• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınamayı bırakın empati yapın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi sanırım yeni evlisiniz. Belli ki büyük stresler yaşamışsınız. Evliliğiniz ilerledikçe kendinizi daha iyi hissedersiniz diye düşünüyorum.

Burası için de;
Burda her telden çalan insan var. Aile yapıları , kültürleri , vizyonları farkli farkli insanlar..
O yüzden yapıcı yorumları görüp mutlu olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Burada yazilan yorumları lütfen kafana kalbine yuk etme. Burası kocaman bir platform kax üye var bilmiyorum.
Her şehirden, her ülkeden belki.. Herkesin yaşadığı hayat, tecrübe, egitim seviyesi , inanci yaşadığı buyudugu aile dinamikleri ve Allahın sınavları bambaşka herkes baska renk.
Konu açıldığında elbet herkes kendi dünyasıyla bakacak ve cevap verecek kırılmamaya sana yanlış gelen belki acımasız gelen yorumlar için yorum sahibi adına üzülerek kendi tecrübeni rengini bulmaya onu yasamaya çalış.

seni de kinadilarsa biz suraya dusup bayilalim bari.

durduk yerde bile 628262 tane laf yiyen bir suru uye var, bkz:ben, biz bile intihar etmedik en fazla uyelik iptali yaptirip sonra barisip geliyoruz :KK53:
Ahshjsjd aynen buraya her konu açan üye bu acı gerçeği yaşamıştır zaten %80 haklılık payı olsa dahi🤣
Buraya üye olurken sözleşmede yazıyor onaylıyoruz zaten onu da🤭 (ironi)😁

Ayrıca kimseye ponçik davranmak zorunda degilim kaldıramıyorsanız psikolojiniz bozuksa burada ne işiniz var ben psikolog muyum
Ozaman hayr huyt burda kavga edelim. Bende çocuklara kızayım ona buna kızayım gelip dur şu konuya bakayım diyip stres atayım üzerinden sallayıp. Bak bana poncik davranmazsaniz olur brnde çünkü nabza göre şerbet cok 😎 karşılıklı atisiriz siteden çıkış yaptığım an sizi unuturum. Ancakkk demek istedigimiz herkes sizin benim yada şunun bunun gibi degil. Güçlü diyeyim tabir bulamadım.yine eleşti yaparız yine fikir veririz kızabilirizde, bunları yapmanın da cok tatlı bir dili var 🤗

Bu psikoloji aldatmalı konu açan birinde olsaydı yediği linçlerle nerelere giderdi bilemiyorum.🤭konularınıza baktım linç falan yok ya.. psikolog, psikiyatr herneyse aksatmadan gidin

Bazen konu sahibinin çok ağır eleştiri alan konular oluyor, ondan mı çok üzüldünüz diye baktım ama son mesajlarda bunu göremedim sonra bu mesajı buldum:

Sosyal hayatım yok doğru. Çocuğum yok çünkü öksüz bırakmak istemiyorum onu. Psikolojik rahatsızlıklarim olduğu için de çalışmıyorum. Aslında iki yıl önceye kadar kuantum fiziğine ve astronomiye oldukça ilgiliydim. Bilime aşıktım. Her an okuyor ogreniyordum. Sonra birden her şey anlamını yitirdi. Ben ve tüm bildiklerim bir gün yok olacaktı. Geçici olan şeyleri sevemiyorum. Tüm çabalarimin sonunun bir avuç toprak olacağı fikri rahatsız ediyor. O yüzden saldım kendimi. Hiçbir şey için mücadele etmedim. Okumadım. Öğrenmedim. Siyasi görüşüm olmadı. Her şeyden uzaklaştım. Şimdi de her gün ölmeyi bekleyerek yaşıyorum.

Gökteki kuş da denizdeki balık da birgün ölecek, sonra yavruları olacak yaşam devam edecek, ölümsüzlük yok diye yaşamdan vazgeçmek olur mu hiç?

Yürüdüğünüz kaldırım, okuduğunuz roman, yaşadığınız bina hep geçmiş nesillerin emekleriyle çıktı, biz yararlandık, sonraki nesiller de bizden güç alacak. Bugün doğaya çıksak ilk geceden aç bilaç donarız, şu elimizdeki telefonda bile onlarca insanın emeği var.

Yalnız da değilsiniz, yaşamınız anlamsız da değil. Bu ağır depresyon bildiğiniz yalan söylüyor size. O saçma yalanları kadar belli ki buradan. 😔 Zaten nedensiz yere bir anda yaşamın anlamı yitmiş gibi hissediliyorsa oradan hakikat değil hormon sapıtması çıkıyor. Nasıl kolumuz sıkışınca koştur koştur acile gidiyorsak beyin de aynen öyle.

Rica ediyorum yardım isteyin, hiç olmadı şu konuyu sevdiğinize gösterin. Rastgele bir doktor da olur.

Lütfen 🙏

1628461087489.webp

hoşgeldiniz konu sahibi... iyi olmanıza çok sevindim :)

Şuan giriş yaptım tekrar mesajlara bakmak için. Kimseyi korkutmak derdinde değilim. Saçmalamayın psikolojim bozuk ama çocuk ta değilim. Bu bir intihar notu da değil. Sadece üyeliğimi sonlandiracaktim onun için elveda dedim. Ha bu intihar etmeyeceğim demek te değil. Bunu şuan ben bile bilmiyorum. Sizin bilmenize zaten gerek yok. Basitçe kibar olun demek istedim. Gerçekten kırıcı yorumlara hem maruz kaldım hem şahit oldum. Mesela çalışamıyorum diye bana sayan biri yüzünden kendimi günlerdir işe yaramaz hissediyorum. Evet ben hassasım ama bence sorun bu değil. Yapıcı olmak bu kadar zor olmamalı. Tekrar söylüyorum en azından şimdilik intihar falan ettiğim yok. Kendinize iyi bakın

Ben beceremedim bir de üyeliğim sonlandirilirsa sevinirim

Şuan giriş yaptım tekrar mesajlara bakmak için. Kimseyi korkutmak derdinde değilim. Saçmalamayın psikolojim bozuk ama çocuk ta değilim. Bu bir intihar notu da değil. Sadece üyeliğimi sonlandiracaktim onun için elveda dedim. Ha bu intihar etmeyeceğim demek te değil. Bunu şuan ben bile bilmiyorum. Sizin bilmenize zaten gerek yok. Basitçe kibar olun demek istedim. Gerçekten kırıcı yorumlara hem maruz kaldım hem şahit oldum. Mesela çalışamıyorum diye bana sayan biri yüzünden kendimi günlerdir işe yaramaz hissediyorum. Evet ben hassasım ama bence sorun bu değil. Yapıcı olmak bu kadar zor olmamalı. Tekrar söylüyorum en azından şimdilik intihar falan ettiğim yok. Kendinize iyi bakın
insanız,kırılırız,batarız,çıkarız... normal... ama bunu tek başınıza yapamıyorsanız lütfen destek alın. ciddiyim. umarım feraha çıkarsınız...

insanız,kırılırız,batarız,çıkarız... normal... ama bunu tek başınıza yapamıyorsanız lütfen destek alın. ciddiyim. umarım feraha çıkarsınız...
Burda herkesin bambaşka dertleri var. Gülüp eğleniyoruz diye dertsiz değiliz. Ama intiharı düşünmek bambaşka bir olay tedavi gerektiren bir olay. Çözümsüz dertleri olanlar bile inadına yaşıyor yahuu. Hayat kolay bir şey olmadı ki hiç bir zaman

Destek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...

Destek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...
tam olarak nedir sizi böyle bunaltan? hayattan bezdiren? bana anlatmak ister misiniz?

Canım benım Allaha şükür dermansız bır hastalığın yokki yanı sakin sakin bır köşede ölelim lafına istinaden dıyorum bunu.
Dermanı olmayan bır hastalıktan bahsetmiyoruz.
Suan maddi olarak belkı destek alacak durumda değilsin ama youtube da o kadar guzel destekleyici videolar var ki hatta Herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatan psikologlarda var
Mesela sana kesinlikle "izzet güllü" tavsıye ederım emın ol gönüllü ama ısını en iyi yapan psikologlardan bi tanesi bana göre.

çoğu zaman para mevzusu karşıma o kadar çıkıyor ki diyorum azıcık param olsaydı belki daha farklı olucaktı
ama sonra aklıma belki de benim için hayırlı olan buymuş geliyor
evet terapist fiyatları çok pahalı malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X