kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama

geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.

amin canım..hem gönlünü ferah tut canım inşallah bişey olmuyacak,seni çok iyi anlıyorum benim oğluşumda her zaman ellrini açıp allahım ne olursun anneme bebek ver diyor ozaman işte yıkıldığım anlar oluyo rabbime yalvarıyorumki oğluşumu kardeşsiz bırakmasın bugün annem bendeydi düşürdüğüm bebekte çok ağlamıştım oğlumun aklında kalmış heralde anneme diyoki anneanne annem bebeğini düşürdüğünde hep ağlıyo inşallah rabbim yavrularımızın yüzü suyu hürmetine herkesede bizlerde bir melek nasip eyler......

sakaleyncim canım tabiki test yapma imkanım var burası büyük bi ilçe..ama olsaydı belirti olurdu hiç belirtim yok... ooo baya olmuş bebişin..inşallah test temiz çıkar canım..sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..hayırlısı inşallah...

wannacım gözün aydın canım..inşallah değerin katlar canım benim..o zaman halayı çekeriz ..

öptüm canlarıımm..

amin canım..hem gönlünü ferah tut canım inşallah bişey olmuyacak,seni çok iyi anlıyorum benim oğluşumda her zaman ellrini açıp allahım ne olursun anneme bebek ver diyor ozaman işte yıkıldığım anlar oluyo rabbime yalvarıyorumki oğluşumu kardeşsiz bırakmasın bugün annem bendeydi düşürdüğüm bebekte çok ağlamıştım oğlumun aklında kalmış heralde anneme diyoki anneanne annem bebeğini düşürdüğünde hep ağlıyo inşallah rabbim yavrularımızın yüzü suyu hürmetine herkesede bizlerde bir melek nasip eyler......

Amin canım, Rabbim günahsız yavrularımızın dualarını kabul edip onları kardeşsiz koymaz inşallah.

bende az önce anneme söyledim. geçen sefer herşey olup bitene kadar haberi olmamıştı sonra öğrenince çok üzüldü. yine söylemiycektim ama birkaç gündür konuşmamıştık, hayırdır yine hastanelerde koşturmuyorsun dimi diye sorunca söyledim. bana her namazında dua et annecim bu sefer herşey inşallah yolunda gitsin dedim. en azından anne duası alayım di mi.

canım, dualarımdasın.:1hug:

sakaleyncim canım tabiki test yapma imkanım var burası büyük bi ilçe..ama olsaydı belirti olurdu hiç belirtim yok... ooo baya olmuş bebişin..inşallah test temiz çıkar canım..sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..hayırlısı inşallah...

wannacım gözün aydın canım..inşallah değerin katlar canım benim..o zaman halayı çekeriz ..

öptüm canlarıımm..

canım ben hamileyim hala hiç belirtim yok. hamile kalmadan önce neyse o. ne ağrı ne sızı, nede başka bir belirti. inşallah seninde meleğin benimkisi gibi sessizce gelmiştir.

İnşallah yarında şu değerimin katladığını görsem belki biraz rahatlarım.

secemce hoşgeldinnn...kaydirigubbakcemile5sana bu topiği haber vercektim ama unuttumm:utangac:sorunlar aynı olunca insan birbiriyle paylaşarak rahatlıyoo..aradada bebiş haberi alınca umutlanıyo..ben bura hariç hiç kimseyle bunları konuşamıyorummsenağlama...en yakın arkadaşlarım bile beni tasasız,mutlu biliyooo...yaa kızlarr iyiki varsınızzz:1shok:kaydirigubbakcemile5

haklısın canım benim kız kardeşim bile tedaviler sonuç vermeyince kızıyor ne geregi var bitane vermiş allah diyor ya ben üzülüyorum teselli olsun diyemi söylüyor yyoksa gerçektenmi bilemiyorum ama utanıyorum kimseye diyemiyorum yaa çok kötü bi duygu hiç aklıma getirmezdim hani ilki normal olunca aşılamalar falan bana uzaktı ama şimdi tek çarem tüpe kaldı düşünsene aşılaya uzakken tüp aklıma geldikçe sıkıntı veriyor bana

canım ben hamileyim hala hiç belirtim yok. hamile kalmadan önce neyse o. ne ağrı ne sızı, nede başka bir belirti. inşallah seninde meleğin benimkisi gibi sessizce gelmiştir.

İnşallah yarında şu değerimin katladığını görsem belki biraz rahatlarım.

canımcım hayırlı olsun.umarım bu sefer bebişine kavuşursunuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar size birşey söylücem şimdi çevremde yaşlılar kızdan kalan kısır kalır diyolar bana beni bunaltıyolar ama sizleri okudukça kıza has bişey olmadıgını görüyorum çogunuzun ogluşu var demekki bu hormonlu gıdalar bizimde düzenimizi bozdu ama bundan onların haberi yok yada kendilerince bi yol tutturmuşlar gidiyolar görümcemde biraz geç hamile kaldı 2.ye kaynanası kısır gelin kısır gelin diye kızı bile annesine kısr gelin diyodu düşünebiliyomusunuz

wanna cım tebrikler inan kendim hamile kalmış gibi sevindim ve duygulandım.allah tamamına erdirir ve inş sağlıklı bir bebeğin olur.canım ikinci konusunda bende gerçekten hiç düşünmüyordum ama oğlum okadar üzülüyor ve istiyorki.bunu gerçekten yaşamayan bilemez.allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşş.kutluyorum seni canımm

selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım Hamileler bu gece bizim için dua edin ne olur

selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım Hamileler bu gece bizim için dua edin ne olur

canım, inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Rabbim gönlüne göre versin. bende yarın kan testini tekrarlıycam. inşallah hayırlı haberlerle döneriz.

canımcım hayırlı olsun.umarım bu sefer bebişine kavuşursunuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım, çok teşekkür ederim. İnşallah senden de en kısa zamanda mutlu haberler alırız.

ya kızlar size birşey söylücem şimdi çevremde yaşlılar kızdan kalan kısır kalır diyolar bana beni bunaltıyolar ama sizleri okudukça kıza has bişey olmadıgını görüyorum çogunuzun ogluşu var demekki bu hormonlu gıdalar bizimde düzenimizi bozdu ama bundan onların haberi yok yada kendilerince bi yol tutturmuşlar gidiyolar görümcemde biraz geç hamile kaldı 2.ye kaynanası kısır gelin kısır gelin diye kızı bile annesine kısr gelin diyodu düşünebiliyomusunuz

kızdan kalan kısır kalır ne demek bilmiyorum ama benim annemin kızı var. yada ne bili 5-6 tane kız doğuranlar ne oluyo?

wanna cım tebrikler inan kendim hamile kalmış gibi sevindim ve duygulandım.allah tamamına erdirir ve inş sağlıklı bir bebeğin olur.canım ikinci konusunda bende gerçekten hiç düşünmüyordum ama oğlum okadar üzülüyor ve istiyorki.bunu gerçekten yaşamayan bilemez.allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşş.kutluyorum seni canımm

canım, Allah razı olsun. dediğin gibi yaşamayan bilmez. benim oğlum senelerdir gözyaşları içinde kardeş diye dua ediyor. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür bu meleği oğluma bağışlar inşallah. Rabbin en kısa zamanda hayırlısıyla sizede nasip eder inşallah.a.s.

wannaaa teprikler canımmmm...hiç belirtim yok diyede üzülme benn oğluşuma hamile kaldığımda hiç belirti falan yoktuuu...dr ye sormuştumm halsiz değilim midem bulanmıyoo başım dönmüyoo gögüslerimdede bi değişiklik yok diyeekaydirigubbakcemile3 daha ne istiyosunn demiştiikaydirigubbakcemile3 kardeşimin eşininde ilk hamileliği zor olmuştu..baş dönmesi mide bulantısıı..........ama ikinci hamileliğinde hiç bi sorunu olmadıı...oda şaşırmıştıı...o yüzden gönlünü ferah tut..inşaallahh bu sefer olacakkk:Saruboceq: :nazar::nazar:bol bol dinlennnn

evet yaaa bizim kocakarılarda derrr...bence cinsiyet ayrımcılığının başka bi yolu buu ..bende oğlan var meselaa...kaynana olayına gelincee böle insanlardanCADIARZU ne yazıkki bolca varr.kötükedihüso..ne demişlerrr kaynanayı ne yapmalıı, kaynar kazana atmalıı ,yandımm gelin dedikce, altına odunn atmalııııkaydirigubbakcemile3

wannaaa teprikler canımmmm...hiç belirtim yok diyede üzülme benn oğluşuma hamile kaldığımda hiç belirti falan yoktuuu...dr ye sormuştumm halsiz değilim midem bulanmıyoo başım dönmüyoo gögüslerimdede bi değişiklik yok diyeekaydirigubbakcemile3 daha ne istiyosunn demiştiikaydirigubbakcemile3 kardeşimin eşininde ilk hamileliği zor olmuştu..baş dönmesi mide bulantısıı..........ama ikinci hamileliğinde hiç bi sorunu olmadıı...oda şaşırmıştıı...o yüzden gönlünü ferah tut..inşaallahh bu sefer olacakkk:Saruboceq: :nazar::nazar:bol bol dinlennnn

canım çok sağol. ne bilim hiçbir belirti olmayınca bende panik oluyorum. sanki belirti olunca herşey yolunda gidicekmiş gibi. aslında benim oğlumdada 9 ay aman aman bir belirti yaşamadım. Rabbim sizede tekrar nasip etsin inşallah. bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı inşallah.

mawili........................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
sencerderen...............................9 Mart
pelin003.....................................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

wannacım inşallah bugün değerlerin yükselmiştir canım...

crazybaby canım inşallah sendende pozitif sonucu alıcaz...dualarım sizlerle...

canım çok sağol. ne bilim hiçbir belirti olmayınca bende panik oluyorum. sanki belirti olunca herşey yolunda gidicekmiş gibi. aslında benim oğlumdada 9 ay aman aman bir belirti yaşamadım. Rabbim sizede tekrar nasip etsin inşallah. bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı inşallah.

canım ya tebrik ederim ay çok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip eder canım arkadaşım aklımdan hiççıkmıyorsun seninle az dertlerimizi paylaşmadık degil hani ben hala havaların düzelmesini bekliyorum konuştugumuz yere gitmek için.
kızlar buarada dün cinsiyetini ögrendim bebegimin ikinci kızım yolda arkadaşlar prensesleri ikiliyorum önce sok oldum ama allahın takdiri bunu layık gördü bana saglıklı çok şükür kızım 5 aya girdik burdaki herkese allah nasip etsin hayırlı evlatlar a.s.

lıstenın basında ben kalmısım ama henuz gelen gıden yok bebek de yok gecen ay coktan olmus bıtmıstı bıle bakalım bugun olur belkı hayırlısı artıkın

ay ne guzel kız mıs ya saglıklı olsun ama kızların 2 tane olması guzel tek olan kız cocukları hayatta da sankı bıraz yanlız kalıyolar ılerde bırbırlerıne destek olurlar cok sevındım senın adına

Back
X