kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhabalar canlarım.bende bazen giriyorum nete.artık zor oluyo.38.haftamıza girdik artık.erken gelmezse kızım dogum tarihimizide aldık kısmetse 5 şubtta kızımı alacagım kucagıma.

slm arkadaşlar nasılsınız öncelikle herkese tşk iyi dilekleriniz için. Ama uzun bir süreden sonra çocuk sahibi olmak zor geliyormuş insana keşke daha önce yapsaydım arka arkaya şimdi okadar zorlanıyoruz ki kızım okula gidiyo dersler desen başka gelip gitmesi ayrı bi dert küçük hanım deseniz ağlayıp duruyo evin işi yemek derken anlayacagınız bilgisayar başına oturmam zor oluyo ama herşeye ragmen ikiside uyuyunca çok tatlı oluyorlar...a.s.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..benim 18 aylık bir kızım var..bu ay korunmayı bıraktım bir bebiş daha istiyorum..ilk gebeliğim 5 ay sonra olmuştu bilmiyorum bu defa kaç ay bekleyeceğim..neyse sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsunn...

en kisa zamanda alirsin insallah güzel haberiopuyorumnanaktan

merhabalar canlarım.bende bazen giriyorum nete.artık zor oluyo.38.haftamıza girdik artık.erken gelmezse kızım dogum tarihimizide aldık kısmetse 5 şubtta kızımı alacagım kucagıma.

sag saglim kurtul insallah canimopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız öncelikle herkese tşk iyi dilekleriniz için. Ama uzun bir süreden sonra çocuk sahibi olmak zor geliyormuş insana keşke daha önce yapsaydım arka arkaya şimdi okadar zorlanıyoruz ki kızım okula gidiyo dersler desen başka gelip gitmesi ayrı bi dert küçük hanım deseniz ağlayıp duruyo evin işi yemek derken anlayacagınız bilgisayar başına oturmam zor oluyo ama herşeye ragmen ikiside uyuyunca çok tatlı oluyorlar...a.s.

zaten en tatli halleri uyuyan halleri zemuszemus
yinede herseye deger

canım rahim filiminden korkmana hiç gerek yok yanlız yeni yöntemlerle çekilirsen hiç acı çekmezsin ama istersen narkozla da çekile bilirsin ben 2kez çekildim şimdi ikinci bebek istiyorum tekrar filim istiyor doktorum ve çekilicem tekrar bence hemen çekil için rahat etsin belki tüplerin filan tıkana bilir oyüzden korkma çekil yerimseniben

hemen çekilemiyorum maalesef çünkü adetimin bitiminden 2 gün snra çekilmemi söyledi doktor o da hamile olma ihtimaline karşıymış en sağlıklısı o zaman oluyormuş. benim de günüm ocak onu bekliyorum ama hamile olma ihtimalim de var çünkü 3 gündür göğüslerimde çok fazla hassasiyet ve ağrı var normalde hiç böyle olmazdı ben de beklemedeyim bakalım hayırlısı c.tesi günün bekliyorum merakla.. eğer adet olursam bitiminde de izmirde olacağım sanırım orda çekileceğim.

hemen çekilemiyorum maalesef çünkü adetimin bitiminden 2 gün snra çekilmemi söyledi doktor o da hamile olma ihtimaline karşıymış en sağlıklısı o zaman oluyormuş. benim de günüm ocak onu bekliyorum ama hamile olma ihtimalim de var çünkü 3 gündür göğüslerimde çok fazla hassasiyet ve ağrı var normalde hiç böyle olmazdı ben de beklemedeyim bakalım hayırlısı c.tesi günün bekliyorum merakla.. eğer adet olursam bitiminde de izmirde olacağım sanırım orda çekileceğim.

inşallah hamilesindir bolşans:CüvCüv:zemuszemus

selam arkadaslar bende ikinci bebek için uğrasanlardanım.ilk bebeğim cok zorlu bi tedavi sonrasında oldu.şimdi iki yasında prensesim. ama doğdu doğalı hiç korunmadım malesef olmuyor. bu sefer tedavi olmadan olur insallah, ama biraz zor gibi. rabbim hayırlısını versin herkese biran önce anne baba olmayı nasip etsin.

ebrucum beni listeden çıkartırmısın artık benim psikolojim bozuldu hiç birşekilde düşünmek istemiyorum yapamıyorum ama artık aklımdan çıkarmak istiyorum bi şekilde başarmak zorundayım yoksa kafayı sıyırmak üzereyim saplantı oldu bende

ebrucum beni listeden çıkartırmısın artık benim psikolojim bozuldu hiç birşekilde düşünmek istemiyorum yapamıyorum ama artık aklımdan çıkarmak istiyorum bi şekilde başarmak zorundayım yoksa kafayı sıyırmak üzereyim saplantı oldu bende

bu aydamı olmadı üzülme demek çokzor bilirim çünki bende aynı durumdayım

Selam bende ikinci için uğraşanlardanım.5 yaşında bir kızım var.7 aydırda beklemedeyiz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

kizlar selam acaba bizler nezaman yazicaz bende hamileyim diye cok sabirsizlaniyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin:sinifsinif:eyvahedigeldismilebilmiyorumkismilemafoldumben

arkadaşlar bu bölümü hep giriyorum okuyorum..bir kere yazı yazdım sizleri takip ediyorum ama...ortak amaç için burada buluşmuş durumdayız.eminim hepimiz teker teker hamile kalıcağız am bu heycanlı bekleyişi de birileriyle beklemek güzel oluyo...gerçekten burada paylaştıklarımıza çevremizdeki kimseyle paylaşamıyoruz..eşimiz dahil...
ilk hamileliğim için 5 ay beklemiştim bilmiyorum bu defa daha mı az beklerim yoksa daha mı fazla beklerim...
isterseniz herkes burada ilk hamileliğinde kaç ay bekledi yazsın bakalım ilk ile ikincisi aynı mı olucak..ben bu ay bıraktım korunmayı ...ilk hamileğimdeki gibi 5 ay beklersem haziranda falan kalabilirim...ama ben hiç o kadar uzasın istemiyorum...

selam bende ikinci için uğraşıyorum.6 yaşında bir kızım var.1 yıldır korunmuyoruz artık bu sene ciddi olarak üstüne düştük.testlerimde yumurtamın çatlamadığı ortaya çıktı.bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.bakalım 31 ocak adet tar.5 gün sonra test yapıcam.zaten ilkide 1,5 yıl sonra oldu buda zor olacak sanırım.benide listenize ekleyin lütfen

Back
X