kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

sagol mawili canım zatren bende ikinci çocugu kızım hayatta yanlız kalmasın diye çok istiyordum benim kız kardeşim yok olmadıgı için iki kızın ne anlama geldigini henüz bilmiyorum inşallah ömür boyu iki kardeş ayrılmazlar

başakcım hayırlı uğurlu sağlıklı olsunnn inşallahhhhhhh
hiç takma kafana benim bir ablam var annemin ikisi 2 erkek kardeşi ve hep derki keşke biri kız kardeş olsaydı dertleşmek gezmek tzmak için...... erkeklerle kızlar elbette ii anlaşır ama bir anne için bir kızının olmasından daha iyisi iki kızı olmasıdır.........:)
bende efeye erkek kardeş gelsin istiyorum. kızla erkek zor anlaşır ama 2 erkek daha iyi anlaşırlar diyeee. allah ne derse o oluyo yeterki sağlıklı olsunlar:)

canım ya tebrik ederim ay çok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip eder canım arkadaşım aklımdan hiççıkmıyorsun seninle az dertlerimizi paylaşmadık degil hani ben hala havaların düzelmesini bekliyorum konuştugumuz yere gitmek için.
kızlar buarada dün cinsiyetini ögrendim bebegimin ikinci kızım yolda arkadaşlar prensesleri ikiliyorum önce sok oldum ama allahın takdiri bunu layık gördü bana saglıklı çok şükür kızım 5 aya girdik burdaki herkese allah nasip etsin hayırlı evlatlar a.s.

başakcım canım gözün aydın ne güzel işte kızları çiftliyosun bence kız evlat erkek evlattan her konuda daha iyidir hem kızında yanlız kalmaz benim abiminde bir kızı var 3 yaşında yengem şimditekrar hamile bir kızı daha olacağını öğrendik ben çok sevindim hem ceydamız yiğenim yalnız kalmıycak hemde onunda ilerde dertleşmek için bir dert ortağı olacak ayrıca ismide çok hoş rabbim uzun ömürler versin inşallah yengemin büyük kızının adı ceyda şimdi olacak olanada ya rana sultan verecek yada sevde sultan rabbim acılarını tattırmasın sağlıklı ömürler versin inşallah...

canım ya tebrik ederim ay çok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip eder canım arkadaşım aklımdan hiççıkmıyorsun seninle az dertlerimizi paylaşmadık degil hani ben hala havaların düzelmesini bekliyorum konuştugumuz yere gitmek için.
kızlar buarada dün cinsiyetini ögrendim bebegimin ikinci kızım yolda arkadaşlar prensesleri ikiliyorum önce sok oldum ama allahın takdiri bunu layık gördü bana saglıklı çok şükür kızım 5 aya girdik burdaki herkese allah nasip etsin hayırlı evlatlar a.s.

canım çok sevindim kız evlat gibisi yok valla anneye daha yakın oluyolar hem kardeşler birbirine destek olurlar...

günaydıın kızlaaarr..başakcım gözün aydın canım..aayy kıskandım yaaaaa..bende kızıma kardeş istiyooomm..benimde hiç kız kardeşim yok.kızımın bi bacısı daha olsun istiyorum ama hayırlısı..benim daha ortada hamilelik yok..başakcım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinn..tekrar tebrikler canım benim..
öptüm canlarııımm..

slm kızlarrr..benide listenize alınn:Saruboceq:10 yıllık evliyim..8 yaşında bi bebişimm varr..gerçi o çocuk dememe bile kızıyo ama benim için hala bebişş:ecrin_bebek:3,5 yıldır 2 bebiş için uğraşıyoruz..sebebsiz infertilite dedilerr:çok üzgünüm:1 aşılama yaptırdımm..ikinciyide cesaret edebilirsem yaptırcamm..şöyle sıcak sıcak yazın yaptırayım diyorumm...acaba aranızda sebebsiz infertilite olupta kenkendine hamiş kalan varmııı:CüvCüv:bi umut iştee her ay devamlı calışıyozz:utangac::enbuyukkk: bu arada olası adett tarihim 9 mart

pelin hosgeldin,
bende 12 yıllık evliyim. 9 yasında bir oglum var ve su an ikinci kez hamileyim tam 16 ay bekledikten sonra ama. tek tupum tıkalı çıktı ama diger tupten yumurta geldigi halde de uzun zaman hamile kalamadıgım için benimkide sebehsiz infertiliteye girermis ve sonuçta laproskopi oldum diger saglam gorunen tup gercekten saglamımı diye bakmak için ve ertesi ay hamile kaldım. dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın.

crazy allahım seninle olsun canımmmm hayırlı haberlerle dön iinşallahhh

handefe ticker in yanında resim koymayı nası yapıyorsun bende yapmak istiyorum da.

günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın
kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem
nasıl?:ecrin_bebek::emir_bebek:Şeniz:nazar:a.s.

zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:

neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.

raebzeh artık dr a gitme zamanın gelmis ihmal etme lutfen sartalır zorla ve bir gorun

dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama

geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.

WANNA CANIM SİMDİ OKUDUM SONUCUN POZİTİF MİS BU SEFER SAGKILKLA KUCAGINDA GORURSUN İNSALLAHHH. DEGERİN 4 HAFTALIK İÇİN GAYET İYİ BENİM 3 HAFTALIKKEN 10,81 CIKMISTI NELER HİSSETTİGNİ ÇOK İYİ BİLORUM İNSALLAH BU SEFER OLACAK. DİGER KAYIPLAR İÇİN GENETİK TEST FALAN YAPILDIMI SANA BU ARADA??

bu arada arkadaslar banada once bir dr kızım olacagını soyledi %90 dedi. sornaki hafta baska bir dr a gititm o erkek gibi ama kesin demiyorum dedi bence erkek dedii:) ve sok geçirdim basak gibi :))
simdi ctesi gunu tekrar kız diyen dr a kontrole gideceğim bakalım uçunucu bircinsiyet olmadgına gore ne dencek bu sefer :))

oglum oldugu için kizim olmasını çok istiyorum ama birkaç gundur soku atlattım iki oglananası olmakda çok hos geliyor kulagıma hem cins olması kardesler için hem daha iyi

wannacığım zeynep te de belirti yokmuş gördün mü..stres yapma lütfen..annemde de 3 çocuğun 3 ünde de hiç belirti olmamış.. rahat ol ok..o bebiş doğacak ve hem de çok sağlıklı olacak canım merak etme..

selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım Hamileler bu gece bizim için dua edin ne olur

crazy canımbence seninki yerleşme kanamasıydı..benim de içimden öyle geçiyor valla..bekliyoruz müjdeli haberini canımmm...

başakcım benim bir ablam bir de abim var..ama ablamla paylaştıklarımı abimle paylaşamayınca diyorum ki iyiki de bir ablam olmuş..şimdi bir kızım var elbette gönlümden bir de erkek evlat geçiyor ama inan bana erkek olsa ileride bir de kız yaparım kızıma diyorum hep..kız evlat ve kız kardeş farklı canım gerçekten de..Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize de en doğru zamanda...

kızlar bu arada bugün ayın 4 ü ama ben hala regl olmadım..ne regl ağrısı ne de başka bir belirtim yok..bu ay çatlatma iğnesi olmamıştım ve benim yumurtalarımın da kendiliğinden çatlama özürlü olduğunu düşünerek asla ama asla ümitlenmiyorum.. hayırlısı artık..belki de yeni kistlerim yoldadır:(

öpüyorum hepinizi

esrako canım doğru söylüyosun ama eşime dün söyledim ses çıkarmadı..zaten çok kızgınım eşime ama bugünlerde aklı karışık diye ses çıkartmıyorum..yaa şu dr lara kızıyorum valla..gittikleri yeri beğenmiyorlar..hepsi için demiyorum bazıları gerçekten çok güzel ilgileniyorlar..ama bizim buraya gelen dr lar durmuyolar kaçıp gidiyorlar..anlam veremiyorum..Allah korusun acil kanaman olsa çoruma gitmen lazım dr yok yani sağlığın tehlikede..yeni hastane yapıldı bugün yarın açılacak kadın doğumcu yok..valla şaştım kızlar,adet olmasam bile ağrılarım olurdu o da yok sanki tamamen adetten kesildim gibi hissediyorum..senağlama..cerotcum canım bi test yap ta güzl haberler ver canım inşallah..şöyle moralim yerine gelsin birazcık..çok üzgünüm çoooooooookkk...

raebzeh canım ümitlenmemeye söz verdim kendime..8 aydır hep sonuç hüsran canım..:( ama zannetmiyorum bitanem ya..
sen neden hala yapmıyorsun bi test canım..ya da bir gününü ayır git çoruma ne bileyim öğren ne var ne yok ...
Allahım hayırlısını versin canım hepimiz içinde..

arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin

saygılarımla

esarcım resim büyükse küçültmen lazım internette bunla ilgili programlar var..... programı indirip kullanacağın resmi küçült ticker yaparken zaten orda en son artık tarih falan bilgilerini yazdığın sayfada photo ykleme yeri var oraya da kçülttüğün resmi seçeceksin bilgisayarından ok basınca olcak

arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin

saygılarımla

canım tebrikler:lepi::lepi::lepi:

beratefe hayırlı uğurlu olsun mart ayı da düzel geçecek anlaşılan şubatta mola vermiştik ama inşallahhhh sağlıklı bir hamilelik olıurrrrr..... allahım hepimize nasip etsin.

dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama

geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.

wannacıımm çook tebrik ederim canım allah hayırlısıyla miniğini kucağına almayı nasip etsin inşallah, sana sımsıkı tutunsun da ne abisini ne seni bi daha ağlatmasın. :teselli: herşey güzel olsun diye bütün dualarımız öpüyorum

gözün aydın beratefe..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..

aminnnnnnnn inşallah .... çok heyecanlıyımmmm

canım tebrikler:lepi::lepi::lepi:

çok teşekkür ederimmmm

beratefe hayırlı uğurlu olsun mart ayı da düzel geçecek anlaşılan şubatta mola vermiştik ama inşallahhhh sağlıklı bir hamilelik olıurrrrr..... allahım hepimize nasip etsin.

evet uğırlu gelir herkeze inşallah ... bu arada benim EFE'm de abi oluyor

canım çok sağol. elim ayağım hala titriyor. yüreğim sürekli ağzımda dolaşıyorum. Rabbim bize, herşeyden önce de kardeşini çok isteyen abisine bağışlar inşallah bu meleğimizi.
seninde gözün aydın. ikinci prenses geliyormuş. ne kadar güzel. benim bir ablam birde kızkardeşim var. onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah. sana ayrıca özelden de yaarım canım.

pelin hosgeldin,
bende 12 yıllık evliyim. 9 yasında bir oglum var ve su an ikinci kez hamileyim tam 16 ay bekledikten sonra ama. tek tupum tıkalı çıktı ama diger tupten yumurta geldigi halde de uzun zaman hamile kalamadıgım için benimkide sebehsiz infertiliteye girermis ve sonuçta laproskopi oldum diger saglam gorunen tup gercekten saglamımı diye bakmak için ve ertesi ay hamile kaldım. dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın.

handefe ticker in yanında resim koymayı nası yapıyorsun bende yapmak istiyorum da.

raebzeh artık dr a gitme zamanın gelmis ihmal etme lutfen sartalır zorla ve bir gorun

WANNA CANIM SİMDİ OKUDUM SONUCUN POZİTİF MİS BU SEFER SAGKILKLA KUCAGINDA GORURSUN İNSALLAHHH. DEGERİN 4 HAFTALIK İÇİN GAYET İYİ BENİM 3 HAFTALIKKEN 10,81 CIKMISTI NELER HİSSETTİGNİ ÇOK İYİ BİLORUM İNSALLAH BU SEFER OLACAK. DİGER KAYIPLAR İÇİN GENETİK TEST FALAN YAPILDIMI SANA BU ARADA??

canım, çok sağol. İnşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürür sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir. diğerleri için test falan yapılmadı çünkü hepsini farklı sebeplerden dolayı kaybettim. doktor gerek yok demişti.

wannacığım zeynep te de belirti yokmuş gördün mü..stres yapma lütfen..annemde de 3 çocuğun 3 ünde de hiç belirti olmamış.. rahat ol ok..o bebiş doğacak ve hem de çok sağlıklı olacak canım merak etme..

evet, sağolsun hiç belirtisi olmayan arkadaşlar çok moral veriyor ama insan ister istemez endişeleniyor. seninde adetin gecikmiş inşallah bir müjde de senden gelir.

saygılarımla

canım tebrik ederim.

wannacıımm çook tebrik ederim canım allah hayırlısıyla miniğini kucağına almayı nasip etsin inşallah, sana sımsıkı tutunsun da ne abisini ne seni bi daha ağlatmasın. :teselli: herşey güzel olsun diye bütün dualarımız öpüyorum

canım çok sağol. Rabbim sizinde dualarınızı en kısa zamanda duyar inşallah. İnşallah bu sefer hep sevinçten ağlarız.

Back
X