- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
ben ikinciye hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nesi ucuzki 1300 demişsin ben burda özel hastanede sordum 400 500 arası aşılma oluyo dedi hem buna spermlerin yıkanmasıda dahil....bana boşuna vakit ve para kaybı gibi geliyo....belki 1 kere aşılama denerim...sen bu zaman kadar verdiğin aşılama parasıyla çoktan tüp bebek yaptırmıştın dimi
merrhaba arkadaşlar bende evvelsi gün doktora gittim rahim tabakası çok güzel toparlamış adet olman yakın dedi
merakla adet olmayı bekliyorum hiç bu kadar çok adet olmak istememiştim
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
gwert................................30 Ağustos
heja...................................1 Eylül
Dilara80..............................1 Eylül
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
pınar77...............................8 Eylül
WANNABABY....................8 Eylül
savarona7778....................16 Eylül
tugbamurat........................15 Eylül
BTRKLC............................18 Eylül
esrako...............................19 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse
marveyn
pelosh
bengii
Apexnasip
HAMİŞLER
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
günaydın arkadaşlar ben buay korunucam rahim flmi çektirdim umudum ekime kaldı ama tüplerim açık oldugunu çeken dr söyledi sonuçları 1 hafta sonra alıcam inşallah aşılamalarımda tutar
saol başakçım sevindim açık olduğuna bende anestezi düşünmüyorum umarım canım çok yanmaz...
bende hsg çektirdim zeynep korkma çok ağrılı olmuyor eğer tüpün tıkalıysa biraz basınç hissediyorsun benim tüpüm tıkalıydı dr biraz sık dişini dedi zorladı tüpümde açıldı tedavi edicide olabiliyor bazen..
canlarım ben bugün cerrahpaşaya gittim aşılamaya başlamak için ama ücretliymiş yani yanlış bilgi vermişler....benden hsg hormon ve sperm testlerini istediler ....hepsini orda yaptırıcam onlar ücretsizmiş...gerçi bende testler daha önce yapılmıştı ama hsg yoktu ...o yüzden tahlillerimi orda yenileyip bana nasıl bir yol izliyceğimi söyliyceklermiş....ama ben aşılamayı ücretli olduktan sonra özeldede yaptırırım git gel oraya uğraşmam...hele şu işlemleri bi yaptıralım...ancak bayramdan sonra kesin belli olur herşey...inşallah o zamana kadar hamiş kalabilirim çünkü hsgden korkuyorum......
bunu dr ben tüp bebek de ısrar edince vazgeçeyim diye istedi.çünkü dışarda beklerken bir kaç hastayla konuştum.bazılarından eski filmlri kabul etmiş.bana içeri tekrar girdiğimde sana tüp bebek tedavisi yapmıcam demedim ki .bu olmasza tüp bebeğe geçecem dedi.:sm_confused:valla bilmiyorum üniversite hastanesi işte aslında hiç içime sinmiyo.ama eşim dışarısı pahalı olduğu için burada ısrarcıklava:valla tutarsa da mucizeÇok üzgünüm çoook
canım aslında anestezili çektirmek istiyordum gittigim gün adetimin 5 günüydü boşluk varmış hemen aldılar zor degildi sadece aletleri yerleştirirken canım hafif yandı o kadar basınçlı ilaç verilirken adet sancısı gibi bir anlık birşey hissediyorsun oda hemen geçiyor benimki kısa sürdü açıkmış tüplerim hemen bitirdiler yani 10 dk birşey boşuna anesteziye o kadar para veicektim sadece kendini rahat bırak o kadar canım biran önce çektir için rahat etsin daha önceki dr gerek duymadı tıkalı olsa çocugun olmazdı dedi ama bu hoca istedi önceki dr söyledigi dogru çıktı
zeynep ist da nerde çektiriyosun hsg yi fiyatı ne kadar bir arkadasımda çektirecek de
anadolu yakasındamı cektireceğin yer adı ne ?