kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynepcim pazar günü adet oldum yeni tarihim 21 eylül listerye eklersen sevinirim canım sabah dr gidicem bakalım neler olucak bu akşam pc eşim el koydu maç seyretcekmiş hemen arada yazayım dedim

zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
gwert................................30 Ağustos
heja...................................1 Eylül
Dilara80..............................1 Eylül
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım nesi ucuzki 1300 demişsin ben burda özel hastanede sordum 400 500 arası aşılma oluyo dedi hem buna spermlerin yıkanmasıda dahil....bana boşuna vakit ve para kaybı gibi geliyo....belki 1 kere aşılama denerim...sen bu zaman kadar verdiğin aşılama parasıyla çoktan tüp bebek yaptırmıştın dimi

zeynepcim ilaçalr içinde o kadar çünkü iğnelerin tanesi( 75 ml 28ytl)-1(5o ml 56 yt)lfalan miş.ben 2000ünite kullancam.daha ilaç firması aramadım.oradan daha ucuza temin etcem.ben iki aşılamayı özelde yaptırdinm
birine 600 ytl ikinciye 400 ytl ödedim.tutmayınca ikincide indirim yaptılar.klomen ucuzdu ama iğneler pahalı.:kahve:

merrhaba arkadaşlar bende evvelsi gün doktora gittim rahim tabakası çok güzel toparlamış adet olman yakın dedi
merakla adet olmayı bekliyorum hiç bu kadar çok adet olmak istememiştim

enteresan
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

benimde yeni tarihim 23 eylül

enteresan...........................23 Eylül
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

günaydın arkadaşlar ben buay korunucam rahim flmi çektirdim umudum ekime kaldı ama tüplerim açık oldugunu çeken dr söyledi sonuçları 1 hafta sonra alıcam inşallah aşılamalarımda tutar

canım aslında anestezili çektirmek istiyordum gittigim gün adetimin 5 günüydü boşluk varmış hemen aldılar zor degildi sadece aletleri yerleştirirken canım hafif yandı o kadar basınçlı ilaç verilirken adet sancısı gibi bir anlık birşey hissediyorsun oda hemen geçiyor benimki kısa sürdü açıkmış tüplerim hemen bitirdiler yani 10 dk birşey boşuna anesteziye o kadar para veicektim sadece kendini rahat bırak o kadar canım biran önce çektir için rahat etsin daha önceki dr gerek duymadı tıkalı olsa çocugun olmazdı dedi ama bu hoca istedi önceki dr söyledigi dogru çıktı

enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül

sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip

HAMİŞLER

selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

saol başakçım sevindim açık olduğuna bende anestezi düşünmüyorum umarım canım çok yanmaz...

bende hsg çektirdim zeynep korkma çok ağrılı olmuyor eğer tüpün tıkalıysa biraz basınç hissediyorsun benim tüpüm tıkalıydı dr biraz sık dişini dedi zorladı tüpümde açıldı tedavi edicide olabiliyor bazen..

bende hsg çektirdim zeynep korkma çok ağrılı olmuyor eğer tüpün tıkalıysa biraz basınç hissediyorsun benim tüpüm tıkalıydı dr biraz sık dişini dedi zorladı tüpümde açıldı tedavi edicide olabiliyor bazen..

saol canım eylülün 10 una randevu aldım....inşallah kolayca atlatırım sonucumda iyi olur....saolun ilginiz içina.s.

canlarım ben bugün cerrahpaşaya gittim aşılamaya başlamak için ama ücretliymiş yani yanlış bilgi vermişler....benden hsg hormon ve sperm testlerini istediler ....hepsini orda yaptırıcam onlar ücretsizmiş...gerçi bende testler daha önce yapılmıştı ama hsg yoktu ...o yüzden tahlillerimi orda yenileyip bana nasıl bir yol izliyceğimi söyliyceklermiş....ama ben aşılamayı ücretli olduktan sonra özeldede yaptırırım git gel oraya uğraşmam...hele şu işlemleri bi yaptıralım...ancak bayramdan sonra kesin belli olur herşey...inşallah o zamana kadar hamiş kalabilirim çünkü hsgden korkuyorum......

zeynepcim hsg ozellikle digital ise en eski makinalarla cekmilyorsa hala cerrahpasa korkmana hiç ama hiç gerek y ok
arada giren gaz sancısı bile beni daha çok kıvrandırıyor
yada bazen adet sancıları inan ondan daha korkunç yada agrılı değil

bunu dr ben tüp bebek de ısrar edince vazgeçeyim diye istedi.çünkü dışarda beklerken bir kaç hastayla konuştum.bazılarından eski filmlri kabul etmiş.bana içeri tekrar girdiğimde sana tüp bebek tedavisi yapmıcam demedim ki .bu olmasza tüp bebeğe geçecem dedi.:sm_confused:valla bilmiyorum üniversite hastanesi işte aslında hiç içime sinmiyo.ama eşim dışarısı pahalı olduğu için burada ısrarcı:oklava:valla tutarsa da mucizeÇok üzgünüm çoook

rahim filmi çektirdiugim donem çok fazla yazı okumustum konu ile ilgili netten. rahim fimini ikinci kere istemesini çok anlamlı buluyroum o nedenle. rahim fimi oldukca incelik isteyen bir is ceken kisinin deneyimi kullandıgı aletler vs ço onemli ilacı verme acısı vvs . dolayısıyla acık olan birt up kapalı kapalı olan bir tup un acık gibi gorunme ihtimali oldukca yuksek diye biliyroum. hatta unv lerin arastırma tez yazılarını falan indirip okumustum
ornek vermek gerekirse 100 hastadan 85 inini tupleri acık 15 inin kapalı oldgu rahim filmi ile bildirilmistir sonra bu 100 hastaya yapılan laparoskopi sonucu aslında acık olan 85 kisiden 15 inin tuplerinin kapalı oldugu. kapalı sanılan 15 kisiden 10 ununda tuplerinin acık oldugu dougrulanmıstır vs gibi yazılar vardı. hata payı yuksek olan bir is lem ise bu nrahim filmi olayı tup bebek gibi zorlu mesakatli ve pahalı bir isleme geçmeden once tekrar istemesi çok normal bence. tup bebekte tıkalı tupler sorun yaratabiliyor çunku.

canım aslında anestezili çektirmek istiyordum gittigim gün adetimin 5 günüydü boşluk varmış hemen aldılar zor degildi sadece aletleri yerleştirirken canım hafif yandı o kadar basınçlı ilaç verilirken adet sancısı gibi bir anlık birşey hissediyorsun oda hemen geçiyor benimki kısa sürdü açıkmış tüplerim hemen bitirdiler yani 10 dk birşey boşuna anesteziye o kadar para veicektim sadece kendini rahat bırak o kadar canım biran önce çektir için rahat etsin daha önceki dr gerek duymadı tıkalı olsa çocugun olmazdı dedi ama bu hoca istedi önceki dr söyledigi dogru çıktı

basakcım onceki dr un soyledigi dogru çıktı diye dusunme
zaten yuzde 50 ihtimalle acık yuzde 50 ihütimalle kapalı yani tuplerin.
yıllar gectikce geçirilen enfeksiyonla karın içi ameliyatlar hatta sezaryan ile dogum yaptıi isen ilkinde o anda bile tupler yapısabilir tıkanabilir. yıllar geçince her tahlilin tekrar istenmesi gerekir genetik vs gibi tahliller haric tabi onlar değismez. o yuzden dr un gereksiz istemis diye dusunme bence çok yerinde istemis.
benimde bir oglum var ama rahim fiminde bir tupum tıkalı çıktı.

zeynep ist da nerde çektiriyosun hsg yi fiyatı ne kadar bir arkadasımda çektirecek de

anadolu yakasındamı cektireceğin yer adı ne ?

Back
X