kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

wannababy Canım tebriklerr .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahha.s.

bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.

çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:

canımmm çokk sevindimmm..:nazar:.aklına sakın kötü şeyler getirmede bebişinde moralini bozmaa...inşallahh allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder:emir_bebek:bol bol dinlenn...ayol ben bu topiğe geleli 2 gün olduusengözlerimebaksanab uğurlumu geldim neekaydirigubbakcemile3:nazar:kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar bende yeni gördüm burayı ahhhhhhh bende yalnızım sanıyordum nekadar çok varmış bu ikinciyi isteyen niye bizim olmuyo arkadaşlar benimde 7yaşında bi kızım var ve şimdi olmuyo 2kere aşılama yaptık tutmadı napcam eşimin spermleri düşmüş benim rahim zarım incelmiş keşke diyorum kızımı dogurunca 1yaşındayken hemen yapsaymışım sanatcılar baksanıza hemen yapıyo bekledik nevarsa sanki al şimdide dr geziyoz zaten drumda 3aşılamayı yapmıcak direk tüpe alalım dedi bende kendime yedirip gidemiyom akıl verin zamanım ve imkanım varken daha ilerde yine keşke dememek için yaptırıyımmı yoksa aman boş ver bitene yeter mi deyim

secemce hoşgeldinnn...kaydirigubbakcemile5sana bu topiği haber vercektim ama unuttumm:utangac:sorunlar aynı olunca insan birbiriyle paylaşarak rahatlıyoo..aradada bebiş haberi alınca umutlanıyo..ben bura hariç hiç kimseyle bunları konuşamıyorummsenağlama...en yakın arkadaşlarım bile beni tasasız,mutlu biliyooo...yaa kızlarr iyiki varsınızzz:1shok:kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

bu ay da olmadı sabah kalktım test yapmaya ama kanamam olmuş
şimdi kanamayı takip edeceğim bakalım
çünkü dün berbat bir şekilde başım döndü ve midem bulandı acaba
yerleşme kanaması mı diye

yada bana çocuk yapmak haram bu kadar belirtinin üstüne pes derim artık
bugün 4.gündü ya offfffff sinirlerim çok bozuldu
bu yüzden arkadaşlar beni örnek alın o kadar beliirtiye rağmen sonuçun hüsran
olabileceğini unutmayın...

crazyy canım ne kadar süredir istiyorsun bilmiyorum ama seni çok ii anlıyorum... 15 ay uğraşmış birisi olarak.....
ben yaklaşık 1,5 sene her ay aynı şeyleri yaşadımmmmmm
ama bu arada neler yaşadım..... ilk 7-8 ay olmayınca dr.a gittim. tahlil ve sperm testi verdik. herşey normal dedi...... birkaç aya daha bekledik tekrar başka bir dr.a gittik. hsg çekelim dedi. hsg çekildim hsg çekilirken rahim ağzınızda yara var dedi.... bu arada rahim ağzı yarasının yanında vajinal siğil(kondilom) oldu kaşıntıdan öldüm.... tekrar kendi dr.uma gittim oda yaran var yakalım dedi......
ben tam 45 dak. siğil ve yara yaktırdım ..... ama bu bana ii geldi ne anlamda.....
yaranın yakıldığı ay ilişki 1 ay yasaklandı o 1 ay bana çok ii geldiiii..... stres yok ilişki yok çünkü test yokkk .... yumurta takibi yok...... nasıl dinlendim kafamdan çıkardımmmm herşeyi.... sildim attım. 1 ay sonra yenilenmiş gibi oldummmmm.... tekrar çalışmalara başladık o ay olmadı ama ondan sonraki ay hamile kaldım. yani gerçekten stres çok çok çok önemli inanın sölemesi kolay biliyorummmm kafanızdan bir süre çıkarın demek..... ama bir tatil yapın birkaç ay dinlenin bebek için değilde kendiniz için bişiler yapın......
biz o ay adetimi bekliyodukkkk adet günüm gelsin ilk günü gidelimmm aşılama için ne lazımsa yaptıralım dedim.... eşimle adet olayım diye bekledikkkk olmadı bebişim kendisi gelmiş. çok okumuşsunuzdur tam vazgeçtiğim anda diye...... o ay biz ne yumurta takibi yaptık ne gün saydık gn aşırı hergün diye.... kafamıza göre takıldık nasıl olsa olmuyo diye. ve o rahatlıkla belkide yaranında temizlenmesi ile....... bebişim mucizem ikinci kelebeğim geldi.....
allah sizlerede nasip etsin hepinizin yanındayım ama gerçekten bir müddet dinlenin benim en önemli tavisyem arada BİR ÇAY MOLASI ii geliyor...:)

wannacım ne yaptın canım kan sonucun ne çıktı merak ettim seni...
carzybaby üzülme canım herşeyde bir hayır vardır...inşallah önümüzdeki ay gelir bebeğin...

şimdi dr umla konuştum
belirtilerimi söyledim bana gebelik olabilir dedi kana bakmamız lazım dedi
öğleden sonra hastaneye gideceğim
ne olur dua edin
düşük tehlikesi yada yerleşme lekesi olabilir kontrol altına almamız lazım dedi

zeynepcim selam nasıl gidiyor bende merakla bekliyorum sabah beri wannayı bide cerottu sanırım günü gelen.... bakalım hayrlı haber gelecekmi mart ayında malum şubatı boş geçtik senin şikayetlerle aran nasıl

kızlar wannababy'den hiçbir haber yokmu akşamdan beri bekliyorum ama gelmemiş inşallah güzel haberler verecek ben inanıyorum..crazybaby canım inşallah yerleşme lekesidir canım...

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakem
crazybaby,canım inşallah dilediğin gibi olur hayırlı haberlerini bekliyoruz
benim bu tutturmayabilirim çünkü çalışmaları fazla sıkı tutamadk annemler felan geldi bana samsundan sonra onlarla beraber çorluya ablama gittik 1 hafta orda kaldık döndükten hemen sonrada kızım hastalandı hastane felan serum bağlandı o yüzden kızlar olmaya bilir
adetimin 14.cü 17.ci ve ve 20.ci günlerinde çalışabildim artık tutarsab bilemiyom
aslında ben bu ay yumurtlama testi alacaktım ama olmadı işte aranızda yumurtlama testi yapan varmı ve burda yumurtlama testi bulamıyorum 4 eczaneye sordum ama yok dediler

günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın canım..inşallah kan tahlilinde de pozitif çıkar halaya başlarız.:teytey:.amaaa başı ben çekecem ona göreee..yasakkelime

crazy cim öncelikle tekrardan hoşgeldin canım benim..inşallah hamilesindir canım.. müjdeli haberleri bekliyoruz..a.s.

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,sefalar getirmişler..:1hug:a.s.

kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem

bilmeyoonn.:uhm:
.gülücüüüüüükk,balsuraaattt yahuu nerelerdesiniz delüüüülerüüümm..yerimseniben

handefe,sakaleyn,Zeynep ablam,başakcım,hamilelik nasıl gidiyor..bebişler nasıl?:ecrin_bebek::emir_bebek:Şeniz:nazar:a.s.

zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:

neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.

reabzehcim nasıl bir ay olacak adetin geçeli sen kaç günde bir adet görüyorsunki bacım ayy ben şimdiye kadar çatlardım kız

günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın canım..inşallah kan tahlilinde de pozitif çıkar halaya başlarız.:teytey:.amaaa başı ben çekecem ona göreee..yasakkelime

crazy cim öncelikle tekrardan hoşgeldin canım benim..inşallah hamilesindir canım.. müjdeli haberleri bekliyoruz..a.s.

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,sefalar getirmişler..:1hug:a.s.

kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem

bilmeyoonn.:uhm:
.gülücüüüüüükk,balsuraaattt yahuu nerelerdesiniz delüüüülerüüümm..yerimseniben

handefe,sakaleyn,Zeynep ablam,başakcım,hamilelik nasıl gidiyor..bebişler nasıl?:ecrin_bebek::emir_bebek:Şeniz:nazar:a.s.

zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:

neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.

selam canım benim sıkıntılar hafiflemeye başladı progestanı kesince kökden bitecek herhalde.....ama bence artık sen bir dr. a görün nasıl duruyosun 1 aydır hayret bebek olmasa bile bişiler terski bir ay oldu geçeli bir muayeneden geç valla bravo ben 3-4 gün geçse koşarım dr.a

yaa kızlar canlarım benim dr gidecem ama ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok,ile gitmem lazım..orasıda özel 100 milyon..bizim bu ay işler karıştı..araba kaza yaptıya,sigorta karşılamazsa biz yaptıracaz eşim 1 milyar masraf var diyo bir de arabanın satışını almamıştık onun içinde 500 milyon çıkar diyolar..anlıycanız benim işler karışık..inşallah sigorta masrafı öder de ben dr a gidebilirim..krispi canım ben 30 günde bir adet olurum..mesela şubatın 7sinde adet olmam gerekiyordu olmadım..ee martın yedisine 4 gün kaldı..tam bir ay olacak..şaştım anlıycanız..öptüm canlarııımm..

yaa kızlar canlarım benim dr gidecem ama ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok,ile gitmem lazım..orasıda özel 100 milyon..bizim bu ay işler karıştı..araba kaza yaptıya,sigorta karşılamazsa biz yaptıracaz eşim 1 milyar masraf var diyo bir de arabanın satışını almamıştık onun içinde 500 milyon çıkar diyolar..anlıycanız benim işler karışık..inşallah sigorta masrafı öder de ben dr a gidebilirim..krispi canım ben 30 günde bir adet olurum..mesela şubatın 7sinde adet olmam gerekiyordu olmadım..ee martın yedisine 4 gün kaldı..tam bir ay olacak..şaştım anlıycanız..öptüm canlarııımm..

aaa e ozamnan sende hamilesin canım yani bukadar zaman geçmiş adet olmamışsın
peki gebelik testi alsan eşin ile gittiği zaman alsın sana bitane
e hadi ben seni şimdiden tebrik edeyim canım valaa kesin hamilesin :CüvCüv:bence

Back
X