Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahshjsjd aynen buraya her konu açan üye bu acı gerçeği yaşamıştır zaten %80 haklılık payı olsa dahiseni de kinadilarsa biz suraya dusup bayilalim bari.
durduk yerde bile 628262 tane laf yiyen bir suru uye var, bkz:ben, biz bile intihar etmedik en fazla uyelik iptali yaptirip sonra barisip geliyoruz![]()
Ozaman hayr huyt burda kavga edelim. Bende çocuklara kızayım ona buna kızayım gelip dur şu konuya bakayım diyip stres atayım üzerinden sallayıp. Bak bana poncik davranmazsaniz olur brnde çünkü nabza göre şerbet cokAyrıca kimseye ponçik davranmak zorunda degilim kaldıramıyorsanız psikolojiniz bozuksa burada ne işiniz var ben psikolog muyum
Sosyal hayatım yok doğru. Çocuğum yok çünkü öksüz bırakmak istemiyorum onu. Psikolojik rahatsızlıklarim olduğu için de çalışmıyorum. Aslında iki yıl önceye kadar kuantum fiziğine ve astronomiye oldukça ilgiliydim. Bilime aşıktım. Her an okuyor ogreniyordum. Sonra birden her şey anlamını yitirdi. Ben ve tüm bildiklerim bir gün yok olacaktı. Geçici olan şeyleri sevemiyorum. Tüm çabalarimin sonunun bir avuç toprak olacağı fikri rahatsız ediyor. O yüzden saldım kendimi. Hiçbir şey için mücadele etmedim. Okumadım. Öğrenmedim. Siyasi görüşüm olmadı. Her şeyden uzaklaştım. Şimdi de her gün ölmeyi bekleyerek yaşıyorum.
insanız,kırılırız,batarız,çıkarız... normal... ama bunu tek başınıza yapamıyorsanız lütfen destek alın. ciddiyim. umarım feraha çıkarsınız...Şuan giriş yaptım tekrar mesajlara bakmak için. Kimseyi korkutmak derdinde değilim. Saçmalamayın psikolojim bozuk ama çocuk ta değilim. Bu bir intihar notu da değil. Sadece üyeliğimi sonlandiracaktim onun için elveda dedim. Ha bu intihar etmeyeceğim demek te değil. Bunu şuan ben bile bilmiyorum. Sizin bilmenize zaten gerek yok. Basitçe kibar olun demek istedim. Gerçekten kırıcı yorumlara hem maruz kaldım hem şahit oldum. Mesela çalışamıyorum diye bana sayan biri yüzünden kendimi günlerdir işe yaramaz hissediyorum. Evet ben hassasım ama bence sorun bu değil. Yapıcı olmak bu kadar zor olmamalı. Tekrar söylüyorum en azından şimdilik intihar falan ettiğim yok. Kendinize iyi bakın
Burda herkesin bambaşka dertleri var. Gülüp eğleniyoruz diye dertsiz değiliz. Ama intiharı düşünmek bambaşka bir olay tedavi gerektiren bir olay. Çözümsüz dertleri olanlar bile inadına yaşıyor yahuu. Hayat kolay bir şey olmadı ki hiç bir zamaninsanız,kırılırız,batarız,çıkarız... normal... ama bunu tek başınıza yapamıyorsanız lütfen destek alın. ciddiyim. umarım feraha çıkarsınız...
Destek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...insanız,kırılırız,batarız,çıkarız... normal... ama bunu tek başınıza yapamıyorsanız lütfen destek alın. ciddiyim. umarım feraha çıkarsınız...
tam olarak nedir sizi böyle bunaltan? hayattan bezdiren? bana anlatmak ister misiniz?Destek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...
Canım benım Allaha şükür dermansız bır hastalığın yokki yanı sakin sakin bır köşede ölelim lafına istinaden dıyorum bunu.Destek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...
çoğu zaman para mevzusu karşıma o kadar çıkıyor ki diyorum azıcık param olsaydı belki daha farklı olucaktıDestek almam gerektiğini biliyorum. Zaten ilaçlarımı kullanıyorum. Ama maalesef yetmiyor. Terapi de gerekiyor. İşe yarar bir psikologun seans ücreti en az 200 lira. Hayatın acımasızlığı da burada ortaya çıkıyor zaten. Paran yoksa kenarda sakin sakin ölebilirsin. Hatta arkadaşların dediği gibi paran yoksa evlenmeyeceksin de. Hiçbir şeye hakkın yok. Bu nasıl mantıktır anlamıyorum ki...