kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..

canım benim allah tamamına erdirsin ben bu ay umutlu değilim koçişle kavgalıyız konuşmuyoruz anlayacağınız bebek için faliyet yok bakalım aynı ev içinde kim inatçı göreceğiz yani hamişleri tebrik ediyorum hihoyyythihoyyyt

arkadaşlar dkt dan geldim değerim yükselmiş 856, olmuş ve 2 haftalık dedi tahliller iyi çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur şimdi bekliycez artık e 3 sene bekledim 10 gün neki herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin..

canım benim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah..teker teker hamişler çoğalıyor darısı bizlerinde başına inşallah..:nazar:

canım çok sevindim tekrar dr tarafından da doğrulanmasına gebeliğinin..inşallah 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirir ve kucağına alırsın bebişini canım..:emir_bebek:

darısı bizlereeeeee...

zeynepcım mujdeyı yenı gordum tebrık ederım Allah tamamınaerdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bızlere de yenıden umut oldu tam da ben vazgecmısken gercı ben halen pes etmıs durumdayım artık bu durumu kabullenmeye ve ugrasmaktan vazgecmıs durumdayım. Insallah sana bebegın saglık ve mutluluk getırır canım bu arada dıger hamılemız ınterhat senı tebrık ederım canım zeynep ıcın olan dıleklerım senın ıcın de aynen gecerlı darısı tum ısteyenlerın basına opuyorum hepınızı

:1no2:bu arada yenı tarıhımı verıyım benımkıler bu ay erken tesrıf ettıler 30 subat dıcektım ama 30 subat yok o zaman 2 mart dıyelım barı

zeynepcigim evet listeye girmek isterim
ama tarihim belli olmuyor
bu ay 20 gibi oldum
hormonel bozukluk oldugu düzensizim yani bazen oluyorki
2 ay olmuyorum
insallah 6 sene ilkini bekledim
ikinci bekletmez okadar

canım tebriklerrr oh teker teker herkes girdi sıraya ne güzel haberlerrr alla herkese nasip etsin isteyen...........

kızlar günaydınnnn.....
hadi bakalım bugün kimdenalacağız müjdeli haberiii...
zeynepciğimin sevinci hala içimizde valla..yine sağolsun listeyi hazırlamış uğurlu elleriyle..
çok öpüyorum hepinizi canlarım...

saol canımcım elimden geldiğince çok hasta olmazsam listeyi yapmaya devam edicem inşallah.... hamile oldum diye sizleri bırakıcağımı sanmayın...

slm kızlar zeynepciğim inanamıyorum kalbim bu kadar temiz olabilir bu ay içimden diyordum zeynep hamile olacak diye hislerim doğru çıktı normalde ben bu ay buraya yazmıyacaktım eşim stes ediyorum diye kızıyordu ama seni görünce dayanamadım cokkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin

canım benim ne kadar iyisin inşallah allahım sanada tez zamanda nasip eder...

canım değerin çok güzel olmuş sakın kafana takma herşey güzel olacak inşallah...

zeynepcım mujdeyı yenı gordum tebrık ederım Allah tamamınaerdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bızlere de yenıden umut oldu tam da ben vazgecmısken gercı ben halen pes etmıs durumdayım artık bu durumu kabullenmeye ve ugrasmaktan vazgecmıs durumdayım. Insallah sana bebegın saglık ve mutluluk getırır canım bu arada dıger hamılemız ınterhat senı tebrık ederım canım zeynep ıcın olan dıleklerım senın ıcın de aynen gecerlı darısı tum ısteyenlerın basına opuyorum hepınızı

allah razı olsun canım sakın pes etme ama sürekli aklındada bu olmasın gez toz eğlenmene bak kafanı dağıt biraz canım...

zeynepcigim evet listeye girmek isterim
ama tarihim belli olmuyor
bu ay 20 gibi oldum
hormonel bozukluk oldugu düzensizim yani bazen oluyorki
2 ay olmuyorum
insallah 6 sene ilkini bekledim
ikinci bekletmez okadar

canım inşallah 2. o kadar bekletmez 20 şubat diye ekliycem seni

heja.........................................23 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili........................................2 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

zeynepciğim canımm listemiz kaynıyor fokur fokur:)):nazar::nazar::nazar:
inşallah uğur getirir canım hamiş bölümündeki adın hepimizee..:Saruboceq:
çok öpüyorum iyi hafta sonları herkese..malum sadece şirketten girebiliyorum. pazartesi burdayım inşallah..
sevgilerimle..a.s.

kızlar bugün test yaptım ama malesef birşey çıkmadı ama adet belirtimde yok bakalım
1 haftada bekleyeyim olmazsa kan tahili yaptırayım.:bbo:

kızlar bugün test yaptım ama malesef birşey çıkmadı ama adet belirtimde yok bakalım
1 haftada bekleyeyim olmazsa kan tahili yaptırayım.:bbo:

güleserciğim idrarda her insanda erkenden çıkmayabiliyor..benim kızımda çıkmamıştı mesela..bence de biraz daha bekle ve regl olmazsan kanda baktır canım..
ben de dayanamayıp bile bile her ay erkenden yapıyorum testi ve moral sıfır oluyor..söz verdim kendime bu ay bekleyeceğim:))idrra testi almak yokk:)
sevgiler canımm

güleserciğim idrarda her insanda erkenden çıkmayabiliyor..benim kızımda çıkmamıştı mesela..bence de biraz daha bekle ve regl olmazsan kanda baktır canım..
ben de dayanamayıp bile bile her ay erkenden yapıyorum testi ve moral sıfır oluyor..söz verdim kendime bu ay bekleyeceğim:))idrra testi almak yokk:)
sevgiler canımm

evet canım bende dayanamadım eşim aslında bekle birazdaha dedi ama be sabırsız duramadım.sositososito

güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
ggezgin....................................31 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili........................................2 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
pınar77
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

amanııııııııııııııııınnnn maşallah maşallaaaahh:nazar::nazar::nazar:nazar değmesin inşallah..kızlar valla öyle mutluyum ki sanki kendim hamileyim gibi seviniyorum içim içime sığmıyor..interhat cım gözün aydın canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiiinn:Saruboceq:nassınız kızlaaarrr..öptüm canlarıııımmm..haydi halaya son tempo devam..tey tey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kızlar yarını beklemedeyim.fakat üç gündür belim ara sıra ağrıyor.Ayrıca göğüslerim de ağrıyor.Benim kırmızılar her an gelebilir.:utangac:

Ah zeynepcim bilmezmiyim seninle aylarımız aynı idi ben 16,ayda kalabildim sen arkamdan uç ay sonra yoksa aynı gidiyorduk arayı çok acmadın cok sukur.

Darısı tum geride kalan arkadasların basına insalah

gulucuk bizde tup bebek arastırmasına baslamıstık zeynep umudunu yitirmisti neredeyse çogumuz bu sekildeydik allah buyuktur ama gerekirse yaza tup bebek yaptırırsın nasipde bu varsa bu yolla olur ....

Back
X