşit çeşit insan var. Dışarıda karşılaştığınız ay ne kadar kötü bir insan dediğiniz insanlar sosyal medyayı kullanıyor. Üstelik anonim oldukları için normal hayatlarında yaptıkları zorbalığın daha fazlasını yapma cesaretini buluyorlar.

Canım benim Allah kalbine ferahlık versin. Mental olarak iyi durumda olmadığını ve tedavi gördüğünü söylemişsin. Kendinle ilgili bazı şeylerin farkındasın. Ama emin ol şu başlığın altında bile, ruhsal olarak iyi hissetmediğini söyleyen bir insana (gerçek ya da fake her neyse) saçma sapan şeyler yazan o insanlar asıl normal değiller. Senin ruhsal bunalımların tedavi edilebilir ancak onların kötülüğü karşısında tıp çaresiz ne yazık ki

Şuan giriş yaptım tekrar mesajlara bakmak için. Kimseyi korkutmak derdinde değilim. Saçmalamayın psikolojim bozuk ama çocuk ta değilim. Bu bir intihar notu da değil. Sadece üyeliğimi sonlandiracaktim onun için elveda dedim. Ha bu intihar etmeyeceğim demek te değil. Bunu şuan ben bile bilmiyorum. Sizin bilmenize zaten gerek yok. Basitçe kibar olun demek istedim. Gerçekten kırıcı yorumlara hem maruz kaldım hem şahit oldum. Mesela çalışamıyorum diye bana sayan biri yüzünden kendimi günlerdir işe yaramaz hissediyorum. Evet ben hassasım ama bence sorun bu değil. Yapıcı olmak bu kadar zor olmamalı. Tekrar söylüyorum en azından şimdilik intihar falan ettiğim yok. Kendinize iyi bakın

Yaşama tutunduğunuzu öğrenmek çok güzel 😁
Vallahi ferahladık burada.

Seni kimse umursamaz diyordu size depresyon, gece 2:18 de kaç kişi fellik fellik mesaj yazıyoruz burada, dedik yalan söylüyor diye. 👍

Beynin koldan bir farkı yok, ağır hastalık varsa çalışılamaz, nokta. Bilmeyen de araştırıp öğrensin.
Çalışamıyorsunuz diye size laf söyleyen gidip tekerlekli sandalyedekine de laf atıyor, acil hasta taşıyan ambulansa da geri git parktan erken çıkayımdiyor. (Son iki örnek bizzat gerçek yaşamdan alıntıdır, kötü davranışlarıyle ilgili engin dersler öğrenmişlerdir)

Nasıl bu kadar düzgün insan varsa aradan çöp de çıkıyor, engelleyip geçiyorum. İnsan kötü bir yorum görünce ona gereksiz yere odaklanıp kalıyor, ben çözümü ancak böyle buldum. Başkası bilmiyor diye niye ben üzüleyim?

Üyeliğinizi iptal etmeyin bence.

Yaşama tutunduğunuzu öğrenmek çok güzel 😁
Vallahi ferahladık burada.

Seni kimse umursamaz diyordu size depresyon, gece 2:18 de kaç kişi fellik fellik mesaj yazıyoruz burada, dedik yalan söylüyor diye. 👍

Beynin koldan bir farkı yok, ağır hastalık varsa çalışılamaz, nokta. Bilmeyen de araştırıp öğrensin.
Çalışamıyorsunuz diye size laf söyleyen gidip tekerlekli sandalyedekine de laf atıyor, acil hasta taşıyan ambulansa da geri git parktan erken çıkayımdiyor. (Son iki örnek bizzat gerçek yaşamdan alıntıdır, kötü davranışlarıyle ilgili engin dersler öğrenmişlerdir)

Nasıl bu kadar düzgün insan varsa aradan çöp de çıkıyor, engelleyip geçiyorum. İnsan kötü bir yorum görünce ona gereksiz yere odaklanıp kalıyor, ben çözümü ancak böyle buldum. Başkası bilmiyor diye niye ben üzüleyim?

Üyeliğinizi iptal etmeyin bence.
Üyelik iptali olmuş bile.. 😕
Aslında özellikle son yorumlar cok guzel destekleyici niteliğindeydi keşke gitmeseydi..
Umarım ziyaretçi olarak gelir okur ve yalnız olmadığını görür.. 🙏

Evleneli 2 ay olmuş kendine dertler türetmişsin. Şimdi senin cicim aylarında doping enerjili gezmen gerekirsen kalkmışsn habire ruh halim iyi değil pskolojm bozuk yazıp durmuşsun yahu yazık bu kadar kötüysen evlilik sorumluluğu ağır geldiyse neden evlendin.
Hayatında yığınla daha önemli konular var bence buraya boşuna sataşmaya çalışıyorsun

Ozaman hayr huyt burda kavga edelim. Bende çocuklara kızayım ona buna kızayım gelip dur şu konuya bakayım diyip stres atayım üzerinden sallayıp. Bak bana poncik davranmazsaniz olur brnde çünkü nabza göre şerbet cok 😎 karşılıklı atisiriz siteden çıkış yaptığım an sizi unuturum. Ancakkk demek istedigimiz herkes sizin benim yada şunun bunun gibi degil. Güçlü diyeyim tabir bulamadım.yine eleşti yaparız yine fikir veririz kızabilirizde, bunları yapmanın da cok tatlı bir dili var 🤗
Neyse banlanmışsın :27:

Tamam hatırladım konunuzda size çalış diyen üyeyi. Yani o öyle bir yorum yapmıştı sonra bir sürü başka üye hastaysa çalışamaz şu an tabi ki filan diye kendisine laf anlatmıştı. Psikolojik hastalıkları aciklamislardi filan. 1 üye sizi gömdü ise 5 üye desteklemişti. Destekleyenlere odaklanacaginiza neden o birine odaklandıniz?

Linç ekibi var, anlaşılıyor yorumlardan. Çete gibi salldiriyorlar begenmedikleri konulara, mahalle arasi dedikodu yapan teyzeler gibiler. Ancak bu heryerde var, sosyal medya en rahat yapilan yer sadece. İnsanlar ekran arkasindan her seyi soyluyor, yapiyor. Ben de dahil, hicbirimiz senin hayatinda onemi olan kisiler degiliz. Derler ya hani zurnanin zirt deligi, iste oyuz hepimiz. Sosyal medyada yazan insanlar bu dunyada en son ciddiye alacagim kisiler, cunku sayfa kapaninca , siteye girmeyince aklimin ucundan bile gecmiyorlar, basip engeli geciyorum cogu zaman. Umarim insanlari ciddiye almaman gerektigini, sen güçlü olmazsan görenin de sana bir tekme atmaya çalışacağını, her derdin sorunun bir gun bitecegini anlarsin ve mutlu olursun. Kuyruğu dik tut 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X