kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yaa kızlar canlarım benim dr gidecem ama ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok,ile gitmem lazım..orasıda özel 100 milyon..bizim bu ay işler karıştı..araba kaza yaptıya,sigorta karşılamazsa biz yaptıracaz eşim 1 milyar masraf var diyo bir de arabanın satışını almamıştık onun içinde 500 milyon çıkar diyolar..anlıycanız benim işler karışık..inşallah sigorta masrafı öder de ben dr a gidebilirim..krispi canım ben 30 günde bir adet olurum..mesela şubatın 7sinde adet olmam gerekiyordu olmadım..ee martın yedisine 4 gün kaldı..tam bir ay olacak..şaştım anlıycanız..öptüm canlarııımm..

raebzeh canımm burdayımmm senn nasılsunn asıll dövecemm senii hadiiii doktoraaa bencee kesin hamilesinnn.Bu kadar gecikmee olmazz hehe:jeyyar::sm_cool::sm_cool:

canım her ay düzenli olsam tamam hamile olabilirim diycem ama benim önceden de böyleydi..4-5 ay olmadığım zamanlar oldu..yani benim için normal bu gecikmeler..bir hafta geçtiğinde idrarda negatif çıktı..beşke değil korktuğum kist falan varsa ne yapacam..bi eşimle konuşayım ama onun içinde üzülüyom valla bitanem yaa maddi olarak kafası karışık bugünlerde nasıl beni dr götür derim..şaştım valla....balıım buralardasın demek..gııııız ne gayboluyun ,gözükmüyon ortalarda...pes mi ettin yoksaaa...:oklava:sakııınn...birbirimize ne güzel moral depoluyoruz..valla stresimi atıyom sizlerle yazışınca..öptüm canlarıımm..ben biraz kaçıyom accık temizlik yapacam canlarııımm..hepinizi öpüyorum..hayırlı haberler bekliyorum..:1hug:.

wannacım şimdi gördüm canım çoook sevindim inşallah bu sefer hiçbir sorunla karşılaşmıycaksın canım...sakın belirtilere takılma çünkü benimde hiç belirtim yoktu....senin için dua edicem canım...allahım kucağına almayıda nasip etsin...

İnşallah bu sefer Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. ama inan hiç belirtim yok. ne ağrı ne sızı, çıldırıcam. çok korkutuyor belirti olmaması.

wannababy Canım tebriklerr .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahha.s.

canım, Rabbim en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah sanada.

canımmm çokk sevindimmm..:nazar:.aklına sakın kötü şeyler getirmede bebişinde moralini bozmaa...inşallahh allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder:emir_bebek:bol bol dinlenn...ayol ben bu topiğe geleli 2 gün olduusengözlerimebaksanab uğurlumu geldim neekaydirigubbakcemile3:nazar:kaydirigubbakcemile5

moral bozmamak kolay diil ama yinede umutlu olmaya çalışıyorum. Rabbim sizide sevindirsin inşallah.

wanna senın ıcın cok ama cok sevındım

sağol canım, Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.

canlarım, yazamadım kusuruma bakmayın. dün kan sonucum 131,1 çıktı. laborant yaklaşık 4 haftalık dedi. ama önemli olan yarın bakalım sonuç ne olucak. Hayırlısıyla güzelce katlar inşallah bende bir nebze rahat nefes alırım. yüreğim ağzımda dolaşıyorum. gerçi bu 9 ay boyunca da devam eder.

dünden beri sürekli dua ediyorum. Rabbim bu bebeği kardeş için sürekli gözyaşı döken oğluma ve bize bağışlasın diye. benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.

hiç belirtimin olmaması beni çok endişelendiriyor ama korkunun ecele faydası yok. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür bu meleği bize bağışlar inşallah.

canlarım, yazamadım kusuruma bakmayın. dün kan sonucum 131,1 çıktı. laborant yaklaşık 4 haftalık dedi. ama önemli olan yarın bakalım sonuç ne olucak. Hayırlısıyla güzelce katlar inşallah bende bir nebze rahat nefes alırım. yüreğim ağzımda dolaşıyorum. gerçi bu 9 ay boyunca da devam eder.

dünden beri sürekli dua ediyorum. Rabbim bu bebeği kardeş için sürekli gözyaşı döken oğluma ve bize bağışlasın diye. benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.

hiç belirtimin olmaması beni çok endişelendiriyor ama korkunun ecele faydası yok. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür bu meleği bize bağışlar inşallah.

canım tekrar gözün aydın hihoyyytRABBİM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşalla...hem değerinde gayet güzel yüreğini ferah tut RABBİM'in izniyle bişey olmayacak inşallah bu arada darısı bizlerin başına.....:sm_cool:

canım tekrar gözünaydın..... allah sağlık sıhhat versin inşallah içini ferah tut aynı dönemleri bizde yaşadık allahım ne buyurursa o oluyo ama sen bişi olcakmış gibi düşünme inşallah herşey yolunda gidecektir. dinlen bol bol... babanıza da yük bincek biraz ama yardımcı oluyolar sağolsunlar martın haberi senden geldi devamını diliyorummmmm

şimdi dr umla konuştum
belirtilerimi söyledim bana gebelik olabilir dedi kana bakmamız lazım dedi
öğleden sonra hastaneye gideceğim
ne olur dua edin
düşük tehlikesi yada yerleşme lekesi olabilir kontrol altına almamız lazım dedi

canım hemen olumsuz düşünme..ben kızıma gebeyken tam 8 ay kanamam oldu her ay..hemde normalden daha düzenliydi:)))bence sen hamilesinnn..haber ver tamam mı bize dee...meraklandırma crazy..

zeynepcim selam nasıl gidiyor bende merakla bekliyorum sabah beri wannayı bide cerottu sanırım günü gelen.... bakalım hayrlı haber gelecekmi mart ayında malum şubatı boş geçtik senin şikayetlerle aran nasıl

canım bugün 3 mart ve kuzu kuzu beklemedeyim:)) her ay çatlatma iğnesi olunca tam 15. günü regl olurdum. bu ay çatlatma iğnesi olmadım ama bugün 28. günüm..yani son 4 aydır 28 günde olduğumu düşünürsek regl olmalıyım..hafif karın ağrım da var aslında ama bakalım canım..gelişmelerden sizi haberdar ederim handefeciğim..uff otobüs beklemek gibi bişii bu..100 sefer geçti ama duran yok:roflol::roflol:

canım belirtiler her insanda aynı olmayabilir..bende hiç belirti olmamıştı mesela kızımda..ve regl olduğum için de anlayamadım ve 12 haftalıkken öğrendim kızımı...
canım sonucun süper...hamilesin yani..tebrik ederim wannaa :teytey::teytey:

hayırlı olsun gözün aydın olsun canım:teytey::teytey: maşallah :nazar:inşallah katlayacak değerlerin içini ferah tut.:CüvCüv:bu sefer geliyor meleğin annesi.:emir_bebek:

günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın canım..inşallah kan tahlilinde de pozitif çıkar halaya başlarız.:teytey:.amaaa başı ben çekecem ona göreee..yasakkelime

crazy cim öncelikle tekrardan hoşgeldin canım benim..inşallah hamilesindir canım.. müjdeli haberleri bekliyoruz..a.s.

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,sefalar getirmişler..:1hug:a.s.

kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem

bilmeyoonn.:uhm:
.gülücüüüüüükk,balsuraaattt yahuu nerelerdesiniz delüüüülerüüümm..yerimseniben

handefe,sakaleyn,Zeynep ablam,başakcım,hamilelik nasıl gidiyor..bebişler nasıl?:ecrin_bebek::emir_bebek:Şeniz:nazar:a.s.

zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:

neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.

canımya bir ay baya uzun bi zaman test yapsan ilçedeymişsin orda eczane filan yokmu gebelik testi filan satılmıyormu :uhm:ama nasıl bekliyorsun kız .kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile
bu arada geçmiş olsun şükür kocana bişey olmamış:Saruboceq: inşallah sigorta karşılar.
Hamişliğim iyi canım 1 hafta sonra 5. ayımızı dolduruyoruz.banada geçen pazartesi amniyosentez yapıldı onun sonucunu bekliyoruz üç haftada çıkıyormuş daha 1 hafta geçti biraz kafamız karışık korkuyorumda ama temiz çıkacak inşallah:Saruboceq:

canımya bir ay baya uzun bi zaman test yapsan ilçedeymişsin orda eczane filan yokmu gebelik testi filan satılmıyormu :uhm:ama nasıl bekliyorsun kız .kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile
bu arada geçmiş olsun şükür kocana bişey olmamış:saruboceq: Inşallah sigorta karşılar.
Hamişliğim iyi canım 1 hafta sonra 5. Ayımızı dolduruyoruz.banada geçen pazartesi amniyosentez yapıldı onun sonucunu bekliyoruz üç haftada çıkıyormuş daha 1 hafta geçti biraz kafamız karışık korkuyorumda ama temiz çıkacak inşallah:saruboceq:

canım bende efe de yaptırmıştım amniyosentez 3 lü testte riske yakın çıkmıştı sonuç 15 günde geldi sonucumuz ve temizdi allaha şükür seninde eminim temiz gelecektir içini ferah tut..

Veee benimde 17. Haftada yapılmıştı ve amniyosentezden sonra evde raporlu iken dinlenirken ilk hareketlerinin duymuştum oğlumun

günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın canım..inşallah kan tahlilinde de pozitif çıkar halaya başlarız.:teytey:.amaaa başı ben çekecem ona göreee..yasakkelime

crazy cim öncelikle tekrardan hoşgeldin canım benim..inşallah hamilesindir canım.. müjdeli haberleri bekliyoruz..a.s.

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,sefalar getirmişler..:1hug:a.s.

kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem

bilmeyoonn.:uhm:
.gülücüüüüüükk,balsuraaattt yahuu nerelerdesiniz delüüüülerüüümm..yerimseniben

handefe,sakaleyn,Zeynep ablam,başakcım,hamilelik nasıl gidiyor..bebişler nasıl?:ecrin_bebek::emir_bebek:Şeniz:nazar:a.s.

zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:

neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.

bu arada geçmiş olsun şükür kocana bişey olmamış:Saruboceq: inşallah sigorta karşılar.
Hamişliğim iyi canım 1 hafta sonra 5. ayımızı dolduruyoruz.banada geçen pazartesi amniyosentez yapıldı onun sonucunu bekliyoruz üç haftada çıkıyormuş daha 1 hafta geçti biraz kafamız karışık korkuyorumda ama temiz çıkacak inşallah:Saruboceq:

aa iki kere gitti mesajım.
handeefe canım sağol inşallah temiz haberini alarız.
bana ve bebişime dua edin teyzeleri

mawili........................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
sencerderen...............................9 Mart
pelin003.....................................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

WANNABABY:nazar::nazar:
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

wannacım tebrikler canım çok sevindim senin adına merak etme benimde hiç belirtim yoktu...inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek sakın stres yapma kendine ....

canım tekrar gözün aydın hihoyyytRABBİM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşalla...hem değerinde gayet güzel yüreğini ferah tut RABBİM'in izniyle bişey olmayacak inşallah bu arada darısı bizlerin başına.....:sm_cool:

Amin zelişcim amin inşallah. en kısa zamanda Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:1hug:

canım tekrar gözünaydın..... allah sağlık sıhhat versin inşallah içini ferah tut aynı dönemleri bizde yaşadık allahım ne buyurursa o oluyo ama sen bişi olcakmış gibi düşünme inşallah herşey yolunda gidecektir. dinlen bol bol... babanıza da yük bincek biraz ama yardımcı oluyolar sağolsunlar martın haberi senden geldi devamını diliyorummmmm

evet canım, biz ne yaparsak yapalım herşey olucağına varıyor. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur.

canım hemen olumsuz düşünme..ben kızıma gebeyken tam 8 ay kanamam oldu her ay..hemde normalden daha düzenliydi:)))bence sen hamilesinnn..haber ver tamam mı bize dee...meraklandırma crazy..

canım bugün 3 mart ve kuzu kuzu beklemedeyim:)) her ay çatlatma iğnesi olunca tam 15. günü regl olurdum. bu ay çatlatma iğnesi olmadım ama bugün 28. günüm..yani son 4 aydır 28 günde olduğumu düşünürsek regl olmalıyım..hafif karın ağrım da var aslında ama bakalım canım..gelişmelerden sizi haberdar ederim handefeciğim..uff otobüs beklemek gibi bişii bu..100 sefer geçti ama duran yok:roflol::roflol:

canım belirtiler her insanda aynı olmayabilir..bende hiç belirti olmamıştı mesela kızımda..ve regl olduğum için de anlayamadım ve 12 haftalıkken öğrendim kızımı...
canım sonucun süper...hamilesin yani..tebrik ederim wannaa :teytey::teytey:

çok teşekkür ederim canım. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşalah. birazda belirtim olsa.:çok üzgünüm:

hayırlı olsun gözün aydın olsun canım:teytey::teytey: maşallah :nazar:inşallah katlayacak değerlerin içini ferah tut.:CüvCüv:bu sefer geliyor meleğin annesi.:emir_bebek:

İnşallah bu sefer sağlıcakla geliyordur meleğimiz. Hayırlısıyla şu değerimde sağlıcakla katlar inşallah.

wannacım tebrikler canım çok sevindim senin adına merak etme benimde hiç belirtim yoktu...inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek sakın stres yapma kendine ....

stres yapmamak elde mi zeynepçim. hele benim durumumda. yarın sağlıcakla katladığını bir görsem kan değerim azcık nefes alıcam.

beni hamişler listesine almışsın. görünce heyecanlandım ama keşke yarınki sonuca göre koysaydın. neyse, inşallah bu sefer sonuna kadar kalırım orda.a.s.

canım, inşallah sizinde sonucunuz tertemiz çıkar. beklemek ne kadar zor değil mi?

dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama

geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.

Back
X