kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.Sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle .İnşallah bayram ertesi hepinizden tek tek hamiş haberleri almayı nasip etsin ALLAHIM .

benim oğlum 5.5 yaşında fazla geç kalırsam kuşak farkı oluşmaya başlıycak o zaman da iletişim kopukluğu olucak acele etmem lazım :) sizler kaç yıl ara verdiniz?

başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
handefe..............................30 Eylül
mawili................................2 Ekim
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar........................1kasım

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

cok uzgunuz :( hele esım :emir_bebek:

nazlıbahar benıde ekım lıstesıne yazın dun gordum kırmızıları yaaa cok uzuldum ama naparsın yenıden denemeler baslıcak ve bu ay ılaca baslıcam ben bakalım hayırlısı

kıslar sizlere bişey danışayım bide benim adet olmadan ilk kes bu ay böyle oldu 15 gün önceden aşırı derecede yatamıyordum üstüne göğüslerimde acı ve ağrılar başladı ve eylül 28 de adet olmaydım ve ben 27sinde de akşamında oldum damla damla geldi ertesi gün ve sonraki günde eh işte normal sayılır diyer aylarıma göre ve 3. günümdede damla damla geldi 4.günde kahverenginde geldi ve kesildi tamammen ama göğüslerimdede hafif ağrı devam ediyo şişkinliğimde gitmedi acaba üstüne kalmış olabilirmiyim test yapsam çıkarmı sonuç bi fikir veren olursa sevinirim kızlar

kıslar sizlere bişey danışayım bide benim adet olmadan ilk kes bu ay böyle oldu 15 gün önceden aşırı derecede yatamıyordum üstüne göğüslerimde acı ve ağrılar başladı ve eylül 28 de adet olmaydım ve ben 27sinde de akşamında oldum damla damla geldi ertesi gün ve sonraki günde eh işte normal sayılır diyer aylarıma göre ve 3. günümdede damla damla geldi 4.günde kahverenginde geldi ve kesildi tamammen ama göğüslerimdede hafif ağrı devam ediyo şişkinliğimde gitmedi acaba üstüne kalmış olabilirmiyim test yapsam çıkarmı sonuç bi fikir veren olursa sevinirim kızlar
böyle durumlar olabiliyor bende duymuştum,test yapman daha iyi olur eğer bebiş varsa ona göre kendine daha çok dikkat edersin ve herhangi bir ilacı da bilinçsiz içmemiş olursun..

gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
handefe
WANNABABY

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

selam canım günü geçen arkadaşlar var ama henüz onlardan bir haber gelmedi...sen ne yaptın iğne vurulmuştun aşılama yaptırmadın galiba dimi...doğal yollardanmı çalıştın...

evet zeynepcim bayram rotarına takıldım malesef bende dogal yolla çalışmalara devam ediyorum 5 ne kadar hergün ondan sonra zaten yumurtylama döneminden çıkıyorum sonra bekleme zaten adet tarihimde yakın oluyor adet olmamı bekliycem inşallah tutarda olmam a.s

evet zeynepcim bayram rotarına takıldım malesef bende dogal yolla çalışmalara devam ediyorum 5 ne kadar hergün ondan sonra zaten yumurtylama döneminden çıkıyorum sonra bekleme zaten adet tarihimde yakın oluyor adet olmamı bekliycem inşallah tutarda olmam a.s

bakarsın tutmuştur canım ...allah emeklerini boş çevirmesin...ne olacağı hiç belli olmaz...inşallah müjden gelir bu ay....

biz bu ay aşılama denemiştik. maalesef bugün sinyaller gelmeye başladı.senağlama tabiki herşeyden önce hayırlısı.

moral olarak fena değilim ama tabiki olmasını çok ama çok isterdim. zeynepcim yeni tarih olarak 26 ekim demek istiyorum ama beynen ve bedenen çok yorgunum. artık vazgeçşek mi acaba diye düşünüyorum ama oğlum için çok istiyorum. herşeyi kafamdan atıp bir rahatlayabilsem herşey çok daha güzel olucak ama.senağlama

biz bu ay aşılama denemiştik. maalesef bugün sinyaller gelmeye başladı.senağlama tabiki herşeyden önce hayırlısı.

moral olarak fena değilim ama tabiki olmasını çok ama çok isterdim. zeynepcim yeni tarih olarak 26 ekim demek istiyorum ama beynen ve bedenen çok yorgunum. artık vazgeçşek mi acaba diye düşünüyorum ama oğlum için çok istiyorum. herşeyi kafamdan atıp bir rahatlayabilsem herşey çok daha güzel olucak ama.senağlama

canım sinyaller geldi demekle adetmi olduğunu söylemek istiyosun...eğer adet olmadıysan belkide o sinyaller gebelik sinyalleridir...hemen umutsuzluğa kapılma...bir test yap bakalım...a.s.

canım sinyaller geldi demekle adetmi olduğunu söylemek istiyosun...eğer adet olmadıysan belkide o sinyaller gebelik sinyalleridir...hemen umutsuzluğa kapılma...bir test yap bakalım...a.s.

evet canım, adet sinyallerim geliyo. çatlatma iğnemden tam 14 gün sonra. normalde de yumurtam çatladıktan tam 14 gün sonra sinyaller başlar. çıkmadık candan ümit kesilmez ama benim hiç ümidim yok. senağlamasenağlamasenağlama hakkımızda hayırlı neyse öyle olsun inşallah.

Rabbim hepimizin dualarını kabul edip sırasıyla bir kez daha kucaklarımızı doldursun. Ama benim gibi yaşı biraz geçgin olanları biraz sıranın önlerine alsın inşallah.yerimseniben

arkadaşlar geçen ay çalışmalar boşa çıkınca bu ay umutsuzca yola devam ediyorum acaba ikinci çocuktan vazmı geçsem zaten tam karar veremedim oğlum 5.5 yaşında ve çok hareketli..başa çıkamam gibi geliyor bana öyle bişey söyleyinki ikinci çocuk kararından vazgeçmiyeyim..çok kararsız kaldım :( lütfen yardım !

Back
X