E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.761
wannababy Canım tebriklerr .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahha.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.
çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:
merhaba kızlar bende yeni gördüm burayı ahhhhhhh bende yalnızım sanıyordum nekadar çok varmış bu ikinciyi isteyen niye bizim olmuyo arkadaşlar benimde 7yaşında bi kızım var ve şimdi olmuyo 2kere aşılama yaptık tutmadı napcam eşimin spermleri düşmüş benim rahim zarım incelmiş keşke diyorum kızımı dogurunca 1yaşındayken hemen yapsaymışım sanatcılar baksanıza hemen yapıyo bekledik nevarsa sanki al şimdide dr geziyoz zaten drumda 3aşılamayı yapmıcak direk tüpe alalım dedi bende kendime yedirip gidemiyom akıl verin zamanım ve imkanım varken daha ilerde yine keşke dememek için yaptırıyımmı yoksa aman boş ver bitene yeter mi deyim
crazy allahım seninle olsun canımmmm hayırlı haberlerle dön iinşallahhh
günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın canım..inşallah kan tahlilinde de pozitif çıkar halaya başlarız.:teytey:.amaaa başı ben çekecem ona göreee..yasakkelime
crazy cim öncelikle tekrardan hoşgeldin canım benim..inşallah hamilesindir canım.. müjdeli haberleri bekliyoruz..a.s.
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,sefalar getirmişler..:1hug:a.s.
kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem
bilmeyoonn.:uhm:
.gülücüüüüüükk,balsuraaattt yahuu nerelerdesiniz delüüüülerüüümm..yerimseniben
handefe,sakaleyn,Zeynep ablam,başakcım,hamilelik nasıl gidiyor..bebişler nasıl?:ecrin_bebek:Şeniz
a.s.
zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:
neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.
yaa kızlar canlarım benim dr gidecem ama ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok,ile gitmem lazım..orasıda özel 100 milyon..bizim bu ay işler karıştı..araba kaza yaptıya,sigorta karşılamazsa biz yaptıracaz eşim 1 milyar masraf var diyo bir de arabanın satışını almamıştık onun içinde 500 milyon çıkar diyolar..anlıycanız benim işler karışık..inşallah sigorta masrafı öder de ben dr a gidebilirim..krispi canım ben 30 günde bir adet olurum..mesela şubatın 7sinde adet olmam gerekiyordu olmadım..ee martın yedisine 4 gün kaldı..tam bir ay olacak..şaştım anlıycanız..öptüm canlarııımm..