Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burada daha büyük sıkıntıları olan insanlar var farkındayım, onlardan özür dileyerek yazıyorum. belki bu önemsenecek bir problem değil ama içimde sıkıntı oldu ve fikirlerinizi almak istedim.
nişanlımın ailesi izmitte yaşıyor. nişanlım da istanbul'da bulunduğum ilçede abisi ve yengesiyle kalıyor. kına gecesinin akşamı abisinin evine sığmayacaklarını düşündükleri için birkaç kişinin bizim oturacağımız evde kalmasını konuşmuşlar.
bense gelin olacağım evde ilk kendim kalmak istediğimi söyledim.
nişanlım buna gerçekten üzüldü. böyle bir şey düşünmeme çok şaşırdığını söyledi. kendi evi varken ailesinin sıkış tıkış kalmasının çok ayıp olduğunu söyledi. "burada kalabalığız bir kısmımız sizde kalalım" derlerse onlara hayır demek için mantıklı bir gerekçesinin olmadığını; hem anne ve babasının düğünden önce evimizde kalmasının ve o evde hayır dualar etmelerinin onun özellikle isteği olduğunu söyledi.....
bense evde ben olmadan başkasının kalması fikrinden çok sıkılıyorum. annem gelsin bizde kalsınlar o kadar problem varsa diyor...
ne bileyim... abartıyor muyum; normal mi.. bunun için sıkıntı yaşamalı mı...
lütfen fikirlerinizle bana yol gösterin...![]()
Bir an yazını okuyunca dedim benmi yazmışım bunu..Aynı benim yaşadığım durum bu oldu...Eşim düğünden birkaç gün önce böyle birşey dedi bende kıyameti koparttım..En ince detayına kadar kendi hazırladığım evime benden önce nasıl başkaları girer diye ki kalıncak yer bile sunduk onlara..Neymiş benim ailem evini bitlemez merak etme yada yatağını yorganını kirletmez dedi...Bu yüzden öyle büyük bir kavga ettikki ya kalırlar yada bu düğün olmaz diyebildi...Benim ailemde madem bu nedenle bitecek bırak bitsin evlenme dedi çok seviyorduk birbirimizi ayrılmadık tabiki ama çok üzüldüm onun için bi anlam ifade etmiyordu bir gece kalsalar ne olacaktıki...Ama bana göre çok saçma gelin evi ilk ben girmeliyim diye düşündüm hep ...Sonuç sadece görümcem eşi ve kızı kaldı oda kızcağaz diken üstünde yatmış sanki kendisini çok severim....Aslında ailesinin karşı çıkması gerekirdi o lafın bana bile gelmemesi gerekirdi benim ailem olsa hayatta taklifi bile söz konusu olamazdı..Görümcem sabah benimle kuaföre gelecekti akrabaların evi çok uzak olduğundan eşide gelin arabası kullanacağı için kabul etmiş kalmayı...Canım benim yaaa.Neyseki geçti gitti ama hala sinirlendiğimi yazdıklarımdan anlamışsınızdır...
dejavuu
aynı şekilde benimde başıma geldi o kadar cok gerildim ki bu olay yüzünden düğün günümde evimin eşyalarında tek bir emeği bile bulunmayan kına gecesine kadar görmediğim soy sop kaldı eşimle çok gerildik oda sen misafirperver değilsin falan benim olmadığım evde nasıl ev shipliği yappıp misafirperver olamıyorsam artık ..kuaföre gideceğimiz zaman bi baskın yapıp gittim aman allahım tencerelerimi mutfak eşyalarımı evimi ütümü aklınıza ne gelirse kullanmışlar yemekler kokular çoluk çocuk.. çıldırdımm bide demezmi bu akşamda bizde kalacaklar, düğün gecesi koynumuzda yatsınlar bariakşama hiç biri kalmayacak dedim eşimin yüzüğüde bendeydi onuda baş parmağıma takmıştım düğünde takması için verecektim o kadar sinirliydimki avucunu açıp kendi yüzüğünü verdim yüzüğü attım sandı suratı görülmeye değerdi :) böyle gelip geçti benimkide sinirlerimi alt üst etmişlerdi ama çok sinir bozucuydu