- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #1.061
Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.Sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle .İnşallah bayram ertesi hepinizden tek tek hamiş haberleri almayı nasip etsin ALLAHIM .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
handefe..............................30 Eylül
mawili................................2 Ekim
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar........................1kasım
HAMİŞLER
savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
böyle durumlar olabiliyor bende duymuştum,test yapman daha iyi olur eğer bebiş varsa ona göre kendine daha çok dikkat edersin ve herhangi bir ilacı da bilinçsiz içmemiş olursun..kıslar sizlere bişey danışayım bide benim adet olmadan ilk kes bu ay böyle oldu 15 gün önceden aşırı derecede yatamıyordum üstüne göğüslerimde acı ve ağrılar başladı ve eylül 28 de adet olmaydım ve ben 27sinde de akşamında oldum damla damla geldi ertesi gün ve sonraki günde eh işte normal sayılır diyer aylarıma göre ve 3. günümdede damla damla geldi 4.günde kahverenginde geldi ve kesildi tamammen ama göğüslerimdede hafif ağrı devam ediyo şişkinliğimde gitmedi acaba üstüne kalmış olabilirmiyim test yapsam çıkarmı sonuç bi fikir veren olursa sevinirim kızlar
selam kızlar kimsede bir gelişme yok heralde bakalım buay kimlerin haberini alıcaz
selam canım günü geçen arkadaşlar var ama henüz onlardan bir haber gelmedi...sen ne yaptın iğne vurulmuştun aşılama yaptırmadın galiba dimi...doğal yollardanmı çalıştın...
evet zeynepcim bayram rotarına takıldım malesef bende dogal yolla çalışmalara devam ediyorum 5 ne kadar hergün ondan sonra zaten yumurtylama döneminden çıkıyorum sonra bekleme zaten adet tarihimde yakın oluyor adet olmamı bekliycem inşallah tutarda olmam a.s
biz bu ay aşılama denemiştik. maalesef bugün sinyaller gelmeye başladı.senağlama tabiki herşeyden önce hayırlısı.
moral olarak fena değilim ama tabiki olmasını çok ama çok isterdim. zeynepcim yeni tarih olarak 26 ekim demek istiyorum ama beynen ve bedenen çok yorgunum. artık vazgeçşek mi acaba diye düşünüyorum ama oğlum için çok istiyorum. herşeyi kafamdan atıp bir rahatlayabilsem herşey çok daha güzel olucak ama.senağlama
canım sinyaller geldi demekle adetmi olduğunu söylemek istiyosun...eğer adet olmadıysan belkide o sinyaller gebelik sinyalleridir...hemen umutsuzluğa kapılma...bir test yap bakalım...a.s.