kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

esrako canım doğru söylüyosun ama eşime dün söyledim ses çıkarmadı..zaten çok kızgınım eşime ama bugünlerde aklı karışık diye ses çıkartmıyorum..yaa şu dr lara kızıyorum valla..gittikleri yeri beğenmiyorlar..hepsi için demiyorum bazıları gerçekten çok güzel ilgileniyorlar..ama bizim buraya gelen dr lar durmuyolar kaçıp gidiyorlar..anlam veremiyorum..Allah korusun acil kanaman olsa çoruma gitmen lazım dr yok yani sağlığın tehlikede..yeni hastane yapıldı bugün yarın açılacak kadın doğumcu yok..valla şaştım kızlar,adet olmasam bile ağrılarım olurdu o da yok sanki tamamen adetten kesildim gibi hissediyorum..senağlama..cerotcum canım bi test yap ta güzl haberler ver canım inşallah..şöyle moralim yerine gelsin birazcık..çok üzgünüm çoooooooookkk...

RAEZBEH canım yasın kuçuk dimi menapozla ilgisi yok bu geçikmelerin herlade ? zeynep e abla ddigini hatırlıyroum bizlerden kuçuk olmalısın. bu arada benim esimmde çorumlu. benimde dolayısıyla kutugum çorumda ve geçen sene degil ondan evelki sene gelmistim çorum a . bir gece kaldık. yukarı zeytin koyunde kaldık esimin uzaktan akrabaları var ama yıllar once ist a gelmis ailesi orda pek kimseleri kalmamıs sen neresindensin ?

esarcım resim büyükse küçültmen lazım internette bunla ilgili programlar var..... programı indirip kullanacağın resmi küçült ticker yaparken zaten orda en son artık tarih falan bilgilerini yazdığın sayfada photo ykleme yeri var oraya da kçülttüğün resmi seçeceksin bilgisayarından ok basınca olcak

canım çok sagol resim kuçultme programım var yaparım simdi olabiliorsa benim ticker imada çok sagol

bu arada bugün değerim 276 olmuş. bu iyi değil mi? pazartesi 131,1 di.

doktora ilk ne zaman gideyim acaba?:uhm:

superr degerinn. ikiye rahat rahat katlamıs iste harika gidiyor insallah allah tamamına erdirsin bu sefer.
1200-1500 gibi olunca deger ultrasonda gebelik kesesi gorulebiliyor o yuzden yaklasık olarak iki gunde bir ikiye katladıgnı hesap edersen onumuzdeki hafta ortası gibi dr a gidebilirsin demektir,

RAEZBEH canım yasın kuçuk dimi menapozla ilgisi yok bu geçikmelerin herlade ? zeynep e abla ddigini hatırlıyroum bizlerden kuçuk olmalısın. bu arada benim esimmde çorumlu. benimde dolayısıyla kutugum çorumda ve geçen sene degil ondan evelki sene gelmistim çorum a . bir gece kaldık. yukarı zeytin koyunde kaldık esimin uzaktan akrabaları var ama yıllar once ist a gelmis ailesi orda pek kimseleri kalmamıs sen neresindensin ?

canım çok sagol resim kuçultme programım var yaparım simdi olabiliorsa benim ticker imada çok sagol

superr degerinn. ikiye rahat rahat katlamıs iste harika gidiyor insallah allah tamamına erdirsin bu sefer.
1200-1500 gibi olunca deger ultrasonda gebelik kesesi gorulebiliyor o yuzden yaklasık olarak iki gunde bir ikiye katladıgnı hesap edersen onumuzdeki hafta ortası gibi dr a gidebilirsin demektir,

İnşallah canım Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün. bende haftaya çarşamba veya cuma gideyim diye düşünüyorum. gitmişken görme şansım olsun di mi?

:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicem :( ben mahvoldum acıcakmı spekulum kızlar doğruyu söyleyınsenağlamasenağlama

Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicem :( ben mahvoldum acıcakmı spekulum kızlar doğruyu söyleyınsenağlamasenağlama

canım, korkulacak birşey değil. ben iki kez aşılama denemiştim. işlem bitince bunun için narkoz almaya değmezmiş gerçekten dersin. evet spekulum biraz sıkıntı verebiliyor ama kendini kasmazsan o işlemde çok kolay.

Hakkınızda hayırlısı olsun. bebeğin koşa koşa gelsin inşallah.

selam kızlarr..wannacım canım çook sevindim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder Rabbim..

raebzehcikkk hadi amaaa sende git artık dr.a..seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız..öpüyorum hepinizi kızlar...

selam kızlarr..wannacım canım çook sevindim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder Rabbim..

raebzehcikkk hadi amaaa sende git artık dr.a..seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız..öpüyorum hepinizi kızlar...

canım, çok sağol. Rabbim sanada versin en kısa zamanda inşallah.a.s.

wannacım tebrik ettim bilmiyorum.atladıysam kusuruma bakma canım allah tamamına erdirsin .:Saruboceq:

wannabay inşallah tamamına erdirir yüce rabbim senindemi 2 aşılama oldu sonra kendinmi hamile kaldın ve aşılamadan kaç ay sonra kaldın benimde 2 aşılama oldu ve 2ay dayım

canım, çok sağol. Rabbim sanada versin en kısa zamanda inşallah.a.s.

wannabay inşallah tamamına erdirir yüce rabbim senindemi 2 aşılama oldu sonra kendinmi hamile kaldın ve aşılamadan kaç ay sonra kaldın benimde 2 aşılama oldu ve 2ay dayım

Amin canım. Rabbim herkese tamamına ermeye nasip etsin inşallah.

canım ben geçen sene eylül ve ekim ayında iki kere aşılama yaptırdım. eylül ayında kimyasal gebelik oldu. ekim ayında da aşılama tuttu ama maalesef bebek sağlıklı gelişmediği için kasımda kürtaj olmuştum. yani 4 ay sonra falan kendi kendime hamile kaldım. Rabbim seni de daha fazla bekletmez inşallah.

arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin

saygılarımla

CANIM TEBRİK EDRİM ÇOK SEVİNDİM...MART AYI İYİ BAŞLADI İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA MÜJDELİ HABERLER GELİR...

canım değerin süper artmış çok sevindim benim değerim seninkinden daha düşüktü 5,5 haftalıkken gördüm keseyi...yani değerin 1500 olmadan gözükmüyo...5 haftan bitince dr a gidersin canım...yada tedbir almak istiyorsan daha erkendende git canım...

canım sen delimisin ya ne anestezisi sevineceğine üzülüyosun...ne güzel bak yumurtalarında büyümüş sen neyi kafaya takıyon...hiç sıkıntı yapma git güzel güzel aşılamanı ol...allahda çok dua et..umarım herşey yolunda gider canım...allahım yüzünü güldürsün....

mawili........................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
sencerderen...............................9 Mart
pelin003.....................................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

beratefe:nazar:
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

balsurat panik yapma neden korkuyosunki allahım sana öle bir güç verir ki o an bebişler için herşeye değer hiç endişelenme ben yarada yaktırdım anestezisiz...... ne gereği varrr anesteziyeee sakın sakın panikleme dua et allahım bebişine kavuştursun...

canım çok güzel bak değerinde maşallah çok güzel artmış şimdi gönlünü rahat tut ve hamileliğin keyfini çıkart..
canım çok sevindim bak ne güzel hem çok güzel 3 tane yumoşun var belkide bebişin gelicek bu ay hem onlar için her türlü acıya katlanır hem insanın bir yerde korkularını yenmesi lazım dimi inşallah hayırlı haberlerini alıcaz canım:CüvCüv:
arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin

saygılarımla

canım seninde gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah....

başakcım hayırlı uğurlu sağlıklı olsunnn inşallahhhhhhh
hiç takma kafana benim bir ablam var annemin ikisi 2 erkek kardeşi ve hep derki keşke biri kız kardeş olsaydı dertleşmek gezmek tzmak için...... erkeklerle kızlar elbette ii anlaşır ama bir anne için bir kızının olmasından daha iyisi iki kızı olmasıdır.........:)
bende efeye erkek kardeş gelsin istiyorum. kızla erkek zor anlaşır ama 2 erkek daha iyi anlaşırlar diyeee. allah ne derse o oluyo yeterki sağlıklı olsunlar:)

sagol canım ben tek kız oldugum için kız kardeş kavramını bilmiyorum zaten kızım yanlız kalmasın diye ikinciyi istemiştim saglıklı olsunda gerisi önemli degil benim için artık

başakcım canım gözün aydın ne güzel işte kızları çiftliyosun bence kız evlat erkek evlattan her konuda daha iyidir hem kızında yanlız kalmaz benim abiminde bir kızı var 3 yaşında yengem şimditekrar hamile bir kızı daha olacağını öğrendik ben çok sevindim hem ceydamız yiğenim yalnız kalmıycak hemde onunda ilerde dertleşmek için bir dert ortağı olacak ayrıca ismide çok hoş rabbim uzun ömürler versin inşallah yengemin büyük kızının adı ceyda şimdi olacak olanada ya rana sultan verecek yada sevde sultan rabbim acılarını tattırmasın sağlıklı ömürler versin inşallah...

ay ne kadar güzel benimde abimin bir kızı var kızımdan 9 ay küçük ama milli felaket hergün çileden çıkartıyor beni inşallah ona benzemez valla deli olurum o zaman benim kızımın adı başak diger abimlerin çocuklarının isminide ben koydum hepsi uyumlu sagolsun gelinler birşey demedi büyük abimin çocukları oldugunda ben bekardım ilk kızımız oldu burçak koydum sonra evin tek erkek çocugu dünyaya geldi onuda burak koydum sonra kendi kızım sonrada küçük abimin kızı burcu şimdide kızıma ilk dilime gelen burçin ismi oldu ve burçin kaldı erkek olsaydı bora yada bugra olacktı ama nasip degilmiş
canım çok sevindim kız evlat gibisi yok valla anneye daha yakın oluyolar hem kardeşler birbirine destek olurlar...

günaydıın kızlaaarr..başakcım gözün aydın canım..aayy kıskandım yaaaaa..bende kızıma kardeş istiyooomm..benimde hiç kız kardeşim yok.kızımın bi bacısı daha olsun istiyorum ama hayırlısı..benim daha ortada hamilelik yok..başakcım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinn..tekrar tebrikler canım benim..
öptüm canlarııımm..

canım allah sanada nasip edecek sadece bizi zor bir sınavdan geçiriyor önce vakti saati gelince ol diyecek ve olacak canım sen kalbini ferah tut yeterki

selam kizlar nasilsiniz bakim
balsurat korkma canim insallah iyi haberler olur senin adina tabiki bizde seviniriz
bu ara benim adetim daha gelmedi yarin doktor randevum var bakalim neymis sorun gerci
gecikme bende cok oldugu icin artik takmiyorum
ama hamile olmadigimida biliyorum malesef bu ayda olmada demekten baska carem yok
wanna senin adinada cokj sevindim canim
allah insallah kucagina almayi nasip eder
fazla giremiyorum internetimde sorun var
görümcemden giriyorum
zelis , zeynep. wanna, gülücük, balsurat
ve akllima gelmeyen bütün arkadaslar öpyürum sizi
allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah

selam kızlar napıyorsunuz yaprak dokumunu seyrediyorsunuz galıbakımse yok bende sımdı gecebahcesını izliyordum kızımlakaydirigubbakcemile3ohh bıttı alla sukur cizgi film izlemektem gına geldı kafamçokkarıştı iyiakşamlar sizlerea.s.

Back
X